Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, February 12, 2015

Lipozomski vitamin C


Koliko je bitan, a koliko zanemaren vitamin C naučila sam sama lečeći i izlečujući sopstveno dete od upale pluća za par dana.

Kada mi se javljaju osobe sa kancerom bilo kog tipa uz protokol za ishranu im obavezno šaljem ceo dokument jedne respektabilne klinike koja takva oboljenja vrlo brzo leči intravenoznim vitaminom C.

Ne mogu dovoljno da opisujem koliko je važan, i mislim da ne treba - jer u predavanju ispod možete poslušati jako dobrog doktora kako se terapija lepo i vrlo jednostavno izvodi.

Pošto je terapija intravenoznim vitaminom C za neke ljude komplikovana i skupa opcija terapija se može izvesti i lipozomskom formom. Ovakav vitamin C kod nas još uvek ne može da se kupi u redovnoj prodaji, ali može sasvim lako da se naruči preko Interneta.
Preporučujem onaj koji proizvodi dr.Mercola (nabavlja se sa istoimenog sajta) zbog proverenog kvaliteta i higijene u toku spravljanja.
I treba još imati u vidu da lipozomski vitamin C deluje kao otprilike 8-9 grama onog običnog vitamina C rastvorljivog u vodi.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED