Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, January 26, 2011

Pronađi izvor

Na Netu od skoro postoji i akcija "Pronađi izvor" na sajtu FINDASPRING.com.

Akcija je zamišljena kao prijavljivanje izvora vode u celom svetu za domaće stanovništvo, kao i za putnike namernike.
U slučaju da znate neki izvor u svojoj blizini možete ga označiti na karti. I za sada je, što se tiče naših krajeva, prijavljen samo jedan u blizini Kumanova u Makedoniji.






Svaki izvor žive vode je dragocen.
Potrudimo se da ih koristimo i sačuvamo i za budućnost.









Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, January 23, 2011

Otrov koji se pije ili hemijsko maltretiranje vode

Svi mi znamo da se voda hemijski tretira kako bi se očistila od mikroorganizama ili otrovnih supstanci. Postupci se vrlo malo razlikuju po državama i treba da znate da se otprilike za čišćenje vode koristi 55 supstanci i (u zapadnom svetu često) dva antibiotika.
Sve ovo zbog toga što su nam stomaci postali preosetljivi.

Naravno i pored svih postupaka prečišćavanja mi smo bukvalno "kodirani" kvalitetom vode uz koju smo odrastali i zato se vrlo često dešavaju trovanja i hemijski ispravnom vodom koju pijemo na putovanjima.

I cela priča bi bila manje više u redu da se svuda ne koriste dve mega otrovne supstance - hlor i fluor.

Voda se hloriše pošto se potpuno prečisti i to "za svaki slučaj", jer hlor je taj koji bukvalno "spaljuje" svaki ostatak života u njoj.

Inače, hlor je otkrio švedski hemičar Karl Vilhelm Šili 1774. godine. A hlorinski gas pod imenom bertolit je korišćen u Prvom svetskom ratu kao hemijski otrov. I dan danas svaki student hemije mora da zna koliko je hlor otrovan.
Meni se najviše svidela priča jednog mog prijatelja koji je svake godine posmatrao vaterpoliste. Tvrdio je da je početkom sezone ekipa sportista dolazila na bazen u novim crvenim Spido gaćama. Tri meseca kasnije te gaće su bile roze i u rupama. Normalno, zbog hlora.
A on se tada sa pravom pitao šta li ta supstanca čini našim telima, ako je sposobna da upropasti otpornu odeću za tako kratko vreme.

Možda nije loše znati ni to da se ogromna količina hlora oslobodi tuširanjem vrućom vodom. Kupatila u pari vrele vode imaju efekat kao da ste u sred napada hemijskim oružjem, jer telo tada preko pluća preuzme hlor koji bi uneli u dve litre vode.

Na zapadu postoje zeolitski filteri koji se stavljaju na tuš i makar delimično filtriraju, te ako ste u mogućnosti potrudite se da se bar malo zaštitite.

Sledeća krupna stvar je fluor.




Kome je uopšte palo na pamet da stavlja fluor u pijaću vodu? I zbog čega se (još uvek) proizvode paste za zube sa skoro obaveznim natpisima "sadrži fluor".

Pa priča kaže da su nekada davno (pa otprilike pedeset godina) zubari i hemičari došli do spektakularne ideje da će fluorom smanjiti truljenje na zubima i tako masovno sačuvati stanovništvo od zubarskih intervencija.

No, pre nego što se pozabavimo detaljnije tom idejom, treba se podsetiti nekih bitnih činjenica.
Fluor je moćan neuro-toksin. I to su sjajno iskoristili prvo Rusi trujući ljude po radnim logorima. Fluor uništava štitnu žlezdu, ali pre toga fluor urniše pinealnu žlezdu i mozak. Prvobitna ideja, uspešno realzovana, bila je da se poveća poslušnost.

Za istu stvar (robovski mentalitet) koristili su je Nemci u logorima, "prepisavši" ovaj uspešan recept od Rusa.

Što nas samo dovodi do, u narodu omiljenih, teorija zavere. Na primer ove: fluor je pušten u pijaću vodu da bi se stanovništvo smirilo, zaglupelo i da bi bilo lakše podložno manipulacijama. A tom istom stanovništvu ispričana je priča kako je fluor neophodna zaštita zuba.

Istina ili laž, tek pretpostavljam da je Srbija, to jest nekadašnja SFRJ to uradila videviši da i ostale napredne države čine istu stvar. Čisto da ne budemo zaostali.

Mnogi od nas pripadaju onim generacijama koje su dobijale tabletice fluora i čak sam, na ogromno iznenađenje, doživela da mi zubarka odmah tu u ordinaciji (dakle, nije bilo potrebe da odem ni do apoteke) preda bočicu ovih tableta za dete. Naravno da sam ubeđena da zubarka ne mrzi moje, niti bilo koje drugo dete, i najverovatnija opcija za mene jeste da je i ona godinama, ako ne decenijama, bila izložena bukvalnom ispiranju mozga o blagodetima fluora. Ali, posle toliko vremena šta su pokazala ispitivanja?


Gole činjenice

Nove studije su pokazale da je zaštitni fluoridski sloj na zubima preko 100 puta tanji nego što se ranije verovalo. Nekada se mislilo da fluorid menja glavni zubni mineral hidroksiapatit u daleko (na truljenje) otporniji fluorapatit. Nova istraživanja su pokazala da je fluorapatitski sloj ovako formiran debljine samo 6 nanometara. Sada se naučnici pitaju da li ovaj sloj uopšte može da ima ikakvu ulogu, jer se vrlo lako skida žvakanjem. Da bi shvatili koliko je to kao veličina, zamislite da je potrebno 10 000 ovih slojeva da bi postigli debljinu ljudske vlasi.

Da ne bi ostalo samo na tome neke druge studije pokazale su da fluorid smanjuje IQ kod ispitivane dece. I što niži stepen fluorisanja vode - to pametnija i zdravija deca.

Po Science Daily, fluor ne čini ama baš ništa da bi zube učinio otpornijim na truljenje. Rešenje za taj problem je rapidno smanjenje unosa šećera i naravno zdrava ishrana i dobar imunitet. Karijes ili truljenje zuba izaziva bakterija Streptococcus mutans, kojoj je glavna podloga za rast šećer. Dakle, koliko treba biti inteligentan da bi se shvatilo kako se čuvaju zubi? A uzgred, ispitivanja vršena u državama koje ne fluorišu vodu pokazala su isti stepen kvarenja zuba kao i u onim po pitanjima fluora "naprednim".

Što je još tragičnije unos fluora preko vode nema ama baš nikakvog efekta na zube, a izaziva imunološke reakcije u telu.
Uz to, trebalo bi da znate da se natrijumfluorid koji se najčešće koristi kao dodatak vodi, takođe koristi i kao otrov za pacove i bubašvabe.

Dakle, pored oštećenja mozga i dentalne fluoridaze (oboljenja zuba zbog prekomernog unosa fluora) akumulacija ovog otrova dovodi i do mnogih oboljenja. Na primer: povećava apsorbciju olova, prekida sintezu kolagena, izaziva hiper aktivnost ili letargiju, izaziva mišićne promene, demenciju, hipertiroidizam, inhibira formacije antitela, izaziva osteosarkom, oštećuje gene, povećava stope pojave tumora i kancera, ometa imuno sistem, oštećuje spermu i povećava neplodnost.
Da ne pričamo o tome koliko je opasno pripremati hranu za bebe fluorisanom vodom.

Da sve ne bi ostalo samo na upozorenjima, treba istaći i da se u ovoj godini sprema velika kampanja da se ukine fluorisanje vode u USA, a da je Kanada već preduzela korake po tom pitanju. Desetogodišnji napori odgovornih hemičara, zubara i lekara polako počinju da donose rezultate i pored zvaničnih protivljenja.

Ako želite zdravlje u sebi i svom okruženju potrudite se i bolje informišite, pričajte i pokušavajte da utičete na javno mnjenje.

I nemojte odustati kada je u pitanju tako dragocena stvar kao što je voda.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, January 20, 2011

Mehaničko maltretiranje vode i rešenja problema

Kao što je vrlo lepo prikazano u dokumentarnom filmu o vodi, a koji možete pogledati u postu Magija vode prilikom transportovanja vode cevovodima, a pogotovo kroz njen prolaz u cevima sa lakat krivinama, voda se "traumira" (što je dokazano eksperimentima Konstantina Korotkova i naravno svetski čuvenim radovima Masaru Emotoa) i menja svoje osnovne informacije.
Do nas kao krajnjih potrošača stiže sa uništenom energetskom i informacionom strukturom.

Zbog ovoga jedno vreme bili su popularni aparati za reversnu osmozu vode koji su je dakako lepo filtrirali, ali su usput uništavali i ono malo energetskih informacija u njoj. I naravno, u toku filtriranja odbacivali popriličan deo same količine vode.
Osobe koje su koristile vodu iz aparata za reversnu osmozu mogu vrlo lako da potvrde da koliko god tečnosti da su ovako unosili u sopstveno telo nisu imali osećaj da su dovoljno hidrirani. I bili su u pravu.

Sa druge strane, pojavili su se i novi izumi za restruktuiranje vode, a najpopularniji među njima su magneti ili magnetni podmetači.
Ali pre no što uložite svoj novac u preskup neodijumski podmetač setite se da istovetnu stvar možete postići najobičnijim magnetom za frižider. Ako ga postavite ispod, iznad ili sa strane posude u kojoj je voda postići ćete, zamislite, isti efekat.

Najbolji efekat ćete, ne verovali ili da, postići tako što ćete se pomoliti iznad vode koju nameravate da popijete ili koristite za kuvanje. Ovde čak i nisu bitne reči molitve, već namera koja postoji iza nje.
Da ne ispadne da izmišljam ili manipulišem verskim osećanjima, potražite podatke o gore narečenom radu dr. Masaro Emotoa i uverite se u efekte sami.
Jer, voda ima magnetsku komponentu, kao i naše misli.






Ako ste zainteresovani da istražujete detaljinije upućujem vas na ime Viktor Šauberger. U pitanju je izuzetan naučnik, koji je još u periodu dva svetska rata izumeo novi pogon letelica, onoga što se i danas smatra vanzemaljskom tehnologijom. Većinu njegovih radova i dokumentacije uništili su saveznici, ali jedan deo je ipak sačuvan.

Šauberger se od mladosti bavio problematikom mehanike i energetike fluida i pored novih konstrukcijskih rešenja po pitanju transporta (bio je inženjer) vrlo pažljivo je pratio procese u vodi i tradicionalne postupke vezane za nju.

Neki od njegovih saveta su sledeći:

-Voda ne treba da se izlaže sunčevoj svetlosti jer tako gubi unutrašnju snagu ili magnetizam. Trebalo bi je ostaviti otklopljenu preko noći, pogotovo pri mesečini da se "seti" svoje prvobitne prirode i ponovo iskreira pravilne informacije. Ovaj postupak se zove "mesečenje" i takođe se koristi kao oblik čišćenja i punjenja snagom i za razne druge minerale.

-Prilikom korišćenja vode da bi se "popravilo" zemljište na kome treba da se sade biljke ili prilikom korišćenja u svrhe lečenja, vodi se zadaju ispravne informacije tako što se u posudi prvo drvenim štapićem voda vrti u smeru kazaljke na satu i peva joj se od nižih tonova ka višim, a zatim se meša u smeru suprotnom od kazaljke na satu i peva se od viših tonova ka nižim.

Ovako "namagijana" voda se prska po zemljištu kao đubrivo. I efekti su zaista vidljivi po pitanju zdravlja i prinosa biljaka.

Što se tiče lečenja, moj savet je da pokušate. Ako makar ništa drugo, zabavićete se vrteći drvenu kašičicu ili štapić u šolji i pevajući svom čaju. Ako ne čaju, vama će biti zabavno. A i to je terapeutski.



Voda je osnova svake magije, ali najbolje radi kada radi na radost.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, January 18, 2011

Mineralna voda

Da se upoznamo sa vodom i sa one minerološke i petrografske strane...

Led je mineral koji pripada grupi oksida i hidroksida.




U pitanju je oksid vodonika H2O.  Kristališe heksagonalno (u prevodu u šest pravaca, šestougaono). Javlja se u igličastim kristalnim skeletima i tabličastim kristalima. Bezbojan, u većim masama plavičastozelen.




Voda je najčešći element i u drugim mineralima i tu se javlja u sledećim slučajevima:

-mehanički uklopljena voda
ona koja je uklopljena u mineral toku stvaranja

-higroskopna voda ili vlaga
voda koju mineral apsorbuje iz vazduha, tu spada i kapilarna voda

-kristalna voda
je uklopljena u fazi kristalizacije. Može se odstraniti zagrevanjem, ali se tako menja i sam mineral.

-koloidna voda
se javlja kod hidrogela gde se na površini drži vrlo slabim molekulskim vezama i lako se odstranjuje isušivanjem.

-konstituciona voda
deo strukture minerala, sastavni deo kristalne rešetke

-zeolitska voda
javlja se samo u mineralu zeolitu i zauzima vrlo nespecifične položaje. Može se reći da je ovde u pitanju kombinacija kristalne i koloidne vode.


Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, January 14, 2011

Flaširana voda

Pre no što se zaletite da kupite flaširanu vodu ubeđeni da je ona sigurno zdravija od ove obične iz slavine pogledajte video.

Mnoge firme pod nazivom izvorske vode prodaju najobičniju bunarsku koja može, ali najčešće nije kvalitetnija od obične "kuhinjske" vode.





Pored činjenica iznetih u ovom sjajnom kratkom filmu, nemojte zaboraviti i onu najvažniju stvar.
Flaširana voda, pa da li bila zaista izvorska ili bunarska za koju se tvrdi da jeste izvorska, pakovana je u plastičnim flašama.

Postrojenja za izradu plastičnih flaša se najčešće nalaze uz samu vodu koja se eksploatiše. Ok, svi znamo da ta postrojenja mogu i ne moraju da zagade zonu oko sebe, ali ono što se nikako ne govori jeste problem vezan za plastiku i živa bića.
U momentu kada se flaša napravi ona ispušta ftalate, veštačke estrogene ili ksenoestrogene. Detaljnije o užasnim efektima ksenoestrogena možete pročitati u mom članku koji se bavio rakom i njegovim hormonalnim uzrocima  pod nazivom Rak dojke 2 - koliko se  trujete.
I zbog ove činjenice možete imati savršeno čist izvor prave žive vode, ali ako je spakujete u "frišku" plastičnu flašu sve ste momentalno ubogaljili.

Rešenje ovog problema je vrlo prosto, samo što teško da bi ga se ijedna firma za flaširanje pridržavala. Potrebno je da plastične flaše koje se proizvedu ostanu u nekom magacinskom prostoru godinu dana i da se tek tada pune pošto su hemijski postale stabilne. No, kao što rekoh, dok se ne donese neki zakon koji bi regulisao trovanje ftalatima, teško da će se iko pridržavati tog postupka.

U slučaju da ste navikli da uz sebe uvek imate i flašicu od 0,5l, potrudite se makar vi da ta flašica bude starija od godinu dana.


Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, January 9, 2011

Budi voda

Sećate se kako počinje Biblija? Sam početak, Prva knjiga Mojsijeva - Postanje?

U početku stvori Bog nebo i zemlju.
A zemlja bejaše bez obličja i pusta, i beše tama nad bezdanom; i duh Božiji dizaše se nad vodom.

...Duh Božiji dizaše se nad vodom.

Bog i voda su osnova života u ovom Univerzumu. I sam Univerzum je izgrađen od prvo vodonika, pa tek zatim helijuma. Zapravo izgrađen je od hidrogena, a voda je produkt njegovog sagorevanja.
Zvezde su najvećim delom hidrogen i sav živi svet je kombinacija božanske vatre i vode.

Život nastaje tako što iskra "formatira" vodu i koliko god da sve svetske religije ponavljaju ovu tezu, ona se i napretkom nauke potvrđuje kao fizička činjenica. Neka istraživanja vode u tom pravcu da ćemo informacije uskoro skladištiti u čipovima napravljenim od dijamanata zbog izuzetno stabilne kristalne rešetke ovog minerala. A da je sledeća stanica korišćenje vode koja je daleko "inteligentnija" od bilo koje druge materije.

Naši DNK lanci u svojoj heliks strukturi sadrže vodu. Ona vezuje proteine.
Naši DNK lanci su obavijeni molekulima vode u deset slojeva. Naše ćelije funkcionišu u vodi, naša tela su sastavljena 70 - 90 % od vode.

Mi jesmo voda.





Voda je osnovni nosilac informacija i zbog toga najvažnija supstanca u toku lečenja. Ali kao što je i Brus Li nekada davno i mudro primetio treba da budemo voda u kretanju, energija koja nije stagnantna, energija koja je čista i ispunjena mineralima kao more, ne previše brza kao reka, niti stajaća kao bara.

Da bi kroz telo potekao zmaj, kako to istočni narodi kažu za vitalnu energiju, potreban je dobar protok vode. I još iz fizike i hemije znamo da je za sagorevanje potrebna određena količina vode. Na isti način funkcioniše i metabolizam u živom telu. Voda je ta magija koja proizvodi metaboličke vatre. A glavni izvor snage u nama je Jin (Đin) ili snaga predaka čiji rezervoari energije su smešteni u bubrezima.

Bolesti se javljaju kao posledica kalcifikacija u telu. Katarakta je sloj kalcijuma na mrežnjači, artritis je sloj kalcijuma na zglobovima i tako dalje. Astrološki sazvežđe Jarca i njegov vladar Saturn koji su direktno odgovorni za naslage kalcijuma stoje u tačnoj opoziciji sa sazvežđem Raka i Mesecom kao njegovim vladarem.
Lek za kalcifikacije je čista izvorska voda, ona koja ima levitirajući karakter. Ona koja je podignuta stotinama kilometara u vis do vrhova planina, usput filtrirana, napunjena mineralnim supstancama i čistim frekvencijama prirode.
Ona koja u sebi nosi čistu potencijalnu energiju i pravilne informacije koje su sposobne da se transformišu u izuzetne kristale.

To je ono što se naziva "živa voda".





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, January 5, 2011

Magija vode

Ovde možete pogledati sjajan dokumentarni film o istraživanjima i uticaju vode na živi svet
I možda niste znali do sada, ali voda je najvažnija supstanca koju unosite u sebe i od koje se sastojite.

U filmu "Water science" ćete videti koje sve vrste eksperimenata vrše naučnici, kako voda nije samo fizička supstanca i kako ona utiče na bukvalno sve na ovoj planeti.
Odlično provedenih sat i dvadeset minuta vremena, sve preporuke za gledanje.

































Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED