Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, August 9, 2012

Šta je Rekonekcija i rekonektivno lečenje 3. deo


Konačno jasan, realan i konkretan tekst o rekonektivnom lečenju.
(nastavak 2. dela teksta)



Šta mogu da očekujem u toku seanse rekonektivnog lečenja ili Rekonekcije? 

Možete da očekujete svašta ili ništa. Radeći sa jako puno osoba proteklih godina navikla sam da nema pravila. Nekih 30% ljudi mi zaspu u toku seanse. A većina njih imaju izražene registre (nevoljne pokrete ili trzaje jabučica očiju i raznih grupa mišića). Što njima naravno ništa ni ne znači s obzirom da spavaju.
Svesna sam sve vreme seanse da ovakvo spavanje nikako nije slučajno i takve osobe vrlo pažljivo budim tek pošto završim svoj rad.

Sa druge strane,  među ovima što ne spavaju, postoji čitava lepeza događaja. Od apsolutno neosećanja ama baš ničega, do prijavljivanja da osećaju lagani povetarac, da im je odjednom vruće, vrelo, ledeno, da vide boje, mirise, zvuke, da imaju trzaje mišića, da umesto mene same u prostoriji postoji više osoba koji (sa mnom) istovremeno rade terapiju, to dramatičnijih osećaja kako ih je neko potopio u vodu (a ipak mogu da dišu), do bacanja po stolu za masažu, gde pritrčavam da osoba ne bi sletela sa stola, par poletanja u vis na samom stolu za masažu do neverovatnih akrobatskih uvijanja.

Najprijateljski savet koji uvek dajem osobama pre seansi jeste da ništa ne očekuju, ničemu ne se ne nadaju, da se ne mole, da ne rade yoga disanja, da se ne plaše... I ako već plaćaju svoju seansu neka makar iskoriste to vreme da se opuste i odmore tih 45 minuta.



Kako mogu da se najbolje spremim za tretman? Šta mogu da učinim da bih omogućio da se postigne najbolje lečenje?


Obujte čiste pamučne čarape. Nije da mi to nešto specijalno znači, ali mi dosta olakšava rad.  Šalu na stranu, od vas se očekuje da samo skinete cipele pošto treba da ležite na stolu za mašažu i da se ne opterećujete rezultatima. Isto tako, ženskim osobama uvek naglašavam da nema potrebe da dolaze na seanse lečenja kao da idu na modnu reviju. Meni lično ne smeta, ali bi vama moglo da zasmeta ako imate previše uzanu odeću ili veće količine zveckavih ukrasa po rukama ili vratu. I naravno, dolazak na seansu lečenja nikako nije vezan za menstrualni ciklus i lečenje može da se radi u toku perioda.

I naravno, mobilni telefoni moraju biti ugašeni za vreme trajanja seanse. I da svima naglasim, ne radim lečenja mobilnim telefonima, niti drugim elektronskim uređajima. Ako ih već ponesete moraćete da ih odložite na susedni sto dok radim, pošto ne dozvoljavam da budu uz telo.


Koliko seansi je potrebno da bi došlo do izlečenja?

Generalno savetujem tri vezana tretmana. Ponekad je potrebno malo više, a ponekad je potrebno ponoviti lečenje par meseci kasnije. U suštini, trudim se da povežem i otvorim ceo sistem u toku te tri nedelje (radi se po jedno lečenje na nedelju dana). I uz to da svakoj osobi pružim ispravne informacije vezane za ishranu, upotrebu lekovitih biljaka i suplemenata, i dodatnih fizičkih vežbi. I ovakav pristup i obično za te tri seanse daje odlične rezultate.


Da li je dr Erik Perl (osnivač metode) ili neki drugi praktičar imao uspeha sa lečenjem ove ili one bolesti?

Dr Perl je imao fascinantne uspehe sa lečenjem različitog spektra bolesti od cerebralne paralize, degenerativnih oboljenja, autoimunih oboljenja, tumora... I ako možete pokušajte da pronađete drPerla u toku njegovih putovanja po svetu i ako ima vremena sigurna sam da će rado uradi seansu sa vama.
Što se ostalih praktičara tiče znam za neka iznenađujuća lečenja i isto tako znam praktičare koji vrlo lepo pričaju i filozofiraju, a rezultati su traljavi.

Meni se često dešava da moram da objašnjavam da sam radila jedan oblik sarkoma (na primer), ali da nisam baš radila tačno taj tip sarkoma koji ima osoba koja me pita, da sam radila na izrastanju nečije noge, ali da do sada nisam radila na izrastanju ruke, ali da sam radila karpalni sindrom... i u tom smislu. Apsolutno je nebitno koja bolest je u pitanju, niti koji poremećaj. Uvek pokušavam, nikada ne dajem garancije, ali pružam izuzetno precizne, proverene informacije o metabolizmu tako da svako može da poboljša svoje telo pridržavajući se nutricionističkog protokola.

Što se samog drPerla tiče lično me iritira kada vidim koliko puno praktičara pobožno prepisuje njegove tekstove kao da su sveti spisi i koliko njih se istovremeno plaši da ne naprave neku grešku pišući i pričajući o stvarima koje suštinski ne razumeju. Erik je zaista odličan učitelj i prvo što je mene naučio bilo je da odbacim strahove, nadanja i filozofiranja. I da uđem u tokove lečenja.
Nikako me nije podučavao idolopoklonstvu niti praznim intergalaktičkim filozofijama.
U šta se možete i uveriti gledajući njegov intervju u video klipu ispod teksta.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED



Thursday, August 2, 2012

Šta je Rekonekcija i rekonektivno lečenje 2. deo

Konačno jasan, realan i konkretan tekst o rekonektivnom lečenju.
(nastavak 1. dela teksta )


Kakva je razlika između Rekonekcije i rekonektivnog lečenja?

Rekonekcija je poseban postupak, dok je rekonektivno lečenje namenjeno samo isceljivanju. U slučaju da imate zdravstvene probleme rekonektivno lečenje može biti jedan od vaših izbora alternativnog lečenja.

U slučaju da se odlučite za ovu vrstu lečenja  vaše je samo da ležite za vreme seanse i pratite reakcije koje mogu i ne moraju da se jave u toku seanse.
Kod nekih osoba ove reakcije su vrlo burne, kod nekih drugih slabe ili ih nema, a neke osobe čak i zaspu, što nije ništa loše po pitanju isceljivanja.
Reakcije se takođe javljaju danima, nedeljama i mesecima posle lečenja.

Ono što je najvažnije istaći je da dolaskom na seanse rekonektivnog lečenja ne treba da prekidate svoju zvaničnu terapiju koju vam je prepisao vaš doktor ili specijalista. Nemojte prekidati uzimanje lekova koje koristite, jer to ne utiče na rezultate seansi ove vrste lečenja. I budite svesni da propisane terapije lekovima ne smete prekidati tek tako, već samo po preporuci vašeg lekara, koji će to odrediti u zavisnosti od promena vaših laboratorijskih ili nekih drugih nalaza.

Rekonekcija, sa druge strane, je specijalan postupak koji traje dva dana za redom. Za razliku od isceljivanja u kom praktičar "sluša" i kanališe energije oko osobe na seansi, u ovom slučaju mora da se pridržava strogo određenog postupka u kome se povezuju određene energetske linije tela sa energetskim linijama prostor-vremena.
Ovaj postupak generalno nije lečenje, već jedna vrsta inicijacije koja vuče svoje korene iz Egipta i smatra se iz doba nekih starijih civilizacija. Međutim, ako imate ozbiljne zdravstvene probleme moje lično mišljenje je da prvo pokušate sa lečenjem i zvaničnim lekarskim rezultatima potvrdite uspešnost ove metode. Nisam za to da se osobama odmah predlaže ovaj postupak i verovatno sam zbog toga jedna od retkih.
Da ne govorimo o tome da će vas nekoliko seansi isceljivanja koštati daleko manje od ovog postupka.

Ako je vaš praktičar baš "zapeo" da vam umesto lečenja uradi Rekonekciju moj prijateljski savet je da ga prvo pitate da li uopšte zna šta radi. Da li zna suštinu ove "tehnike" i usput priupitajte koliko košta postupak Rekonekcije u trajanju od dva dana po pola sata, a koliko koštaju napr 3 seanse lečenja.

Praktičar koji će vam umesto konkretnog značenja pokreta "inicijacije" ispričati intergalaktičku filozofiju Novog Doba, a neće znati zbog čega se KONKRETNO ovo radi - meni, na primer, ne može da ulije poverenje. Za vas ne znam, moraćete da se odlučite sami.


Želim lečenje. Da li da zakažem tretman ili bi mi bilo bolje da pohađam seminar?

Moj iskreni savet je - da, prvo doživite lečenje. Ništa nije garantovano, kao i štošta drugo u životu, i nemojte da dozvolite sebi da vas zanosne filozofije ponesu da uložite daleko veći novac pohađajući seminare koji će na vas lično imati malo uticaja. Prvo svratite na seansu lečenja, osetite reakcije i ako su se simptomi povukli i osećate se savršeno nastavite dalje kroz svoj život.
U slučaju da ste zainteresovani i dalje - da, pohađajte seminar. Naučićete puno i naučićete kako da puno toga pustite iz svog života i prepustite se nekim drugačijim tokovima.
Raspored seminara se nalazi na zvaničnom sajtu rekonektivnog lečenja.

Ako niste zainteresovani za dalje, ako vaši simptomi nisu nestali (a to potvrde i lekarski testovi) zašto bi ste ulagali novac i dragoceno vreme u nešto što se ne isplati. Tada je bolje to vreme i taj novac uložiti u nešto drugo što vama lično više odovara. 


Da li Rekonektivno lečenje funkcioniše samo kod fizičkih problema? Da li može da se primeni i za lečenje psihičkih problema?

Da može, ali... Uvek postoji to "ali". I u slučaju fizičkih, i u slučaju psihičkih problema treba uzeti u obzir sve faktore koji izazivaju bolest ili nelagodnost. I ovog principa se lično držim vrlo strogo.
Ponekad, u stvari vrlo često, neko fizičko oboljenje nije izazvano kosmičkim energijama, niti ovim ili onim spiritualnim trabunjanjima. Uzrok je skoro uvek u jako lošoj ishrani, pa time i metabolizmu, zatim nekim lošim navikama itd.
Kao što se trudim da, u toku lečenja osoba od fizičkih problema, uvek ukažem na greške i pružim pravu informaciju, tako se trudim da osobe sa psihičkim problemima shvate kako su godinama loše "programirane" i kako da se reprogramiraju. A u zavisnosti od problema i pristupi i rešenja su različiti.

nastavak u 3. delu teksta








Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED