Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, October 28, 2011

Tesla Metamorfoza lečenje - Istina o nastanku i razvoju 3. deo

U prvom delu teksta napisala sam kako je Anja Petrović dobila metodu lečenja na "gotovo" koristeći moje znanje fizike i informacije kojima sam raspolagala, kao i informacije još dve osobe. A u drugom delu teksta odgovorno sam napisala kako je Tesla Metamorfoza lečenje samo "prepisano" od rekonektivnog lečenja, a Tesla Metamorfoza Svetlosnog Tela samo plagijat Rekonekcije obogaćen sa dva dodatna poteza, koja usput i nije smislila Anja Petrović već ih je dobila od treće osobe.

Kao osoba koja je ponela ogroman teret organizacije i promocije moram da se izvinim svima, zato što sam propagirala metodu za koju sam znala samo na osnovu preporuke da je to "nešto što je bolje od rekonektivnog lečenja" i prenosila tu informaciju samo na osnovu poverenja koje sam imala prema Anji Petrović.

Moje poverenje je odavno zbrisano, a pored toga želim da osobe koje su pohađale seminare u Beogradu, a na kojima sam ja bila asistent, uverim da niko od asistenata, pa ni ja, nije uzeo novac za svoj naporan i apsolutno nepoštovan rad.

Sasvim je druga i lična stvar to što mislim da je ime metode "Tesla Metamorfoza lečenje" namerno osmišljeno da zvuči "naučno" i da je zapravo jedna vrsta svetogrđa prema našem čuvenom naučniku.

Metoda je mogla da se nazove bilo kojim drugim imenom, ali tada ne bi zvučala toliko intrigantno. Mislim da je sramotno da neko ko apsolutno ne poznaje fiziku koristi ovakav naziv i pokazuje svoje neznanje.

Kao što mislim da je sramotno da se svedočenja lečenja koja su postignuta rekonektivnom metodom objavljuju javno pod imenom Tesla Metamorfoze.

Takođe, sramotno je pozivati se na visoke moralne principe jednog izuzetnog čoveka kao što je bio Nikola Tesla, a iznositi neistine. Ova moja izjava se odnosi specifično na tvrdnju Anje Petrović da je snimak praktičara Tesla Metamorfoze (među kojima sam bila i ja) pokazao da se u njihovom polju razvija energija određene frekvencije (pokazuje se kao ljubičasta boja na snimcima PIP kamere) koja se ne pojavljuje ni u jednoj drugoj isceliteljskoj metodi.

Tvrdnja da se ova boja (energija ili frekvencija) ne pojavljuje ni u jednoj drugoj metodi je lažna zato što uporedna snimanja (sve do početka maja 2011. i verovatno na dalje) nikada nisu urađena. Na primer, nijedan čisto rekonektivni praktičar nije bio pozvan na snimanja i merenja, i zbog toga je ova tvrdnja katastrofalna i vrlo daleko od moralnih principa.
(Tvrdnja da se u toku lečenja pojavljuje svetlost nije ništa novo niti nepoznato rekonektivnim praktičarima širom sveta i mislim da je sramotno ovu opšte poznatu stvar reklamirati pod "brendom" Tesla metamorfoze.)


Dodatak (oktobar 2011.) Upravo sam saznala da su urađeni snimci PIP kamerom rekonektivnih praktičara i da oni naravno imaju isijavanja ljubičaste svetlosti u svojim aurama, u šta do sada nisam ni sumnjala, jer je cela ideja o poklapanju onoga sa čim je radio Tesla i frekventnih opsega u kojima funkciniše rekonektivno lečenje potpuno ista stvar.
Dakle sada postoji i materjalni dokaz da je Tesla metamorfoza samo kopija svoje prethodne metode - rekonektivnog lečenja.
U snimcima drugih metoda kao što su klasično bioenergetsko lečenje i reiki svetlosti koje se javljaju su žuto-zelene, ali u rekonektivnom lečenju su u ljubičastom spektru, a to je ono što ni na jednoj promociji kvazi Tesla metamorfoze niko ne sme ni da spomene.



Ali najteže od svega pada mi pomisao da se bilo koja isceliteljska metoda koristi za postizanje popularnosti i zarade time što će se držati obuke.

Naravno da većinu energetskih metoda isceljivanja mogu da nauče svi koji su zainteresovani, ali činjenica koja se tim istim zainteresovanim nikako ne spominje je da nisu svi pozvani da budu iscelitelji i da se rezultati isceliteljskog rada pokazuju na malom broju praktičara.

I mislim da je vrlo neukusno bilo koju metodu lečenja marketinški predstavljati kao nešto što je bolje, brže, svetlucavije od svih drugih metoda (a pritom usput nemati nikakve dokaze niti svedočanstva lečenja proizašla iz te metode).

Ne želim da učestvujem u "projektu" koji se bavi zarađivanjem preko obučavanja zainteresovanih osoba, već hoću da se fokusiram na sama lečenja. I rezultate lečenja, a ne usputne dekoracije u vidu nevoljnih registra tokom seanse.

Znam da zvuči vrlo intrigantno i samarićanski kada se kaže da što više osoba treba da se obuči da izvodi ovaj ili onaj tip lečenja, zbog masovnog podizanja ili evolucije svesti. Ali šta zaista stoji iza cele te ideje, to je pravo pitanje.

Brza zarada? Lična popularnost?

Zbog ovakvih moralnih dilema, a koje su vrlo daleko od suštine lečenja ne želim da učestvujem u priči zvanoj Tesla Metamorfoza svetlosnog ili nesvetlosnog tela, duha i koječega.
Skoncentrisana sam na lečenja i to je polje u kom nema mesta za ovakve teme.

Na privatna pitanja u vezi mog odnosa sa Anjom Petrović ili njenim kretanjima, seminarima, planovima, dolascima i odlascima nemam nameru, niti volju da odgovaram.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, October 12, 2011

Tesla Metamorfoza lečenje - istina o nastanku i razvoju metode 2. deo

Zbog svega što sam vrlo odgovorno napisala u prvom delu teksta mogu isto toliko odgovorno i da, kao osoba koja je dala inicijalnu ideju, nosila ogroman teret poslova i organizacije seminara Tesla Metamorfoze u Beogradu 2010. godine, izjavim da je:

-Tesla Metamorfoza samo bleda kopija obuke rekonektivnog lečenja i to zato što tu obuku drži osoba koja je loš predavač, onaj koji ne ume da prenese znanje kako treba, a pri tom se uopšte ne trudi da sagleda kako njene reči i uputstva deluju na polaznike seminara Tesla Metamorfoze (a koji su usput te iste seminare nemalo platili).

-Tesla Metamorfoza Svetlosnog Tela je takođe samo tužna kopija Rekonekcije, koja se drži kao obuka posle završena prva dva stepena rekonektivnog lečenja. U pitanju su samo dva poteza rukama koji su dodati u osnovni postupak Rekonekcije.

I insistiranje na samoj Rekonekciji ili Tesla Metamorfozi Svetlosnog Tela (kao njenom dva poteza produženom plagijatu) je čisto zavaravanje. Sam postupak Rekonekcije ili TMST treba da se izvodi kao postupak inicijacije, uvođenja u neke i dublje i više stepene svesti, što ama baš nikakve veze nema sa praznim pričama o kraju vremena 2012. godine, kolektivnim uzidizanjima svesti ili kataklizmom.

Osobama koje ovo negiraju mogu samo da ukažem na Stari i Novi Zavet, Bhagavat Gitu i još poprilično puno izvora duhovne literature, kao i na astrološke/astronomske činioce koji nam pokazuju da ćemo ovo mračno doba Kali Yuge provoditi još samo par stotinak hiljada godina.
Žao mi je, ali instant prosvetljenja i to grupnog karaktera neće biti ni sledeće, strašne 2012. godine, niti bilo koje druge.

Postupak inicijacije treba da se radi po "unutrašnjem pozivu", a ne zato što bilo ko ko se bavi Rekonekcijom ili njenim plagijatom Tesla Metamorfozom Svetlosnog Tela želi da zaradi poprilično novca za postupak od dva sata vremena u toku dva dana.

Ovaj postupak lično nemam nameru da izvodim na osobama koje nisu "pozvane" na određeni duhovni način i ako ja takođe nisam osetila taj isti poziv.
U toku inicijacije mogući su određeni duhovni efekti i zaista me ne zanima da nagovaram osobe zainteresovane samo za lečenje da urade i ovaj "tretman".

-Što se tiče lečenja na daljinu seminari Tesla Metamorfoze odvajaju ovaj stepen od osnovnog lečenja iz nekog razloga.

S obzirom da se u toku rekonektivnog učenja automatski uči i lečenje u polju ili na daljinu, jedini razlozi koje mogu da pretpostavim da su ovde u igri mogli bi da budu dodatna zarada ili rad ega osobe koja tvrdi da je "osnovala" metodu lečenja Tesla Metamorfoza.


(... nastavak u trećem delu teksta)



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, October 2, 2011

Tesla Metamorfoza - istina o nastanku metode lečenja 1. deo

Obaveštenje za sve zainteresovane za seminare Tesla Metamorfoza u 2011. godini i na dalje.

Molim vas sve da ne tražite od mene dalje informacije o seminarima ili bilo kojoj vrsti obuke koju drži Anja Petrović zato što ja u njenim obukama nemam nameru da dalje učestvujem.
Ovo radim da bih sačuvala sopstvenu reputaciju i da se moje ime ne bi dalje vezivalo za ime i rad Anje Petrović.

A objasniću i zašto.

Ovde možete pogledati snimak sa HTV2 i kojoj su učestvovali Ing. Goran Marjanović, Dr. Ing. Ljubo Ristovski i Anja Petrović.
Emisija je "Na rubu znanosti" Krešimira Mišaka.





Pre dva goluba i pre ikakvih fantaziranja o golubovima, i pre "bajkovitog" početka priče o tome kako je iscelitelj stigao do znanja o vrstama Teslinog lečenja da počnemo od početka.

Anja Petrović je posle reiki prakse lečenja prošla obuku kod doktora Erika Perla (što je obavezno za rekonektivne praktičare, sve praktičare, uključujući i mene). Zbog grešaka u vezi obuke isključena je kao asistent dr. Perla 2009.

Ne znajući za taj detalj u doba dok sam prolazila obuku kod dr.Perla u junu 2009. predočila sam Anji Petrović radove ing. Gorana Marjanovića vezane za Tesline eksperimente. Tim više, ukazala sam joj na ključne delove, samu suštinu rekonektivnog lečenja, ono što svi fascinirano i papagajski ponavljaju - kako se lečenje to jest energije pojačavaju sa udaljenošću. U prevodu, što je iscelitelj dalje od osobe koja se leči, energije deluju jače.

Iako sam znala da fizika i inženjerija nisu njeni domeni potrudila sam se i objasnila joj sve detalje koji bi mogli da joj budu nejasni. Štaviše, pronašla sam kontakt ing.Marjanovića i povezala je sa njim.

U isto to vreme Anja je dobila obaveštenja iz još dva izvora. Jedna prijateljica joj je prenela da treba da "rekonstruiše Teslino lečenje". Dok joj je druga prenela neke detalje vezane za sam postupak "Rekonekcije" i neke njene lične dileme vezane za gene.

Rekonekcija je postupak "inicijacije" koji je vezan za dr. Perla i neke stvari koje se ne tiču striktno lečenja. Zato dr. Perl drži odvojeno obuke rekonektivnog lečenja (koje uključuje i lečenje na daljinu i lečenje "u polju") i Rekonekcije.

Informaciju u kojoj se dodaju još dva poteza u toku Rekonekcije Anja Petrović je iskoristila da "izmisli" Tesla Metamorfozu Svetlosnog Tela, a koja je samo kopija Rekonekcije.
Čak i sama dva dodatna poteza nisu njena ideja, već ih je dobila sa strane.


Priču kojom bi trebalo da ilustruje "svoju" metodu dobila je iz rada ing.Marjanovića i pošto nije bila sposobna da to uradi sama ja sam joj na engleski prevela tekst "Secret of Tesla Coils" koji sada stoji na njenom sajtu.
Pored toga uputila sam je na radove Grega Brejdena i da se ne bi osramotila na sopstvenom sajtu sa pričom od 13 lanaca DNK i ostalim kvazimedicinskim naklapanjima uputila sam je na predavanje dr. Brusa Liptona i njegovu epigenetiku. Ovo je rezultiralo time da se fokus pomeri sa spiritualno-"ja imam više lanaca gena"-evolucija svesti 2012.-i ostalih filozofija za dokolicu na suštinu energetike.


(...sledi nastavak teksta u drugom delu)




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED