Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, July 26, 2011

Tesla Metamorfoza svetlosnog tela - laka zarada ili neophodnost

Skoro sam imala slučaj da mi se u istom danu jave dve dame koje su imale od ranije urađene i Rekonekciju i Tesla metamorfozu svetlosnog tela, i da obe i dalje imaju probleme sa oticanjima zglobova.

Filozofije o instant prosvetljenju i o evoluciji svesti i svemu redom što se "prodaje" pod ovim postupcima, zapravo "inicijacijama", nisu mogle da reše toliko obične probleme kao što je oticanje.

A njihovi slučajevi jesu toliko ozbiljni da im redovna (alopatska) medicina prepisuje citostatike.

Problem je u tome što zaista malo praktičara bilo kog tipa lečenja energijom ima znanje o biohemiji. Njihovo je da malo mašu rukama, emituju energiju teslionskog tipa talasa, pa zvala se ona rekonektivno lečenje ili Tesla metamorfoza kao plagijat rekonektivnog lečenja... i tu se priča završava.
(Ah da, ne zaboravimo da se u toku inicijacije koja traje dva dana po pola sata može zaraditi 280 evra u proseku. Pa zar to nije dovoljan motiv da se toliko insistira na ovom postupku?)

Ovo "igranje" sa bolesnim osobama tretiram lično kao vrlo nemoralno, čak i ako se radi nesvesno.

Bilo koje lečenje energijom može dovesti do trenutnog poboljšanja ili čak i izlečenja, ali u ogromnom broju slučajeva jedino rešenje jeste kombinovanje metoda.

Dakle, svim svojim srcem stojim uz ideju integrativne medicine. Potrebno je da zvanični doktori medicine sarađuju sa energetičarima, ali daleko više od toga da sarađuju sa nutricionistima.
Što se nutricionista tiče tu je tek maglovito.

Od onih koji ubeđeni da samo jedan sistem ishrane funkcioniše, pa tako "bubnu" pacijentima da za slučajeve lečenja raka momentalno pređu na makrobiotiku. A makrobiotika je samo ubrzavanje napredovanja širenja raka u telu (pravi stručnjaci znaju da je prva akcija u borbi protiv raka ukidanje žitarica u ishrani, i tu makrobiotika apsloutno otpada), pa do onih koji prepisuju smanjeno uzimanje masnoća, pa tako svoje pacijente dovode do kapija dijabetesa.

Od svakog znanja i u svakoj grani medicine najgore je polu-znanje.

Sa druge strane, javlja se problem u radu sa samim bolesnim osobama. Postoje osobe koje su zaista zabrinute za svoje zdravlje, koje su u stanju da se disciplinovano pridržavaju određeni vremenski rok programa ishrane i suplementacije, i da konačno vide pozitivne rezultate.
Energetsko lečenje izuzetno ubrzava ovaj proces, ali ključ je u disciplini.

Kao što sam i rekla na početku teksta javile su mi se dve dame, razočarane i u Tesla metamorfozu svetlosnog tela (najavljenu kao "gromovito", najjače i najbolje rešenje svih problema) i u Rekonekciju.
Jedna je verovatno očekivala da nastavim da joj prodajem šarene laže o instant lečenjima, pa da ispadne da se ona kao potrudila i pronašla rešenje za svoj problem.
Nije želela da promeni način ishrane, nije želela ni da pokuša sa laganim vežbama, verujem da još uvek nije ni svesna u koliko ozbiljnom zdravstvenom stanju se nalazi.
I tu se priča završila.

Druga je, vrlo zabrinuta, pažljivo proučila sve što sam joj ispisala vezano za sve predložene postupke, promenila navike i uz sve to imala seanse lečenja.
Mesec dana kasnije problem je rešen, a samo njenim daljim postupcima to će biti i problem iz prošlosti, ne budućnosti.

Sve je stvar izbora.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, July 12, 2011

Lečenje energijom

Intervju koji sam dala za pogoričku Reviju D krajem juna možete pročitati ispod. Reč je generalnim podelama energija, tipovima lečenja kojima se bavim, nekim pitanjima morala, i naravno i uvek obrazovanja.



Kako ste došli do zanimljive teorije da grudnjaci podstiču pojave raka dojki?

Teza da grudnjaci, pogotovo oni “neadekvatni” podstiču razvoj raka dojke je poprilično stara i devedesetih godina potvrđena je detaljnim istraživanjima sprovedenim u USA na velikom uzorku žena. Prošle godine je dr Ben Johnson, inače direktor onkološke klinike u Atlanti koja primenjuje kombinaciju zvanične i komplementarne medicine, i autor knjige Women’s Breast Health (Zdravlje ženskih grudi), počeo kampanju informisanja žena u celom svetu.
Ono što je statistika nedvosmisleno pokazala je da je verovatnoća dobijanja raka dojke 75% u slučaju da se grudnjak nosi non-stop (i danju i noću). Na drugom kraju verovatnoća iste pojave pada na 0,58% ako se grudnjak ne nosi uopšte. Između ovih krajnosti pokazao se podatak da je rizik 15% ako se grudnjak nosi više od 12 sati dnevno, a 0,62% ako se nosi manje od 12 sati. Sada nam je jasnije da grudnjak možemo da nosimo, da bi izgledale pristojno, zavodljivo ili da bi bile lepše, ali manje od 12 sati dnevno.


Kako se ova teza konkretno dokazuje-kojim činjenicama(pominjete temperaturu dojki i grudnjake od grubljih materijala i umetaka)?

Grudi su kao i testisi organi koji su “van” tela i samim tim njihova temperatura treba da bude niža od “unutrašnjih” organa, tim pre što se rak dojke tretira kao “hormonski zavistan tip nekontrolisanog bujanja kanceroznih ćelija”. Ovo praktično znači da temperatura grudi direktno utiče na hormonalnu ravnotežu koja dalje izaziva niz poremećaja (fibrozne ili cistične dojke), a koji često dalje vode do raka. Ovde važi isti savet koji se daje muškarcima – da nose komotan donji veš kako ne bi pregrevali testise i time uništavali svoju sposobnost za razmnožavanjem ili izazvali bolest.
Grudi su ispunjene limfom koja je izuzetno važan cirkulatorni sistem organizma, a jedna od njenih uloga jeste da dopremi hranljive sastojke ćelijama tamo gde krv ne može da dopre i da iznese otpatke. Na višim temperaturama, što se dešava kada su grudi bukvalno nepokretno spakovane u sunđerastim ili vatiranim grudnjacima protok limfe staje i produkti raspadanja ćelija ostaju u samom tkivu dojki. Zato je važno masiranje grudi, kružno u oba smera po desetak puta, kad god se setite u toku dana. Ne samo da će ova masaža dati lep izgled grudi, već će pokrenuti limfnu drenažu i zaštititi žene na ispravan način.


Da li ova tvrdnja važi za odredjeno životno doba žene?

Ona važi za svako doba, s tim da se rizik sa godinama starosti povećava. Ali, da se razumemo, ne samo zbog samih godina koje donose promenu hormonskog statusa tela, već zbog duge izloženosti tela lošim navikama. Činjenica koja je poražavajuća je da su i vrlo mala deca, ne samo devojčice, već sve više i dečaci, zbog jako loše ishrane, izloženosti hemijskim i industrijskim zagađenjima, kao i neverovatnoj količini elektromagnetnog zagađenja – žrtve našeg nazovi „napretka“.
Detaljne informacije o uzrocima i novim protokolima za lečenje raka možete pronaći u arhivi mojih tekstova na http://kira-zdravlje.blogspot.com/.


Šta zapravo znači energetski tip lečenja? Koje metode primenjujete i u čemu se na primer sastoje kod najtežih kancerogenih bolesti, a kako kod psiholoških problema?

Naša tela su sačinjena od velikog broja ćelija u kojima se nalaze različite hemijske supstance i na ovoj činjenici počiva savremena zapadna medicina. Međutim, te ćelije i te supstance su sačinjene od molekula, pa ako uđemo malo dublje, atoma, u kojima su jezgra i negde na dalekoj perferiji elektroni. Prostori atoma ispunjeni su njihovim energijama. U suštini, pre no što smo bio-hemijska bića, mi smo energija i frekvencije koje emitujemo ili primamo određuju naše duhovno, mentalno ili fizičko stanje.
Kineski medicinski sistem vrlo jasno razliku tri tipa “energija” živih bića, to su đin – snaga predaka, naša osnovna snaga nasleđena preko roditelja. Smatra se bazičnom i time najvažnijom snagom organizma. Sledeća je či, protočna energija tela, koju regulišemo vodom, hranom, kretanjem i mislima. I na kraju šen – ono što se smatra aurom, isijavanjem ili samo prikazom unutrašnjih snaga. Energetski tipovi lečenja generalno rade sa či tipom energija tela, svejedno da li su u pitanju klasični “bioenergetičari” ili reiki majstori. Najlepše u celoj ovoj priči je da je napredak tehnologije omogućio da sada dve vrsta kamera mogu da snime “real time” aure, očitaju i analiziraju parametre energija živih bića.

Sertifikovana sam od strane dr. Erika Pearl-a kao rekonektivni praktičar, što znači da u toku lečenja koristim frekvencije koje su izvan hercijanskog opsega, dakle nisu u pitanju klasični elektro-magnetni talasi, već oni koji “tuneliraju”, prolaze kroz dimenzije, što bi se jezikom fizike reklo – postižu kvantno superpozicioniranje. Zato osobe u toku lečenja prijavljuju čudne osećaje da ima više iscelitelja, kosti se ponašaju kao da su od plastelina, može da se radi u svim uslovima i energija se pojačava sa udaljenošću. Nikola Tesla je svojevremeno koristio ovaj oblik talasa, te ih (za sada samo interno) nazivamo "teslioni". Pored ovog tipa lečenja primenjujem različite vrste dekodiranja i stalno učim šamanske prakse, vežbe, nutricionizam, kao i tradicionalni kineski herbalizam. I uživam u tome kao svaka prava veštica (smeh)
Razlika u lečenju teških fizičkih i psihičkih stanja praktično ne postoji. Bilo koja vrsta poremećaja u telu leči se tako što se deluje istovremeno i na telo i na dušu.


Pošto se bavite energetskim lečenjem, kako bi preventivno trebalo obezbediti zdrav protok energije kroz telo što bi imalo za posledicu smanjenje rizika od najtežih bolesti kod žene?

I ne samo žena, već i muškaraca, koje toliko volimo (smeh). Osobama kojima radim lečenja obavezno savetujem da uzimaju dovoljne količine vode, da dišu duboko, kao da ispunjavaju ceo stomak, da se kreću u prirodi, da redovno stoje bosi na zemlji (što je izuzetno važno za štitnu žlezdu). Dalje, potrebno je poštovati ritam prirode, svakako otići na spavanje pre 11 uveče i ustati rano, zbog regeneracije jetre i da bi što duže ostali mladi i vitalni. Hraniti se što sirovijom hranom, najviše povrćem, unositi dovoljno prirodnih masnoća i proteina, i nikako i nikada ne konzumirati hranu u kutijama i kesicama, kao i gazirana pića. Brašno u kombinaciji sa šećerom i hemijskim otrovom pod imenom margarin je popločan put ka hroničnim upalama, autoimunim bolestima (a najčešće dijabetesu) i bez greške, svim vrstama raka.


Kakva su Vaša iskustva u pogledu konkretnog lečenja pacijentkinja? Možete li nam navesti konkretne primere osoba koje su zatražile Vašu pomoć? Šta su novo od Vas saznale što je bilo od presudnog značaja za njihovo zdravlje?
I da li se surećete sa ženama koje paralelno koriste zvaničnu medicinu i alternativne metode? Šta mislite o toj kombinovanoj dijagnostici?


Iskustva su različita. Ponekad imam veće probleme da vegetarijanca koji to ne treba bude preobratim, no što imam sa osobom koja misli da su šnicla i krompir osnovna ljudska hrana, pa treba da je učim detaljno. Generalno, trudim se da svima njima predočim da od energetskog lečenja nema koristi ako se usput ne promene i navike vezane za ishranu, kretanje, disanje. Skoro sam radila lečenja na dve žene sa sličnim problemima. Jedna je zvanični lekar, a druga baš alternativni iscelitelj. Problem sa obe bile su fibrozne dojke, gubitak kose, pad imuniteta, oticanja, umor, popriličan broj ne baš naivnih simptoma koji vode ka autoimunom oboljenju ili raku. Ono što one nisu znale je da je uzrok svih ovih simptoma ekscesivni estrogen. I da je komponenta koja ga istiskuje iz tela upravo indol-3-karbonal. Ove podatke sam imala samo zahvaljući mojoj fanatičnoj osobini da sate i dane provodim čitajući i slušajući medicinska predavanja. Obema sam im detaljno opisala koje su to namirnice i postupci koje regulišu ovaj problem i na sreću, obe su dobro razmislile o svemu, informisale se i počele novi život. To što su se njihove grudi regenerisale u toku samog lečenja ne bi značilo ništa na duže staze ako bi nastavile da rade ono što su i ranije radile.

Svi mi koristimo sve medicine. I svi smo mi makar jednom u životu popili hemijski lek uz čaj, a to je integrativna medicina. (smeh) Mislim da sve ima svoje mesto. U slučaju akutne po život opasne bakterijske infekcije treba uzeti antibiotik. U slučaju hronične upale treba ozbiljno razmisliti o promenama životnih navika. Dok u slučaju ozbiljnih fizičkih povreda svi šamani i bioenergetičari neka se sklone u stranu da prođe hitna pomoć.
Mislim da je greška favorizovati samo jedno ili samo drugo. Sjajno je živeti u eri Interneta kada su informacije dostupne svima i kada vrlo brzo i vrlo lako možemo da shvatimo koji su to pravi majstori svog zanata, pa bilo da su na ovoj ili onoj strani medicine. Neki od ljudi od kojih sam najviše naučila su neurohirurzi, neurolozi ili imunolozi i moje poštovanje i poverenje za njih je bezgranično.


Kako u sve ovo uklapate astrološke aspekte žene? Da li za svaku važe posebna pravila?

Astrologija je sjajan izvor informacija i u svakom od nas nalazi se hologramski otisak neba. Ponekad je vrlo lako pronaći pravi uzrok nekog oboljenja samo iz karte, ali za to je potrebno znanje medicinske astrologije. Svako je poseban na svoj način i trenuci koji me čine srećnom su oni kada se moje čitanje pravilne ishrane iz horoskopske karte potpuno poklopi sa nutritivnim čitanjem iz krvi te osobe. Isto tako astrologija na vreme upozorava o promenama stanja tela preko tranzita planeta, pa ako ste uhvatili sebe ovih dana kako mnogo jedete opravdajte se ulaskom Jupitera u sazvežđe Bika.


Koliko žene danas poznaju svoje telo?A koliko ga ne poznaju?

Žene su kormilari svake države. One vaspitavaju, podučavaju, leče, određuju pravila. Teška situacija u celom svetu ukazuje nam da smo mi žene potpuno podbacile na svaki način. Sama činjenica da je u našim krajevima još uvek aktuelan vrlo jeftin silikonski izgled i insistiranje na seksualnosti govori nam da smo nesigurne u svoje duše i tela, i da nema kvalitetnog seksa, da nema kvalitetnog odnosa na relaciji muškarac – žena. Devojke na ulicama izgledaju istovetno, kao da ih je neko klonirao. Hrane se po pekarama ili kioscima, ne vode računa o spavanju, ne bave se aktivnostima. Što je najgore od svega ne poštuju sebe i svoje potrebe. Nekoliko godina telo odoleva, a zatim se razboljeva.

Savet čitateljkama – pokušajte žensku meditaciju. Žena se u istočnjačkim tradicijama tretira kao energija „kretanja“ i zato je vrlo važno da se svaki dan na par minuta zatvori u neku prostoriju, pusti muziku i pleše. Koraci uopšte nisu važni, kao ni vrsta muzike. Jednog dana bićete radost, drugog tuga, trećeg agresija. Vodiće vas trenutni osećaj i nekoliko dana kasnije primetićete da se bolje osećate, da ste graciozne, da ste prave moćne boginje. Pokušajte, jer ne možete da pogrešite – ples je ženska suština.


Da li strah od bolesti može da parališe naše napore da delujemo preventivno i sprečimo pojavu iste? Šta u tim slučajevima savetujete?

Mislim da nas sve parališe čitava bujica nebitnih informacija koje primamo svakog dana. Svi znamo sve o tamo nekoj pevačici ili političaru, a malo nas zna da ćelije raka koriste šećer a ne kiseonik. I da nam neće nauditi jedna jabuka, pa ni tri, već da je jedna krofna dnevno siguran recept za rak.
Mediji egzistiraju prodajući strah i skandale. Prehrambena industrija nam uzima novac dajući nam otrove umesto hrane, a onda na scenu stupa farmaceutska industrija zarađujući na našoj gluposti. Tako je krug profita zatvoren, a ljudi cele svoje živote provode praktično kao robovi.

Ono što smatram svojim najvećim uspehom je što sam i u ovako teško vreme uspela da vaspitam svoju ćerku, sada već devojku, da sama sebi bude najvažnija i da nikada ne pada pod uticaj kolektivnog mišljenja. Da oseti koja je to hrana za nju najbolja, da zna koje vežbe treba da radi, kako da diše i kako da se oblači, bez obzira na to kakvo je „carevo novo odelo“ trenutni modni hit. Da bude posebna, prava mlada kraljica.

Ponekad mi je prosto grozno da gledam kako roditelji svojoj deci guraju u ruke flašice gaziranog pića i kesice čipsa. Ali time je i izazov veći da na lep i razumljiv način naučimo ljude šta su to zdravlje i energija, i to svi mi koji stojimo na bilo kom kraju medicine, a radimo za isti cilj.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, July 3, 2011

Slučaj lečenja moždanog udara

Skoro sam imala slučaj da me je ćerka jednog starijeg čoveka angažovala da uradim lečenja njenom ocu.

Za mene godine starosti zaista nisu bitne, iako sam vrlo svesna da je svakom od nas određen trenutak smrti i da nema načina, niti "magičnih" postupaka koji bi to odložili. Mislim da svako ima pravo da svaki svoj dan provede u zdravlju i zadovoljstvu, pa koliko god to trajalo.
Granice, međutim, ipak postoje.

S obzirom da je u pitanju bio stariji čovek koji je preživeo nekoliko moždanih udara i jedna polovina tela mu je bila oduzeta, a svest se vrlo često gubila imala sam problem moralne prirode.
Da, lečenja mogu da uradim bez greške, ali da li treba uopšte da ih radim?

Na insistiranje njegove ćerke, vrlo požrtvovane i pune ljubavi mlade dame, odlučila sam da ipak pokušam.

Prva seansa lečenja je prošla zbunjujuće za njega. U prvom trenutku osetila sam kako je iznenađen, a zatim je jasno registrovao da sam ušla u njegovo polje i da tu nešto "čačkam". Čudna je bila reakcija sa njegove strane i ja sam se osećala kao na tuđem terenu.
U toku druge seanse u momentu mog pojavljivanja u njegovom polju registrovao me je odmah i pokušao da izbaci. Praktično smo se borili, jedan deo njegove svesti i ja.

Završila sam seansu iscrpljena kao da sam stigla sa nekog šamanskog dvoboja i sa osećajem krivice. On nije želeo lečenja. I on je vrlo jasno znao da želi da završi ovaj život i da ide dalje.

I što se te odluke tiče nismo imali problem ni on ni ja. Teži deo zadataka bio je saopštiti njegovoj ćerki da sledeću seansu lečenja nemam nameru da radim, jer nema potrebe da je radim.
Da, mogla sam da se napravim blesava, uzmem novac za sledeću seansu i ne radim ništa.
Ali... postoji i neko ko je iznad mene i kome sam obećala da će svaka moja akcija biti u skladu sa Njegovim zakonima.

Ne može se ići na silu, niti je zadržavanje bilo koga u ovoj dimenziji postojanja moguće.

Ljubav je predivna osobina, ali ima neke mudrosti i u prepuštanju prirodnim tokovima života.
Ako osoba oseća da je vreme da završi život, da je urađeno sve što je moglo i da njeno telo više nije adekvatno, ne možete joj pomoći tako što ćete je zadržavati ovde ljubavlju i suzama.

Ako zaista volite nekoga naučite se i da ga pustite. Nemojte ga mučiti sopstvenim strahom od smrti.
Jednog dana, jednog trenutka ponovo ćete se sresti na nekom drugom nivou postojanja i shvatićete da je bol, bolest, težina života i razdvajanje samo iluzija.

Da je ljubav uvek tu.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED