Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, September 10, 2012

Lečenje multipleks skleroze energetskim tretmanima


Električarskim rečnikom rečeno multipleks skleroza je oboljenje u kome se ogoljeva prirodna izolacija neurona. To je kao da imate strujni kabl sa kog je skinuta ona zaštitna guma. I sada, ne samo da se gubi kontakt u toku rada nekog dela tela, već može doći i do prespajanja ovih "žica" što dovodi do spektakularnih bolova. Zaštitni sloj oko neurona je u slučaju ljudskog tela - mijelinski sloj.

Sa druge strane neka nova istraživanja govore o tome da se u slučaju multipleks skleroze apsolutno ne radi o tanjenju ili nestajanju mijelinskog zaštitnog sloja, već da ovaj sloj menja svoj atomsku strukturu i postaje drugačiji materijal koji unutar tela ne može da izvede svoju funkciju do kraja.

Ono što se u standardnoj medicini radi jeste da se daju lekovi i tretmani koji na hemijskom nivou pokušavaju da poprave ili zadrže postojeće stanje.
Sa druge strane energetski tretmani ovo isto pokušavaju na među-atomskom nivou.

Rešenje se obično nalazi negde na pola puta i to samo ako uđemo u UZROK koji je izazvao ovaj poremećaj, a ne posledice. E tu leži pravi izazov.

Na primer, jedan od mnogih, a definitivno najgluplji razlog koji se vrlo često sreće je takozvana pseudo multipleks skleroza, koja se naravno tretira kao ona "prava", a koja je izazvana dugogodišnjom vegetarijanskom ishranom. Nedostatak taurina i B12 vitamina u jetri uzima svoj neurološki danak osobama koje se zaljube u samo jedan tip ishrane, a koji, kao po pravilu, nije skrojen za njihov tip tela.

Isto tako, čest uzrok je toksičnost amalgamskih plombi što u prevodu znači "puna usta žive", a podsetimo se da je samo jedan atom žive dovoljan da ubije jednu ljudsku ćeliju.
Uklanjanje amalgamskih plombi mora da se uradi po vrlo preciznom protokolu, jer može da dovede do nesagledivih posledica po zdravlje koje kasnije ni jedna jedina terapija ne može da sredi. Molim vas, ako se već odlučite za zamenu plombi u ustima, da vi i vaš zubar znate kako šta i tačno, i u koje vreme, treba da se uradi.

Što se mog dela tiče radim energetske terapije, ali uz to obavezno procenjujem koji tip tela osoba ima, pa na osnovu toga predlažem određenu vrstu ishrane baš u smislu obnove neurologije. Isto tako, proveravam da li postoji trovanje živom, olovom, aluminijumom... i koji su to traumatični događaji u životu mogli da pokrenu ovu vrstu poremećaja.
Za sve to vreme osoba treba da obavezno bude pod kontrolom svog lekara specijaliste koji će u zavisnosti od rezultata analiza određivati dalje količine lekova. Nikako ne savetujem da se ovo radi na svoju ruku, niti da se išta krije od zvaničnog doktora. 


Na snimku ispod možete pogledati kratko predavanje doktorke Terry Wahls na čuvenoj TED konferenciji. Ova doktorka je sama iskusila MS i to u tolikoj meri da je mesece svog života provela u bolnici i to u anti-gravitacionoj stolici, jer od bolova nije mogla da leži čak ni u običnom bolničkom krevetu.

Pošto je u tim bolničkim danima na raspolaganju, pored bolova, imala i vreme setila se da počne da intenzivno čita medicinske radove vezane za istraživanje mehanizama multipleks skleroze. Nedugo zatim počela je da primenjuje sopstveni protokol i tri meseca kasnije vozila je bicikl po bolničkom krugu.

Sada, toliko vremena kasnije, ona je stručnjak broj 1. za prirodno lečenje ovog sistemskog poremećaja organizma.







Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED