Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, October 18, 2015

Naručivanje vitamina i minerala preko Interneta


Koliko puta ste izgubili živce razmišljajući kako da kod nas nabavite neke sasvim obične, a toliko neophodne stvari koje bi trebalo da mogu da se kupe po apotekama ili običnim supermarketima, ali ih nema, niti ikom pada na pamet da ih uveze ili proizvede?

I koliko puta vam je došlo da plačete zato što, na primer, B1 ili B12 vitamina odjednom više nema u prodaji pošto je distributer "zaboravio" da obnovi dozvolu za prodaju ili namerno kreirao nestašicu?

Tome je konačno došao kraj i sada možete da odahnete.

Znam sigurno da Banka Intesa izdaje kartice za Internet kupovine i zadovoljni sam vlasnik jedne već nekoliko godina.
Procedura izdavanja je vrlo jednostavna i ovaj devizni račun je odvojen od onog klasičnog tako da možete da imate na njemu samo onoliko novca koliko vam je potrebno za jednu kupovinu. Te ste na taj način zaštićeni čak i da neko uspe da vam "ukrade" broj kartice.

Da li je neka druga banka u međuvremenu uvela ovakav sistem - ne znam, ali ja sam prezadovoljna uslugama koje imam, pa ni nemam potrebu da tragam dalje.

Elem, na netu ima jako puno valjanih sajtova koji primaju naloge sa ove kartice, tako da vam kao jedini problem praktično ostaje pitanje da li isporučuju na teritoriju Srbije i koji su troškovi dostave, a to možete da proverite na njihovim linkovima koji se tiču isporuka.

Jedan od najboljih sajtova što se tiče izbora i kvaliteta proizvoda, kao i niske cene bankarske provizije i isporuke jeste iHerb.com.
I ja ga stvarno preporučujem svima koji su poodavno iznervirani izborom po domaćim apotekama. Štaviše, toliko sam oduševljena da mi više na pamet ne pada da u običnoj apoteci kupim i vitamin C, a ne nešto ozbiljnije od toga.

Ali kako se naručuje, sada se sigurno pitate.

Kada dobijete svoju online karticu za kupovinu i uplatite iznos otprilike malo veći no što predviđate otići ćete na sajt iHerb-a.
www.iHerb.com

I možete da birate šta vam duša poželi...

 
Očajnički godinama tražite niacin ili B3 vitamin po apotekama i bodibilderskim radnjama? I nema da se kupi? I nikog nije briga?
Evo rešenja. Ovde možete da birate kakav B3 (niacin) vam je potreban. Flush ili no-flush, od 100mg, 200, 500... i po ceni i proizvodu koji slobodno birate.


Tražite da kupite jod po apotekama i do besvesti objašnjavate neobaveštenim apotekarkama da ne tražite radioaktivni jod, nego onaj najobičniji (nascent, kalijum-jodid ili neku drugu vrstu)? Tražite najobičniji, ali pravi jod kojim se saniraju rane na koži, kojim se za deset dana leči rak kože, koji je neophodan za lečenje raka dojke? I nema?
E na iHerbu ima i to da birate gospodski za sopstveni novac i da pronađete i vrstu i tip pakovanja koji vam najviše odgovara.


Pa dok ste već tu i da obradujete i sebe i dete nekom kvalitetnom čokoladom od pravog kakaooa... i to ima. Kao i čajeva, namaza od raznog semenja, egzotičnih čipseva, svačega...


Ne želite da vam uvaljuju svašta, već vam treba pravi prečišćeni maslac (gi) ili pravi indijski začini - ima i to.


Izluđuje vas tajnovitost i očito previsoke cene kada želite da kupite nešto tako obično kao što je shea puter, pa da sami pravite svoje pomade, mleka za telo ili da njime pokušate da zacelite rane ili ekcem.
Zašto bi moljakali tamo nekog preko fejsbuka kao da kupujete, ne daj Bože, narkotike, a ne shea puter? Birajte za svoj novac kao slobodan čovek. 


Ista priča apsolutno važi i za kakao puter i kokosovo ulje ili puter. Zacenjuju ih, kreiraju veštačke nestašice i sve u svemu treba da smo svi kao na iglama da li je stiglo i koliko bi nam se prodavac smilovao da ostavi samo za nas.
U Srbiji je standardna situacija da kokosovo ulje (nerafinisano) ima da se kupi po par meseci, a onda ga nema ni za lek. Dok za to isto vreme ima da se kupi samo rafinisano (po istoj ceni). Sve mi se čini da uvoznik sam kreira ovu vrstu nestašice ne bi li se ratosiljao onog rafinisanog.
O kakao puteru da i ne govorim. To je kao da pokušavate da kupite zlatne poluge.

I zašto bi to sebi radili?
Odete lepo na sajt i birate sami. Koliko para toliko i muzike, to jest kakao putera i kokosovog ulja.
Kliknete na proizvod i do mile volje čitate detaljne podatke o svemu.


Ovo je moj najomiljeniji primer.
Iz nekog razloga nije obnovljena dozvola za uvoz MSMa, ali i kada ga je bilo uvoznik je MSM iste ove firme Now Foods (ali duplo manje pakovanje) naplaćivao 1750 dinara.
Evo duplo veće pakovanje po onom najvećem kursu košta 1314 dinara. I da uz to zaračunate isporuku koja je 4$ i bankarsku transakciju od 1,5$ dobićete na ruke duplo pakovanje za istu cenu koju bi morali da platite u bilo kojoj beogradskoj apoteci.

Dakle, da bude jasnije:
-u apoteci, sve i da pronađete pakovanje MSM firme Now Foods od 120 kapsula od 1000mg košta 1750 dinara
-preko iHerb-a, sa svim troškovima pakovanje MSM firme Now Foods od 240 kapsula od 1000mg košta ispod 1750 dinara.

Zašto bi poklanjali svoj novac uvozniku?


I ona čitava fama oko magnezijum hlorida?
Čemu to?

Ovde možete da birate da li ćete kupiti već gotov losion ili ćete kupiti kutiju od skoro pola kile magnezijum hlorida i sami napraviti par litara losiona, a za par dolara.
To je toliko prosto.


Isto važi i za šminku, pomade za lice, losione, kolagen, hijaluron, boje za kosu, šampone, šta god da vam je potrebno.

Evo ovako izgleda primer jedne kupovine.
Ovde sam namerno izabrala samo jednu stvar, a vi možete da naručujete koliko god poželite.Vodite samo računa da ukupna cena paketa sa sve isporukom bude ispod 50 evra, pošto se svi paketi iznad te cene carine.

Odabrala sam opciju da me isporuka košta 4$ (najjeftinija varijanta) tako što sam čekirala dugme International Airmail.
I ovo važi ako je vaš paket težine ispod 1814 grama, tako da vodite računa i o tome.


A ovo je jako važan detalj.
Prilikom prve kupovine imate poklon od iHerba u iznosu od 10$ za sve narudžbine od 40$ ili preko 40$. U slučaju da je narudžbina ispod 40$ poklon je 5$ i to samo u slučaju da u donji pravougaonik, tu gde piše Apply Coupon Code upišete kupon.

Znači ako je vaša narudžbina 45$, uz upis broja kupona sada iznosi 35$. Lepo, zar ne?

Možete da upišete moj broj kupona i on je PRW154.
I ovo važi samo za prvu kupovinu.

Za kasnije kupovine bićete nagrađeni raznim popustima. I da ne zaboravim, na svakom vrhu strane ovog sajta imate link "Trials" gde možete da (samo jednom) kupite neki proizvod po promotivnoj ceni. Pogledajte šta se nudi, jer ima jako zanimljivih stvarčica, a koje u tom slučaju koštaju po dolar ili dva.


Sajt će vam prilikom zaključenja narudžbine tražiti da se prvi put registrujete, što traje vrlo kratko, upisaćete broj svoje kartice i dobro proveriti adresu isporuke, i na sve to predvideti još oko 1,5$ za troškove bankarskih transakcija i to je sve.
Za desetak, a maksimalno 15 dana očekujte svoju narudžbinu sa osmehom na licu.

(Ovaj tekst je originalno objavljen na ovom mestu u maju prošle godine, ali i dalje dobijam pitanja u vezi naručivanja preko Interneta, tako da je ovo podsećanje namenjeno tome.)


Friday, October 16, 2015

Lečenje zuba i desni


Mnogi ljudi misle da je nemoguće vratiti desni u normalno stanje jednom kada počnu da se povlače usled starosti ili bolesti i otkrivaju nezaštićene delove zuba, one delove koji do tada nisu imali sloj gleđi po površini.
Međutim nije tako.

Treba se pridržavati nekih jako važnih osnova po pitanju ishrane (a to pišem detaljno kada radim protokol za ishranu) i naravno treba vežbati svoje desni.
Kako se to radi vrlo studiozno je objasno dr. Filips u ovom starom, ali vrednom snimku.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, October 7, 2015

Brzo i efektno lečenje herpes zoster i herpes simpleks virusa


Moj život je bio pakao zbog herpesa. Pre nekoliko godina otišla sam na ultrazvučnu terapiju vrata posle koje mi je herpes zoster bukvalno eksplodirao po celom licu i zamalo nisam oslepela.
Koristila sam sve moguće savete i preparate, natrpavala se B vitaminima, vežbala, pa mirovala, pa ponovo vežbala. Ali svaki sitan sezonski virus je aktivirao i herpes, i stvarno je malo reći da mi je život bio pakao.

I moram da vam priznam da nisam verovala da mi možete pomoći, pogotovo što na sve strane može da se pročita da herpes ne može da se izleči, ali ovo nisam očekivala. Odmah istog dana pošto ste mi napisali protokol otišla sam u apoteku i za tri dana situacija se sredila. Nisam prestala sledeća dva meseca kako ste mi i savetovali i osećam se odlično. Prošle su dve godine od tada i oba leta sam provela sunčajući se do mile volje i herpes se ni jedan jedini put nije pojavio.
Hoću samo da se zahvalim što sam konačno slobodna...

Marija
Beograd septembar 2015


... Ne smem ni da pričam koliko sam do sada para dala na razne antivirus lekove i koliko sam takvih strahotnih lekova popila i ne znajući kako deluju. I mislim da ni ne treba da pričam da je moj život bio potpuno uništen zbog genitalnog herpesa. O neuralgičnim bolovima da i ne govorim.
Hvala puno. Ovo što ste mi napisali je savršeno rešenje, jeftino i efektno. I najbolje od svega ništa nisam morala da spravljam i kuvam.
Da kucnem o drvo, nema erupcija, nema plikova i bolova. I hvala još jednom.

Nada
Beograd novembar 2014


Razumem potpuno da su ljudi koji imaju različite probleme vezane za herpes viruse potpuno sluđeni receptima sa svih strana, ali nikakvo spoljašnje mazanje bilo čim (od biljaka do antivirusnih preparata) ne može vam pomoći. Jer herpes nije nešto što obitava na površini, već u nervima. I jedino tu možete i naći rešenje za svoj problem. A ovo je problem koji se eliminiše za od desetak dana do 2 meseca maksimalno uzimanjem 2 sasvim legalne i uobičajene supstance, ali u pravom odnosu.
I više se nikada ne vraća.

Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED