Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, April 20, 2012

Eriksonovska hipnoza



Pre otprilike mesec dana prisustvovala sam obuci koju je vodio klinički psiholog dr. Milan Jovanović.

Dani provedeni uz njega bili su ispunjeni sjajnim informacijama i divnim ljudima koji su obuku prolazili uz mene deleći isto posvećenje i želju da što više i kvalitetnije nauče.

Hipnozom se bavim tek par godina i do sada sam je primenjivala samo na sebi i meni bliskim osobama, pa sam vrlo olako pristupila i ovoj metodi. Međutim, sam lik i delo Miltona Eriksona, njegov način da osobu prvo uvede u trans, pa tek zatim relaksira postali su pravo otkriće za mene.

Načini manipulacije glasom, načini preuzimanja kontrole nad osobom disanjem i brza rešavanja problema iskreno su me fascinirali i dali mi zadatak da se potrudim i naučim da primenjujem i ovu vrstu terapije.
I to što bolje.


Na video-snimku možete pogledati predavanje o delu i metodici Miltona Eriksona.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED