Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, March 2, 2013

Moždani udar



Prilikom energetskih lečenja vrlo često imam kontakt sa osobama koje na vrlo različite načine imaju "oštećen" mozak. Što se dece tiče to je (u epidemijskom smislu) ceo spektar ADS poremećaja, a što se starijih osoba tiče česti su baš moždani udari. Mada, u ovo današnje vreme pogađaju i daleko mlađe ljude.

Mozak se, grubo rečeno, sastoji od oko 70% masnoća i 30% vode. I na osnovu ovog podatka danas najbolji nutricionisti i neurolozi rade svoje protokole za ishranu, pošto je odavno poznato da se neurologija optimizuje iz stomaka, od energije koju stalno primamo, a to je hrana.
I baš iz tog razloga, svaku osobu koja dođe na energetske seanse detaljno obavestim zašto treba unosti prave i prirodne nutrijente u hrani i zbog čega su to baš masnoće i proteini izuzetno važni.

Međutim, da bi razumeli osobu koja jeste doživela moždani udar i koja se potpuno izlečila pogledajte kratko predavanje Džil Tejlor za TED konferenciju gde iz prve ruke možete dobiti prave informacije i eventualno pomoći bliskoj osobi koja možda prolazi kroz ovaj problem.







Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 ALL RIGHTS RESERVED