Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, April 25, 2014

Magija žene 8 – Kraljica svog carstva





Rađamo se da bi živeli. Da bi kreirali određene situacije i rešavali ih, da bi u svakom životu, u svakom iskustvu izvukli pouku. pronašli mudrost i, zašto da ne, dobro se nasmejali.


Do sada su tekstovi o životu jedne žene od začeća do smrti pisani nezavisno od astroloških uticaja. Bilo je govora o onome što je ispravno i „kako treba“. Ali svi smo vrlo svesni da u životu nikada ne možemo naterati „sve svoje guske u jedan red“, da uvek neka štrči i uvek nešto, makar sitno, nije potaman.
U idealnom životu naša idealna devojka završava najbolje škole sa najvišim ocenama, bavi se sjajnim poslom od kod izuzetno lepo zarađuje, zatim sreće svog princa na čijem konju odlazi u prelepo carstvo gde svaka spavaća soba ima svoje kupatilo, muž je uvek ludo zaljubljen i neumorno romantičan, porođaji su bezbolni, a deca uvek čista, zdrava i savršenog ponašanja. I ova idila traje, a svi su lepi, večno mladi i nasmejani...
Sve je to lepo i krasno, samo što svako ko ima iznad 6 godina zna da je i nemoguće. I hvala Bogu, zato što je idealan život beskrajno dosadan.


Teći kao voda

Svako ko se ikada iole zanimao astrologijom zna da se planete kreću i da ne postoji natalna karta sa idealnim aspektima. Ako se takva i pronađe obično pripada osobi koja vodi monoton i neprimetan život. U slikama neba uvek postoji jedan ili više „napetih“ planetarnih aspekata koji generišu energiju i kreiraju događaje. I to je dobro, jer kakav bi to život bio bez izazova?
Ali vratimo se našoj temi... U jednom slučaju naša devojka čiji život pratimo od začeća upravo završava fakultet i sprema se da ode u inostranstvo. U drugom, pokušava da pronađe posao ovde, uspešno ili neuspešno. U trećem prekida studije zbog nedostatka novca ili neplanirane trudnoće... Postoji nebrojeno mnogo situacija i nijedna nije ni idealna niti najgora. Jedna devojka će pronaći dobro plaćen posao koji joj omogućava da se brzo odvoji od roditelja, da puno putuje... i da puno razmišlja o tome kako njena prijateljica ima sve zato što ima malu decu i muža koji je obožava. Ova druga će se potajno osećati zakovanom u jednom prosečnom životu gde su cene struje i hrane pitanja života ili smrti, a mirno prospavana noć pored male dece samo naučna fantastika. Jednoj će jedan deo života ličiti na pakao, a neki drugi na raj, drugoj devojci obrnuto. Nema idealnih situacija i astrološki će pozicija severnog Mesečevog čvora najbolje opisivati nečije opsesije i teško ostvarive snove.
Isto tako, jednu princezu će sačekati princ na belom konju, a zatim će ostatak života provesti u potpuno promašenom odnosu. Neka druga će morati da čeka na udaju sve do svoje četrdesete godine ili duže... ili nikada. Neke će se razvoditi. Nekima će to biti izuzetno važno, drugima apsolutno nebitno. Neke će imati doživotne traume zbog jednog jedinog razvoda, dok će se druge sa radošću u starosti prisećati svih svojih bivših muževa.
Suština je u tome kako gledate na život.

Dakle, kao što je i rečeno, svako ko se ikada iole zanimao astrologijom zna vrlo dobro da se planete kreću kreirajući određene aspekte sa natalnim planetama. I sada imamo trigon, a neko vreme kasnije kvadrat između istih nebeskih tela. Sada nam je dobro, ali za nedelju, mesec ili godinu dana situacija se preokreće i nema garancija. Suština je naučiti devojku dok je još mlada da život nije ni prelep niti pretežak, ni ružan niti bajkovit, već da je iskustvo. I astrološki vrhunac nije u tome da se očajnički čeka povoljan aspekt, pa da se u toku njega ništa ne desi, te da se ponovo pada u depresiju i ispisivanje elegičnih poetskih osvrta na Saturna (kao standardnog krivca za sve). Majstorstvo je u tome da se osoba nauči da se provlači, probija, zaobilazi, mačuje, mazi, hrani, gladuje, plače i smeje se kroz sve aspektne strukture. I da iz svake izvuče najbolje. I da ne zaboravi da se smeje.


Apsolutni vladar

Mesečevim čvorovima bilo je potrebno otprilike isto vremena da kompletiraju pun krug u astrološkoj karti u vreme kada postajemo punoletni. I počinje novi ciklus. To je pravo vreme da naša mlada princeza poskida svu neadekvatnu odeću, šminku i nakit, a naročito ogromnim prstenjem armirane ruke i da počne da traži svoj pravi stil, sasvim nezavistan od aktuelne mode.
I sledeći ciklus Čvorova biće sasvim u znaku borbe za nezavisnost, pošto će iz faze Venere početi da živi faze Marsa i Sunca. Na fizičkom to jest materjalnom planu do sada je trebalo da je odavno naučila da se potpuno brine o sebi, da je disciplinovana i uredna. Ostaje još samo onaj danas poprilično zahtevan zadatak da postane i finansijski nezavisna. Naučite je da onaj koji ima novac diktira pravila i da, na primer, kupovina jakne ili zimskih cipela mogu u braku u kome samo muškarac zarađuje da se pretvore u noćne more. Svoj novac – svoj gospodar, oduvek je bilo tako.
Na isti način treba da je i duhovno i emocionalno stabilna. Ne treba da postoji bilo ko i bilo šta, i bilo koje učenje ili razmišljanje koje može da je pomeri iz istine i napuni je strahom. Muškarci dolaze i odlaze, prijatelji dolaze i odlaze, ljudi se rađaju i umiru, vole i ne vole, znanja i stavovi se mučno stiču, a zatim par godina kasnije napuštaju kao glupost. I to jeste život.
Stavljajući sebe, Boga u sebi, uvek na prvo mesto, naša princeza je postala kraljica. I samo osećajući prvenstveno tog Boga u sebi, u svom mozgu, srcu i stomaku, moći će vrlo brzo začuđujuće lako da proceni i prave životne opcije, pravog partnera i proverene prijatelje.
I tek iz stanja uma – sama sam sebi dovoljna, sama sam sebi sve, sve što me interesuje jeste u meni, nije mi potreban muškarac da popuni prazninu jer praznina u mojoj duši ne postoji, nisu mi potrebni prijatelji kao emotivne štake, već kao inspiracija, i ne molim se Bogu zbog straha, već obožavam da ga nasmejem i zabavim, jer Ga volim najviše na svetu, jer „Otac i ja smo jedno“... Tek iz ovog stanja biće spremna i na pravom putu da se okruži istinskim prijateljima i izabere sebi životnog partnera. Onog specijalnog muškarca sa kojim će moći kraljevski da korača.   



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, April 10, 2014

Magija žene 7 – Tajna ženstvenosti




Tamna, požrtvovana, osetljiva na tuđu muku? Ne, ne i ne... Zadovoljna, samosvesna, zarazno duhovita, opčinjena sopstvenim idejama – to je neodoljiva žena svakom muškarcu.


Hajde da se podsetimo ukratko koji put je do sada prešla naša princeza. Prvo je materjalizovana iz sveta snova, začeta, nošena u utrobi sa ljubavlju, rođena sa lakoćom, hranjena, mažena i dalje voljena, ali sada obučavana da prođe kroz život sa osmehom i širom otvorenim radoznalim očima. I upravo je završila svoju prvu žensku inicijaciju i postala je devojka. Venera koja se tek uobličava.
I sada možete da je vidite kako satima stoji ispred ogledala i analizira svoju kožu, mrzi svoj nos i kosu, premerava butine, grudi, nervira se zbog struka. Pa isprobava neke užasne odevne kombinacije, jakom šminkom pravi svoje lice dvadeset godina starijim ili beži u drugu krajnost izigravajući muškaraču ili horor gotik kraljicu. Šake su joj armirane masivnim prstenjem i danima vam dosađuje da joj dozvolite da probuši nos, pupak ili se tetovira. Ne brinite se i to će proći... valjda uskoro.
Šalu (ili istinu) na stranu ovu fazu „izgradnje“ njene prave Venere treba proživeti i preživeti. I zaobići vrlo opasne zamke. I hajde da pogledamo koje su one najopasnije.


Hormonalni autoput

Venera je simbol hormona, progesterona kao prekursora za sve ostale hormone i baš samog estrogena, esencije ženske snage i dubine, praktično suštinskog yin principa. Time što je mlada dama skoro dobila menstruaciju, ili je već ima nekoliko godina, ne znači istovremeno i da je sada potpuno sazrela. Hormoni i dalje „skakuću“ u njenom krvotoku i prave beskonačni šou-program. I pored toga što svakako utiču na razvoj tela, takođe i itekako imaju uticaj na psihu. I to je sve u redu do određene granice. I ako ste na vreme utvrdili porodična pravila dok je bila još sasvim mala ovu fazu ćete proći daleko lakše. Ako ste naučili svoje dete/devojku da razmišlja logički sada će situacije koje joj se dešavaju moći da shvati i reši sasvim solidno.
Naravno da hormoni trenutno kreiraju jednu sveopštu špansko-tursku seriju u njenoj glavi i sasvim je normalno da je „nesrećno i doživotno“ zaljubljena, da pati ili se nervira zbog nekog dečka, da jednog dana mrzi ceo svet, a već sledećeg bude zaljubljena u svakog momčića redom koji joj se nađe na putu, situacije su beskrajne. No, treba je naučiti da odvaja bitno od nebitnog, da koristi logiku. Ne treba joj samo držati predavanja sa umnim poukama, već joj predložiti pregled mogućih opcija i kako izbor bilo koje od njih može da izazove dalje posledice.
Ove priče obično i počinju krajem osnovne škole, baš u nezgodno vreme kada treba izabrati srednju školu, prikupiti poene i položiti prijemni ispit. A najbolji pristup za sve ove “dramske“ situacije mogao bi da bude da svojoj mladoj dami pokažete da postoji opcija da strateški planira svoj život. Da napravi raspored učenja i obaveza u toku dana, kako bi spremna izašla na prijemni i potpuno opušteno prošla i taj „strašni“ dan. U međuvremenu, dečake bi mogla samo da gleda i da sanjari o njima, i ništa više. Neće izgubiti ništa od mladosti, štaviše naučiće se disciplini i fokusu. Opcija na drugoj strani jeste da konačno izađe sa nekim dečkom, a onda da se i njen i vaš život pretvore u redovne televizijske epizode dok neka pristojna srednja škola, a za njom i dobro unovčiva fakultetska diploma ostaju dalek san, rezervisan samo za one izabrane.
„Misliti“ je iznad „osećati“ i postoje trenuci u životu kada zaista treba osećati, samo što život tera mlade devojke i da misle, i to češće no što im odgovara. Muškarci vode ovaj svet i vodiće ga, baš zahvaljujući sposobnosti da strateški planiraju i da taktički preduzimaju korak po korak, akciju po akciju, ne bi li postigli svoj cilj. I nisu bezosećajni, vrlo su osećajni, ali isto tako vrlo dobro znaju koje vreme je rezervisano za rad, a koje za romantiku. I „osoba koja misli ne pripada ni muškarcu ni ženi, ona i samom božanskom izmiče“ kako je to savršeno napisala Margarit Jursenar u Hadrijanovim memoarima i ta osoba je na pravom dobro izabranom životnom putu. 


Preduzetnik sopstvenog života

U toku srednje škole mogu da se pojave i problemi sa noćnim izlascima. Ako ste je do sada navikli da se noću spava a danju živi neće biti toliko problema. Svi gradski događaji koji počinju u ponoć biće joj strani. A da sebe kao roditelja i nju kao (još uvek) dete poštedite rasprava o društvenom životu mladih ponudite joj na primer kurs plesa. Ples je ženska suština, a mlada dama koja ne ume da odigra valcer, salsu ili tango treba da se stvarno postidi. U plesnim školama imaće kontakte sa drugim kreativnim ljudima različitog godišta i od njih će učiti ne samo te korake i pristojno ponašanje, već i životne priče od kojih može da ima koristi. Isto tako, možete joj predložiti i da se bavi nekom borilačkom veštinom, gde neće samo biti daleko sigurnija u svoju sposobnost da se odbrani u slučaju mogućeg napada, već će znati tačno šta je to što je ispravno baš za njeno telo i biće sigurna u to svoje telo. Činjenica da će u borilačkim salama sretati zgodne, ali pametne i izuzetno pristojne mlade muškarce uopšte nije zanemarljiva. Kao roditelj, vi ćete biti daleko sigurniji ako se viđa sa dobrim momkom, u odnosu na neke „sumnjive“ na koje bi natrčavala po noćnim klubovima. I što se noćnih klubova tiče.. U slučaju da je disciplinujete da se bavi ovim gore navedenim ili sličnim aktivnostima – imaće utisak da izlazi, da sreće puno ljudi i da novac ulaže u nešto vredno. U slučaju da baš poželi da obiđe nekoliko noćnih klubova i vidi šta se tamo dešava – pustite je. Vrlo brzo će shvatiti da na tim mestima ne može da se čuje sagovornik zbog buke, da je gužva neopisiva, i da se tu satima muvaju neki isprazni likovi kojima je jedini cilj da se odmeravaju ili prenemažu, pošto ništa kreativnije i ne umeju od toga.
Naučiće da bira prijatelje, a to je za život izuzetno važno. I naučiće da odvaja bitne od nebitnih informacija što će direktno trasirati njen put ka uspehu.
   
Danas ljudi često menjaju i poslove i zanimanja, i više ne postoji onaj „bauk“ ispravno ili pogrešno izabrane škole ili fakulteta zbog kojih će neko ceo život provesti samo na jednom radnom mestu. To je stvar prošlosti i nema potrebe plašiti decu tako nebitnim stvarima. Škola ili fakultet koji pružaju kvalitetno, primenljivo obrazovanje su odličan izbor, a još bolje su obrazovne institucije koje mogu da osposobe osobu za više zanimanja, jer život i jeste u stalnoj promeni. Na kraju krajeva, ljudi su različiti. I nekom znači da ima akademska zvanja, a nekom drugom je daleko bitnije da što pre uleti u tržišnu trku i profitira. Danas niko ne zamera najbogatijim ljudima koji vode informaciona, građevinska ili bilo koja druga kraljevstva na činjenici što nemaju fakultetsku diplomu. Sa diplomom ili bez, naučite svoju princezu da misli kao preduzetnik, da odmerava isplatljivost svojih poteza i to će joj uvek koristiti.

I potpuno ista filozofija važi i za izbor momka. Ako je u vašoj porodici vladala harmonija i istina njoj će biti lako da pronađe mladića koji je neće lagati, vređati ili maltretirati na bilo koji način. Naučite je da su najbolji i najzgodniji muškarci oni pored kojih se žene smeju i osećaju kao kraljice. I naučite je šta su to „momentalni prekidi“. Ako je za nju, na primer, apsolutno neprimereno da njen dečko ima problem sa drogom, alkoholom, kriminalom, moralom ili bilo čim što je njoj bitno – naučite je da u momentu kada se to ponašanje spomene ili ispolji na drugoj strani – vezu prekine. I produži dalje bez osvrtanja.

Bez obzira da li mlada dama veruje ili ne u reinkarnaciju, stvorite u njoj osećaj da je ovaj sada ili bilo koji život dragocen, da je vreme najdragocenija stvar kojom raspolaže i da nema vremena za patnje, laži i drame. Jer ima osoba koje dožive nešto teško i bolno, pa onda nekoliko svojih godina bace na tugu, a ima i onih drugih koji za to vreme nauče da voze avion.
Svima se dešavaju i loše i dobre stvari, ali samo pametni ljudi prolaze kroz sve te situacije sa osmehom i od svog života prave remek-delo, nemajući vremena da čitaju, gledaju ili žive tuđe živote.
Utemeljena u Veneri u Biku, da zna šta je pravi dom, prava hrana i porodična i materjalna podrška, naša princeza upravo ulazi u carstvo Venere u Vagi, gde su tržište i javnost, gde se misli i profitira. I poneki njen korak u prvim viskom potpeticama može da bude nesiguran, ponekad će se saplesti i čak pasti, ali to ne znači da treba da zaboravi da se svaki put osmehne i ponovo stane na noge. I nastavi dalje, tačno u pravcu koji je sebi odredila.



  
Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED
 

Friday, April 4, 2014

Ishrana pšeničnim klicama, proklijalim semenjem ili mladicama - konačno istina


U tekstu koji sledi vrlo ću jasno i pregledno da objasnim zašto su isklijale žitarice OTROVNE za ljudsku ishranu i zašto NE TREBA da ih koristite.

Zahvaljujući neumornom spinovanju jednog te istog ili par sličnih tekstova sa nebrojenim obradama u kojima su ispred svih čuveni bosanski sajtovi, pa zatim srpski, a eto od skoro i jednog čuvenog srpskog izdanja namenjenog ženama, za njima (zahvaljujem se na kopiranju suštine jednog mog teksta, kakva čast od strane vaših netalentovanih kvazi istraživačkih novinarki), a sve - ne zarad širenja i prosvetljavanja Balkana po pitanju ishrane i zdravlja, već zbog lake i brze prodaje oglasnog prostora, a preko štancovanja prepisanih budalaština... (koliki uvod)... na sve strane možete da čitate kako i koliko su izklijale žitarice zdrave, pa su zdrave, pa su zdrave...

Tvrdim da klice nisu zdrave i da nikako ne treba da ih koristite.

Sa ovim možete ili ne morate da se složite, ali bih volela da pre no što se pokrene ikakva rasprava svako sam pogleda očigledne podatke, te na osnovu toga donese krajnji sud.


Krenimo redom...

Da li ste čuli da se igde u hiljadama i hiljadama godina dugoj (i više od toga) ljudskoj ishrani koriste klice?
Nigde, osim jednog jedinog izuzetka.

Koriste se samo isklijale klice mungo pasulja i to rade Kinezi. Kinezi su inače poznati po tome da su morali da se privikavaju na različite tipove svih mogućih i nemogućih nutrijenata zbog večitih gladnih perioda, međutim...
Isklijale klice mungo pasulja se posle toga dugo kuvaju i obrađuju na razne načine da bi otpustile svoje otrovne sastojke i zaista postale jestive.

No, vratimo se nama na zapadnoj strani planete i uradimo jedan prost eksperiment.

Ako imamo dve semenke suncokreta na primer (a u obzir dolaze naravno i druge vrste) i jednu ispečemo, a drugu ostavimo sirovu pa ih posadimo u zemlju - šta se dešava?

Ona sirova počinje da klija.
Ona pečena biva pojedena od strane mikroorganizama u tlu, tojest razložena.
(Ovde još treba napomenti da tek treba da napišem tekst o sirovoj ili kuvanoj ishrani, činjenicama i fantazijama, kao i posledicama istih fantazija, pošto sam bila na obe strane te priče. Ali o tome drugom prilikom.)

Dakle, mikroorganizmi tojest probiotske bakterije u tlu nisu glupe. Poješće hranu za koju znaju da može da im obezbedi nutrijente, a ne otrove.
Sirova semenka klija i dalje i nikom živom u okolini ni u tlu niti iznad njega ne pada na pamet da to jede. Zašto? Zato što se samo seme zaštitilo otpuštanjem određenih supstanci (mnogih vrlo kancerogenih) po sebi, a upravo zarad zaštite - da bi biljka mogla da izraste do kraja.

Dakle, uzmemo li klicu za ishranu - otrovaćemo se.

Sve ovo treba da nam bude poznato od detinjstva, iz perioda kada su nas članovi naših porodica ili učitelji učili da razmišljamo logično. Ali avaj...

Mnogi će na ovo reći da lupetam, da pojma nemam, da su klice možda i eventualno kancerogene, ali da imaju toliko korisnih sastojaka koji su u stanju da neutrališu one štetne i da nam pruže obilje vitamina i minerala.

Pitam vas - da li je to tako ili papagajski pevate napamet jednu te istu pesmu?

Zato pogledajmo dalje šta su ČINJENICE...

Na Internetu sada imate obilje sajtova koji vrlo precizno, naravno i objektivno daju laboratorijske podatke o nutritivnoj vrednosti namirnica.

Elem, kolika je nutritivna vrednost klica? Pogledajmo sledeće:


Na ovom linku možete da vrlo jasno pročitate nutritivne podatke vezane za pšenične klice:
nutritiondata.self.com/facts/cereal-grains-and-pasta/5750/2
I dati su podaci tačno za proklijalu pšenicu koja dalje nije termički obrađivana (u prevodu kuvana), da ne bude zabune.

A onda sledi iznenađenje i opraštanje sa iluzijama.

Na ovom linku dati su nutritivni podaci za kelj kuvan sa solju:
http://nutritiondata.self.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2865/2


Neko će reći: Aha, radili su sa 130 grama kuvanog kelja i sa 108 grama pšeničnih klica, ali ja vas upućujem da pogledate procentualne podatke. Za one koji to nisu naučili u osnovnoj školi radi se na 100, pa se procenat nečega odnosi na 100 od ukupnog. Te ako kuvan kelj ima 354% vitamina A, a pšenična klica 0% onda to znači da je procena rađena za istu ukupnu težinu namirnice.

Aha, upravo ste shvatili da pšenična klica ima 0% vitamina A!
A pričali su vam drugačije.

Pogledajte šta sve sadrži slani skuvan kelj.




A pogledajte sada koliko malo vitamina sadrži pšenična klica.
Ima li daljih pitanja?



Neko će na ovo reći da je ispod u mineralnom sastavu pročitao da klice sadrže ogromnu količinu mangana, a onda bi moje uzvratno pitanje (u Sokratovskom maniru) bilo da li ste sigurni da vam je potrebna ta količina mangana i da li vaše telo zna šta da uradi sa njom, osim da je tretira kao trovanje?


Kuvan kelj je najbolja biljna namirnica koja postoji na ovoj planeti, klice su na dnu nutritivne liste.

I sledeće pitanje - Šta je sa B vitaminima?
To je potpuna istina. Za razliku od vitamina A i C vitamina kojima je kelj prepunjen, klice imaju više B vitamina, ali... tu sam vas čekala.
Klice imaju MALO B vitamina, a goveđa džigerica ima MNOGO B vitamina.

Pogledajmo nutritivne podatke za skuvanu goveđu džigericu na ovom linku:
http://nutritiondata.self.com/facts/beef-products/3470/2

I evo šta piše:


Pa klice nisu ni blizu hranljivosti jedne goveđe džigerice. Ona je čudo od obilja B vitamina. 
A i u odnosu na mineralni sastav je hranljiva bomba i klice ponovo ne mogu da se mere sa njom.
A eto ima i odličan procenat selenijuma, te se ne morate bacati u trošak nabavljajući indijski orah, osim ako to baš ne želite.
I uz to... Zašto bi bacali veliki novac na tablete sintetičkog vitamina B12 koji se u telu sa živom vezuje u daleko opasniji oblik metil-žive (koji onda ni Bog otac ne može da izbaci iz tela), kada možete za mali novac da se savršeno ishranite i izbegnete opasne hemijske reakcije istom prilikom?
Razmišljate li o tome?

Stravične količine bakra u goveđoj džigerici, a ne u klicama, će vam redovnom konzumacijom vratititi prirodnu boju kose. I to je razlog što ja, u ovim godinama, nemam sede.

Inače, koristim sirovu goveđu džigericu, koja ima nešto niži vitaminski i mineralni sadržaj od one kratko kuvane, pošto tako dobijam brzo svarljive amino-kiseline i zato što mi je, ponovo u ovim godinama, potrebno amazonsko žensko telo zbog borilačkih treninga... a i da bih dokazala svom detetu da matora žena može da ima bolje telo od mlade. Pa neka stavi prst na čelo i počne da razmišlja, što i ostalima želim.

Ovo je bio moj najomiljeniji obrok ovog proleća, pun prepun hranljivih materija, a lagan za varenje i savršen za podmlađivanje. Dobro ukuvano varivo od koprive (zarad razbijanja biljnih ćelijskih zidova koji su sastavljeni od celuloze) i sirove goveđe džigerice.


 

Ne dozvolite sebi da vam papagaji i novinari prepisivači oblikuju mišljenje.
Istražujte, pa to je sada bar najlakše.

A novinarima prepisivačima ovom prilikom upućujem tople pozdrave sa saopštenjem da će biti tuženi sa odštetnim zahtevom za krađu autorskog teksta nađem li igde na Netu da je neko posle mene napisao sličan tekst. Te istom prilikom pozdravljem nebrojene redakcije online zdravstvenih sajtova od Bosne do Beograda i šire.


I ako do sada niste znali da klice NISU hranljive i da NEMAJU obilje vitamina i minerala, evo sada znate.
Borim se za prave i proverene informacije.
Pogotovo zdravstvene.




Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED