Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, September 21, 2012

Lečenje sistemskog eritemskog lupusa - SLE




Sistemski eritemski lupus je autoimuno oboljenje u kome telo proizvodi nekoliko tipova antitela koja dalje napadaju sopstveno tkivo.
Ovo je standardna definicija koja apsolutno ništa ne znači ljudima koji jesu oboleli od lupusa.


Hajde prvo da razjasnimo neke stvari.

Lupus jeste oboljenje koje liči na to da telo napada samo sebe, ali samo liči.

Nekoliko tipova antitela ANA (anti-nuklearna antitela), anti-SM i anti-DNK koja telo stvara zaista imaju zadatak da uđu u ćelije i da pobiju redom nukleus i DNK lance. I ova anti tela se stvaraju u jetri, slezini i limfnim čvorovima, ali...

TELO NIKADA NE GREŠI.

Ako telo proizvodi imunološku "vojsku" kojoj jeste zadatak da brzo eliminiše "nešto", onda to "nešto" nisu sopstvene ćelije, već virusi, nano bakterije i teški metali koji izazivaju buktanje virusa i nanobakterija unutar ćelije, unutar jedra (nukleusa) ćelije i unutar sekvenci DNK lanaca.

Telo se antitelima teško bori da eliminiše "neprijatelja", a naša "moderna" zapadna medicina mu u tome samo odmaže.
Zvanični tretman "lečenja", a ne "izlečenja" lupusa jeste smanjenje aktivnosti (supresija) imunosistema kljukanjem obolele osobe kortikosteroidima (Pronizon je standard za to) ili još gore citostaticima (Metotreksat je standard za to) uz dodatno terapije antimalaricima (od kojih je do pre par godina standardni Rezohin dovodio do brzog i trajnog oštećenja očiju).

Ako za primer uzmemo osobu koja dobija samo terapiju Pronizonom, a to znači da je njen lupus slabo aktivan, za nekoliko godina ove vrste "terapije" ta ista osoba može da računa da će njene nadbubrežne žlezde izuzetno smanjiti ili potpuno prestati da proizvode svoje prirodne hormone kortizol i adrenalin, jer ih telo dobija veštački i to redovno.
Ovaj veštački kortizol iz Pronizona će za to isto vreme dovesti do osteoporoze, mogućeg srčanog udara, poremećaja u radu svih ostalih žlezda sa unutrašnjim izlučivanjem (napr. štitne žlezde), muškarcima će izrasti grudi, ženama brade i brkovi, stvoriće se katarakte na očima..., i desiće se razne medicinski zanimljive zanimacije.

U slučaju da se desi ponovno buktanje lupusa doza pronizona će se povečati ili zameniti citostaticima, uz obavezno uzimanje antimalarika.

I to će tako trajati godinama, pošto se smatra da je takav lupus dobro medicinski održavan. I ovo mišljenje će se održati i kada obolela osoba završi slepa i u invalidskim kolicima, a zbog pucanja oba kuka.

I to je to. 


Znajući sve ovo oboleli pokušavaju da pronađu lek na onoj "drugoj" strani medicine.

U svetu se angažuju šamani, kod nas vračare koje skidaju crnu magiju (rekla bih mahom neuspešno).
Zatim se radi na vanhipnotičkoj regresiji (čeprkanju po prošlim životima u cilju pronalaženja uzroka patnje u ovom životu), hipnozi (gde se podsvesti zadaje isti zadatak koji radi i Pronizon, da malo smanji imunološku aktivnost), daju se homeopatski preparati (koji lupus tretiraju kao kombinaciju tuberkuloze, sifilisa i malarije)... Zatim se prodaju biljni preparati koji "na prirodan" način ponovo imitiraju Pronizon i obično su basnoslovno skupi, a rezutati su traljavi.
Ono što se kod nas još uvek ne zna jeste apsolutno prirodan "proizvod" koji se hiljadama godina koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini, a to su - mravi.
Kesica mandžurijskih mrava zaista funkcioniše kao steroidi, nema nus efekata, osim malo povećane agresivnosti, ali isto tako ova kesica traje nedelju dana i košta 50 evra.
U slučaju da jeste zainteresovani skupite mrave sami. Treba da žive u prirodi (a ne u stanu i blizu fabrika i kanalizacije) i da se dobro i prirodno hrane.

Ovi (jaki i zdravi) mravi se samelju malo u mlinu i konzumiraju dva, idealno tri puta dnevno puna kašičica sa malo vode. Nemaju ukus čokolade sa lešnicima, ali rade kao grom.

U prirodi, na ovoj planeti ne postoji ništa što je toliko "yang" kao što su mravi, a ima ih svuda i ko nema 50 evra za kesicu neka provodi svako popodne u parku ili prirodi i skuplja ih sam za besplatno.

Naravno, ne treba zaboraviti mesečno bacanje ogromnog novca na mineralne i vitamiske suplemente koje oboleli koriste, a koji nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem.
S obzirom da svi znamo da farmaceutska industrija zarađuje na bolesti i održavajući bolesti, a ne lečeći ih, sada se na pozornici pojavljuje industrija suplemenata.
Ova nam industrija poučno i dobronamerno ukazuje kako su niske pobude standardne farmacije, ali kako oni, pod uslovom da im basnoslovno platimo svaki "prirodan" proizvod mogu da održavaju naš problem... Ali, ne i da ga izleče.

Uz to oboleli se bombarduju raznim poluinformacijama po novinama, gde nadobudna novinarka u deset redova ispiše neku glupost i to se smatra svetinjom.
Moj omiljeni primer je kako je cvekla zdrava. A kako, koliko, kako se anuliraju nus efekti čišćenja tela, to ne može da se pronađe.

Uz to su mi omiljene razne tetke u menopauzi koje ratnički pozivaju da se oboleli priključe samo i jedino njihovom načinu ishrane ili su gotovi.
Ranije su agresivne perjanice predvodile makrobiotički pokret dok se nije saznalo koliko poguban ovaj način ishrane jeste po zdravlje. Sada su u prvim borbenim redovima vegani i 100% sirova hrana osobe, posle kojih ostaje uništena štitna žlezda.
Sa njima rame uz rame stoji ekipa koja se bavi svežim sokovima od voća i povrća ostavljajući iza sebe pokošene od uništenog pankreasa i slezine.

Bilo bi interesantno, zar ne, da nisu u pitanju bolesni živi ljudi koji su izgubili decenije svog života boreći se sa maglom i dajući ogroman novac na maglu.


Ok, hajde sada da pokušamo da proučimo ovaj problem sa zdravorazumske strane i to onako kako ga vide najbolji svetski lekari (zapadne medicine), a koji zaista odgovorno rade svoj posao.

Lupus jeste imunološki poremećaj.
Ovaj imunološki poremećaj nastaje kada se malo dete izloži vakcinaciji, i to koktelu više virusa istovremeno.

U toku reakcije na vakcinaciju u telo se unose vrlo gadne bakterije pod imenom Micoplasma fermentans i pored njih, telo je istraumirano količinama žive, aluminijuma i mrtvih virusa.
Isto tako sličan do istovetan efekat proizvode varičela zoster i herpes zoster virusi, na koje niko ne obraća pažnju.

Oboljenje može da se javi odmah po vakcinaciji, ali je uobičajena slika da se javi 10 ili 20 godina kasnije kada imuno sistem potpuno padne zbog glutenske alergije i kada doživi nova, a sada udarna trovanja živom (što se dešava godinama kada se osobi u popravljene zube ugrađuju amalgamske (čitaj - živine) plombe).

Puna usta žive, odrana creva zbog hleba i testa, i lepo spakovan zoster virus u korenskom ganglionu su ona magična kombinacija koja izaziva paniku unutar tela, a koja se zove sistemski eritemski lupus.

Sada znamo kako izgleda bauk zvani lupus, ali kako se boriti i kako ga potpuno eliminisati?

Prvo se obnovi crevna flora, za šta se koristi tačan protokol i za šta se ne koriste kupovni probiotici (šta god pisalo na njima bačena su para).
I ovo traje mesecima.

Drugo, u isto to vreme radi se zamena plombi u ustima po vrlo preciznom Haginsovom protokulu i odmah zatim se radi detoksifikacija od žive, aluminijuma, floura...
I ovo traje mesecima.
(Detoksifikacija traje mesecima, a zamena plombi mora da traje maksimalno 4 vezana dana.)

I posle kvalitetno odrađenog posla kod zubara radi se na trajnom brisanju virusa iz tela. Za ovo postoji više načina, u zavisnosti od uloženog novca, ali svaki je moguće izvesti.

Dakle sve traje mesecima, a promena ishrane se uvodi tačno po krvnoj grupi osobe plus metaboličkim tipu te iste osobe, sa obaveznom hronobiotikom i prebacivanjem rada jetre na onaj drugi (u našoj civilizaciji) malo korišten režim rada.

U to vreme se ne koriste zdravstveni saveti iz Blica, rekla kazala informacije po komšiluku, prazna obećanja belih magova sa nula rezultatima, niti se isto tako prestaje sa propisanom zvaničnom terapijom, jer nagli prestanci uzimanja steroida, na primer, mogu da dovedu telo do ivice kolapsa.
Lekar specijalista mora da se sluša i da se količina lekova smanjuje postepeno i to tek pošto imunološki i svi ostali laboratorijski nalazi pokažu poboljšanje, pa zatim potpuni nestanak oboljenja.

To je jedini način da se izleči lupus.
Za stalno.
Zauvek.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, September 10, 2012

Lečenje multipleks skleroze energetskim tretmanima


Električarskim rečnikom rečeno multipleks skleroza je oboljenje u kome se ogoljeva prirodna izolacija neurona. To je kao da imate strujni kabl sa kog je skinuta ona zaštitna guma. I sada, ne samo da se gubi kontakt u toku rada nekog dela tela, već može doći i do prespajanja ovih "žica" što dovodi do spektakularnih bolova. Zaštitni sloj oko neurona je u slučaju ljudskog tela - mijelinski sloj.

Sa druge strane neka nova istraživanja govore o tome da se u slučaju multipleks skleroze apsolutno ne radi o tanjenju ili nestajanju mijelinskog zaštitnog sloja, već da ovaj sloj menja svoj atomsku strukturu i postaje drugačiji materijal koji unutar tela ne može da izvede svoju funkciju do kraja.

Ono što se u standardnoj medicini radi jeste da se daju lekovi i tretmani koji na hemijskom nivou pokušavaju da poprave ili zadrže postojeće stanje.
Sa druge strane energetski tretmani ovo isto pokušavaju na među-atomskom nivou.

Rešenje se obično nalazi negde na pola puta i to samo ako uđemo u UZROK koji je izazvao ovaj poremećaj, a ne posledice. E tu leži pravi izazov.

Na primer, jedan od mnogih, a definitivno najgluplji razlog koji se vrlo često sreće je takozvana pseudo multipleks skleroza, koja se naravno tretira kao ona "prava", a koja je izazvana dugogodišnjom vegetarijanskom ishranom. Nedostatak taurina i B12 vitamina u jetri uzima svoj neurološki danak osobama koje se zaljube u samo jedan tip ishrane, a koji, kao po pravilu, nije skrojen za njihov tip tela.

Isto tako, čest uzrok je toksičnost amalgamskih plombi što u prevodu znači "puna usta žive", a podsetimo se da je samo jedan atom žive dovoljan da ubije jednu ljudsku ćeliju.
Uklanjanje amalgamskih plombi mora da se uradi po vrlo preciznom protokolu, jer može da dovede do nesagledivih posledica po zdravlje koje kasnije ni jedna jedina terapija ne može da sredi. Molim vas, ako se već odlučite za zamenu plombi u ustima, da vi i vaš zubar znate kako šta i tačno, i u koje vreme, treba da se uradi.

Što se mog dela tiče radim energetske terapije, ali uz to obavezno procenjujem koji tip tela osoba ima, pa na osnovu toga predlažem određenu vrstu ishrane baš u smislu obnove neurologije. Isto tako, proveravam da li postoji trovanje živom, olovom, aluminijumom... i koji su to traumatični događaji u životu mogli da pokrenu ovu vrstu poremećaja.
Za sve to vreme osoba treba da obavezno bude pod kontrolom svog lekara specijaliste koji će u zavisnosti od rezultata analiza određivati dalje količine lekova. Nikako ne savetujem da se ovo radi na svoju ruku, niti da se išta krije od zvaničnog doktora. 


Na snimku ispod možete pogledati kratko predavanje doktorke Terry Wahls na čuvenoj TED konferenciji. Ova doktorka je sama iskusila MS i to u tolikoj meri da je mesece svog života provela u bolnici i to u anti-gravitacionoj stolici, jer od bolova nije mogla da leži čak ni u običnom bolničkom krevetu.

Pošto je u tim bolničkim danima na raspolaganju, pored bolova, imala i vreme setila se da počne da intenzivno čita medicinske radove vezane za istraživanje mehanizama multipleks skleroze. Nedugo zatim počela je da primenjuje sopstveni protokol i tri meseca kasnije vozila je bicikl po bolničkom krugu.

Sada, toliko vremena kasnije, ona je stručnjak broj 1. za prirodno lečenje ovog sistemskog poremećaja organizma.







Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED


Wednesday, September 5, 2012

Obavezno pročitajte pre zakazivanja tretmana



Vrlo često mi se dešava da me ljudi kontaktiraju u vezi lečenja drugih osoba, što jeste vrlo lepo, ali hajde da pre našeg razgovora razjasnimo neke stvari.

U slučaju da mi se javi baka ili deka i raspituje za lečenje unučeta moraću da odgovorim da je moj stil rada takav i takav, ali da makar na prvi tretman sa detetom mora doći majka ili otac. Oni su zakonski staratelji i oni su vaspitači svog deteta. Ako majka ili otac ne žele da njihovo dete ima energetske tretmane, da menja nešto u ishrani ili da se radi na traumi koja je dovela do poremećaja, baka, deka ili bilo koji rođak ili porodični prijatelj tu ne može ništa.

Žao mi je, ali rad sa decom je vrlo odgovoran i roditelj treba i mora da zna šta se dešava u svakom trenutku.

U slučaju da roditelj želi da se njegovom detetu uradi tretman, a dete je svesno, punoletno i ne želi lečenja, ja tu nemam šta da radim. Niti smem da se mešam. U trenutku kada se tako punoletno dete odluči za terapiju može slobodno da mi se javi telefonom ili mejlom.

U slučaju da imate rođake ili prijatelje za koje mislite da bi im odgovarao moj tip isceljivanja i moj stil rada, zahvaljujem se na poverenju, ali vas isto tako i molim da o tome porazgovarate sa njima, pa ako se oni odluče za lečenja neka mi se slobodno jave.

Ako žive u inostranstvu mogu sasvim slobodno da me kontaktiraju preko e-mail adrese koja je istaknuta uz telefon.

U slučaju da imate psiho/fizički problem sa osobom sa kojom živite (dete, partner, roditelj) i mislite da bi tretmani isceljivanja mogli da koriste da se problemi reše ili poprave, a ta osoba odbija lečenje - žao mi je tu osobu ne mogu da radim. U toku lečenja treba da uđem u morfička polja i vrlo sam svesna da to ne smem da radim na silu i protiv nečije volje.

Međutim, u takvim slučajevima mogu da radim osobu koja mi se javila i da pokušam da "problematičnu" situaciju rešim sa njene strane.

I zahvaljujem se što razumete moje moralne principe.

Kira




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED