Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, June 23, 2015

Fizika vode - energetika zdravlja


Energija u našim telima se konstituiše u vodi, kao što to godinama i govorim svima koji me pitaju.
Generalno se energetski utiče na informacije koje nosi voda i to sprecifično struktuirana voda.

Više o tome, o načinima prenosa, o ulasku u ćelije i eksperimentima koji su izvođeni sa ovim tipom vode (H3O2), kao i pričom vezanom za naelektrisanje možete pogledati u predavanju Džeralda Polaka, naučnika koji je svoj život posvetio proučavanju ovog biofizičkog fenomena.









Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED



Saturday, June 13, 2015

Čudotvorne medicinske gljive (pečurke) kao moćni lekovi protiv raka i drugih teških bolesti


Pre no što napišem konkretan tekst o upotrebi medicinskih gljiva i jednom mom iskustvu sa njima, poseban tekst o gljivi šaga ili čaga (Inonotus obliquus), njenoj lekovitosti i tradicionalnoj primeni u lečenju raka u Rusiji sam napisala pre par godina i možete ga pročitati OVDE.

I sasvim je jasno da gljive imaju medicinsku primenu (zato se i zovu medicinske gljive), ali pogledajmo neke činjenice malo detaljnije...

U kliničkim ispitivanjima pokazano je da gljive ubijaju ćelije raka (isto kao i kiseonik, vitamin C, ozon...) i ovo važi za SVE vrste gljiva ili pečuraka.
Dakle, ćelije raka ubija i šaga, i reiši, i kordiceps, ali i obične pečurke ove koje se stavljaju na picu, kao i bukovača i još par naših sasvim običnih gljiva.
I druga stvar - eksperimenti su rađeni tako što se u Petrijevim posudama (to su one staklene posudice kao tacne) stavi sloj ćelija raka/tumora a preko ide sloj gljiva.
I funkcioniše savršeno.

No, u telu se dešavaju istovremeno još neki, da ne kažem mnogi metabolički procesi, pored psiholoških koji itekako imaju uticaj na razvoj raka, i u realnim uslovima ova priča nije tako idilična i brza za rešavanje.

Dakle, nemojte se zaletati sa zaključcima. Da su stvari toliko proste ova informacija o "čudesnom" učinku medicinskih gljiva bi se časkom raširila po celoj planeti i svi bi odmah znali šta da urade da postignu brze i lake rezultate. A ipak nije tako.

Procesi u telu su daleko kompleksniji i "problemu lečenja" mora da se priđe sa svih strana.

Osobe kojima radim protokole za ishranu, pa im baš medicinske gljive vrlo pomažu i rešavaju probleme detaljno pišem o tome kako se pripremaju i još važnije kada se konzumiraju pečurke. I tada se dešava prava stvar.

I postoji još nešto što je izuzetno važno i što stalno ponavljam - biljke se ne uzimaju u kapsulama ili tabletama. Pečurke se ne uzimaju u kapsulama ili tabletama.
To su bačene pare i vrlo moguće neželjeni nus-efekti.

Neko može da vam govori satima ili piše u kilometrima teksta o beta glukanima i kompleksnim šećerima kojima gljive obiluju i mehanizmima kojima deluju na imunosistem, kako menjaju toksikološki status, "đin" bazični energetski resurs tela, ali... ako pokušavaju da vam prodaju svoje preparate u kapsulama ili tabletama - zaboravite.

Lično iskustvo: pre pet godina uzimala sam oko 6 meseci kordiceps u tabletama. Da je delovalo - jeste delovalo, ali ne onako kako sam želela. Prvo, imala sam tako jake reakcije vezane za jetru i žuč tako da sam morala da vodim računa šta jedem za ručak (ništa masno), pa 3 sata pauza, pa kordiceps, pa ništa, a zbog ponovo reakcije žuči i jetre.
Da se nešto promenilo u meni po pitanju krvne slike, ovoga ili onoga - nije ama baš ništa, osim što sam smršala dosta jer nisam mogla da jedem hranu koliko sam želela i koliko mi je bilo potrebno, a baš zbog uzimanja medicinske gljive.
Najbolje od najboljih, ali u pogrešnom obliku.

I da, bacila sam par stotina evra na ovaj neuspeli eksperiment.


Ok, do sada ste shvatili zašto sam protiv ovakvog tipa "lečenja", ali ako gljive "rade" kako ih iskoristiti na pravi način?
Lako.

Šaga ili čaga je vrsta skoro pred izumiranjem, a i teško se dobavlja u svom originalnom stanju u ovim krajevima. Nije nemoguće, ali je teško. Ako uspete da u rukama držite komadešku šage isecajte sloj po sloj pa je kuvajte kao čaj ili uvar, malo duže. Osetićete po vanilastom ukusu da je to - to. A onda je slobodno pijte toplu i to više puta na dan.
I sa svešću da najverovatnije iskorenjujte jedno planetarno blago.

Međutim, ako želite pravu stvar red bi bio da naučite takozvanu rusku metodu ekstrakcije koja je nabolja na svetu.

Gljive se prvo drže u alkoholu. Bilo bi idealno da je u pitanju što čistija vodka i to pravljena od krompira, ne od nekog glutenskog žita. Može i što čistija rakija pravljena od grožđa (mislim da se kod nas ta vrsta zove komovica, ali nisam sigurna). Pa pošto u alkohol ispusti određene susptance (alkoholna frakcija) vadi se i stavlja u vodu (čista izvorska voda, nikako česmovača, ništa hlor ili fluor) i kuva nekoliko dana. Prvo proključa, pa poklopljeno na tihoj vatri... satima i danima. Ovo je vodena frakcija.

Tečnost se procedi i ohladi i pomeša u jednakim delovima sa alkoholnom frakcijom, sipa se u bočice od tamnog stakla i koristi par puta dnevno po cela pipeta.

Nemam stvarno nikakve prihode od reklamiranja sajta Surthrival Danijela Vitalisa, ali on zaista pravi ovu vrstu "leka" od medicinskih gljiva, zaista koristi rusku školu tojest metodu ekstrakcije i naravno, zaista ima rezultate.

I postoji još jedna stvar vezana za prodaju preparata od medicinskih gljiva. Ako mislite da ih skupljaju lovci, usamljeni šamani ili gladni monasi tamo negde daleko da znate da se grdno varate.
Ove gljive se gaje, praktično fabrički, i to tako što im se i ne dozvoli da se razviju do kraja i do svog punog medicinskog opsega, već se odmah seku, suše u sušarama i sprašuju. A da ne govorim o činjenici da se uzgajaju na podlogama od kuvanog pirinča.
Protiv ovakve podloge jesam zato što pirinač, iako nema gluten, ima enormne količine hemikalija kojima je bogato zalivan pre no što je upotrebljen kao podloga. To je suštinski problem.

I šta se sada dešava? Imate medicinsku gljivu koja je odgajena na pogrešan način, nije ni porasla do kraja, medicinske komponente su uništene u njoj sušenjem i sprašivanjem i da bi promašaj bio kompletan kapsulirana je u nešto što joj dodaje hemikalije (moje omiljene kapsule su one teget plave ofarbane titanijumom).
I na kraju kao šlag na tortu sa sve jagodicom dali ste silne pare slušajući hvalospeve i... ništa.

I mislim da vam je sada jasnije zašto nema rezultata a dadoste tolike pare, ona fina ženica u apoteci se polomi objašnjavajući kako je to sve dobro i leči, i ovo i ono i... ništa.

I naravno, znam, sada će me intenzivno mrzeti veletrgovci medicinskim gljivama i to je njihov izbor. Ali njihov izbor je takođe da se detaljnije informišu o načinima proizvodnje i spravljanja lekova od gljiva i da se povežu sa onima koji taj posao znaju da rade kako treba. I da vam prodaju valjane proizvode, jer ovo i u ovakvom stanju ne može da funkcioniše na duže staze.
Što se i pokazuje u praksi.
Na žalost.






Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED



Wednesday, June 3, 2015

Teslino zaveštanje


Obradujem se svaki put kada vidim da je na Netu objavljen neki intervju ili predavanje prof. Abramovića vezan za rad Nikole Tesle. I znam da ću, ma koliko puta za redom slušala, svaki put naučiti nešto novo.
Ovaj intervju je u mojoj porodici pokrenuo novu raspravu u sasvim drugačijem pravcu, a opet u Teslinom pravcu, raspravu o nekim postulatima elektrotehnike i današnjih modernih kvantnih teorija.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED