Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, September 3, 2015

Energetika ljudskog tela


Proučavajući godinama EM polja i njihov uticaj na živa bića, vodu kao tečni kristal, piezoelektrični efekat u različitim biomaterjalima naišla sam i na ovaj video razgovor sa doktorom Džekom Krusom.
On je hirurg i u svojoj višedecenijskoj praksi lečenja i operisanja ljudi susretao se sa "čudnim" efektima i bolesti i terapija. I zato je i počeo da uči, da čita različite studije od biofizike, klasične fizike do starih i najnovijih medicinskih istraživanja.
Posebno se bavio ruskim istraživanjima vezanim za astronaute, i čak spominje i Nikolu Teslu i njegov rad.

Svaka rečenica dr. Krusa je savršeno formulisana i savršeno jasna i logična. Žao mi je što za sada ne postoji prevod za ovaj video, ali oni koji znaju engleski, a ova tema ih zanima - pronaći će obilje ideja kako da se zaštite i izleče.
Mnoge metode koje je dr. Krus ovde opisao već godinama preporučujem ljudima kada im pišem protokol za ishranu, suplemente i vežbe, tako da će mnogi moći i da ih prepoznaju.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2015 ALL RIGHTS RESERVED