Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, October 12, 2011

Tesla Metamorfoza lečenje - istina o nastanku i razvoju metode 2. deo

Zbog svega što sam vrlo odgovorno napisala u prvom delu teksta mogu isto toliko odgovorno i da, kao osoba koja je dala inicijalnu ideju, nosila ogroman teret poslova i organizacije seminara Tesla Metamorfoze u Beogradu 2010. godine, izjavim da je:

-Tesla Metamorfoza samo bleda kopija obuke rekonektivnog lečenja i to zato što tu obuku drži osoba koja je loš predavač, onaj koji ne ume da prenese znanje kako treba, a pri tom se uopšte ne trudi da sagleda kako njene reči i uputstva deluju na polaznike seminara Tesla Metamorfoze (a koji su usput te iste seminare nemalo platili).

-Tesla Metamorfoza Svetlosnog Tela je takođe samo tužna kopija Rekonekcije, koja se drži kao obuka posle završena prva dva stepena rekonektivnog lečenja. U pitanju su samo dva poteza rukama koji su dodati u osnovni postupak Rekonekcije.

I insistiranje na samoj Rekonekciji ili Tesla Metamorfozi Svetlosnog Tela (kao njenom dva poteza produženom plagijatu) je čisto zavaravanje. Sam postupak Rekonekcije ili TMST treba da se izvodi kao postupak inicijacije, uvođenja u neke i dublje i više stepene svesti, što ama baš nikakve veze nema sa praznim pričama o kraju vremena 2012. godine, kolektivnim uzidizanjima svesti ili kataklizmom.

Osobama koje ovo negiraju mogu samo da ukažem na Stari i Novi Zavet, Bhagavat Gitu i još poprilično puno izvora duhovne literature, kao i na astrološke/astronomske činioce koji nam pokazuju da ćemo ovo mračno doba Kali Yuge provoditi još samo par stotinak hiljada godina.
Žao mi je, ali instant prosvetljenja i to grupnog karaktera neće biti ni sledeće, strašne 2012. godine, niti bilo koje druge.

Postupak inicijacije treba da se radi po "unutrašnjem pozivu", a ne zato što bilo ko ko se bavi Rekonekcijom ili njenim plagijatom Tesla Metamorfozom Svetlosnog Tela želi da zaradi poprilično novca za postupak od dva sata vremena u toku dva dana.

Ovaj postupak lično nemam nameru da izvodim na osobama koje nisu "pozvane" na određeni duhovni način i ako ja takođe nisam osetila taj isti poziv.
U toku inicijacije mogući su određeni duhovni efekti i zaista me ne zanima da nagovaram osobe zainteresovane samo za lečenje da urade i ovaj "tretman".

-Što se tiče lečenja na daljinu seminari Tesla Metamorfoze odvajaju ovaj stepen od osnovnog lečenja iz nekog razloga.

S obzirom da se u toku rekonektivnog učenja automatski uči i lečenje u polju ili na daljinu, jedini razlozi koje mogu da pretpostavim da su ovde u igri mogli bi da budu dodatna zarada ili rad ega osobe koja tvrdi da je "osnovala" metodu lečenja Tesla Metamorfoza.


(... nastavak u trećem delu teksta)



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED