Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, November 22, 2011

Energetika zdravlja

Sada već odavno dr. Brus Lipton, poznat i kao uništitelj centralne biohemijske dogme, dokazao je i pokazao da geni uopšte ne kontrolišu naše zdravlje.

Geni su samo "mapa" ili način izvršenja koji se aktivira u slučaju dejstva desetak molekulskih slojeva vode oko njih, a koji se opet, aktiviraju samo na nadražaje spoljne sredine.

Mi smo ti koji kontrolišu svoje gene i naš unutrašnji odgovor na spoljašnje stresove kreira odgovor koji može biti mir i zdravlje, ili uznemirenost i bolest.





Čovek je energetska struktura i materija od koje je sačinjen i koja ga okružuje je zapravo samo zgusnuta energija ili energija u stanju niže frekvencije.

Kada bi se sva atomska jezgra u našim telima zusnula mogli bi da stanemo na glavu čiode. Mi smo po fizici prazan prostor.

Ali ovaj prostor nije "prazan". Ispunjen je energijom.
U nama su informacije celog univerzuma, onog što je bilo i onog što će biti.





Energetsko lečenje kojim se, sada već godinama bavim, ne koristi standardne elektro-magnetne frekvencije (Hercijanski tip talasa), već takozvane Teslione, talase jako velike talasne dužine i izuzetno niske frekvencije.
Domet ovih talasa može se videti na ovom dijagramu radi pojašnjenja.





U toku lečenja dešavaju se čudni fenomeni, kako prijavljuju osobe koje radim.
Imaju osećaj kao da ima više osoba u nekoj drugoj dimenziji koje im dodiruju telo, pokreću glavu, ruke ili noge i doživljavaju svetlosne efekte ili neverovatne vibracije.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, November 9, 2011

Lečenje autizma i ADHD/ADD poremećaja kod dece


Autizam, ADHD/ADD (poremećaji pažnje ili hiperaktivnost) kod dece su sve češći i ova pojava u naše doba poprima epidemijske razmere.

Zvaničan lek "zvanične" medicine ne postoji.

Postoje programi koji se tiču psihološkog pristupa, primena jako opasnih medikamenata koji ostavljaju trajne posledice po fizičko zdravlje i pokušaja da se takvo dete na najbolji mogući način uključi u zajednicu.

Kao što se u poslednjih desetak godina otkrilo uzroci nastanka autizma, ADHD/ADD poremećaja u ranijim i hronične depresije u kasnijim godinama starosti (posle puberteta), kao i Alchajmerove bolesti u starosti su nebrojene (i nepotrebne) vakcinacije, korišćenje antibiotika i antibebi pilula budućih majki (kao i njihovih majki) i to godinama pre začeća deteta, preterana izloženost elektro-magnetnim talasima, kao i poremećaji u ishrani (overdoziranje glutenskim proizvodima, pasterizovanim mlečnim produktima i čitavim spektrom "đubre" hrane).

Već decenijama ovakva deca su nazivana indigo decom, decom duge i raznim drugim nazivima i studijama koje su pokretane da bi se bolje razumela ona, kao i mehanizmi njihovih oboljenja.

U svrhu lečenja ovih oboljenja izmišljane su razne slikovnice, bojanke, igraonice, radionice i deca su bukvalno kljukana izuzetno opasnim neurološkim lekovima.
I kakav je bio pristup - takvi su bili i rezultati, traljavi.


Što se tiče "alternativnog" pristupa lečenju baš autizma, i baš ADHD/ADD poremećaja potpuno izlečenje je apsolutno moguće, ali...

Potrebno je sa lečenjem početi što ranije, jer svaki dan gubitka znači jako puno i otežava napredak.
Pored energetskog lečenja koje svakako ne može da ima ikakve loše nus-efekte, potrebno je da se roditelji ili staratelji deteta pridržavaju tačnog protokola za ishranu. Određeni proizvodi moraju momentalno da se izbace iz upotrebe, dok oni koji su bazični za izgradnju mozga i celokupne neurologije tela treba da se pojačaju.


Ovaj postupak traje najmanje dve godine posle čega je dete potpuno izlečeno i može da se uključi u redovno školovanje i kontakt sa svojim vršnjacima.


Deca koju sam do sada radila na ovaj način vrlo brzo napreduju i uvek potvrđuju moju omiljenu tezu da se "mozak optimizuje iz stomaka" i da nema drugog načina za izlečenje.

I daju mi nadu da će svi oni odgovorni lekari, naturopate i alternativni iscelitelji jednog dana uspeti u svojim pokušajima da dokažu koliko je ovo veliki problem našeg doba i da lek ipak postoji.


Možete pročitati moj detaljniji tekst o uzrocima ovih oboljenja pod naslovom (klik na naslov teksta):

Lečenje autizma i sličnih ASD (i ADHD/ADD) poremećaja kod dece  






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED