Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, June 22, 2016

Lek za lečenje raka Esijak - Essiak


Kod nas se u poslednje vreme pojavila informacija o Esijak preparatu ili čaju za lečenje raka, pa pre nego što se zaletite i bacite novac na naručivanje ovog preparata iz inostranstva možda je bolje da se upoznate sa suštinom, pa tek onda odlučite šta vam je činiti.

Sada kod nas mogu da se pronađu slični i mahom prepisani tekstovi kako je nastao ovaj lek i ja stvarno ne znam da li su tačni i koliko su precizni, što može da se kaže i za ono što ja lično znam. Ali moja informacija je stigla od najbolje američke herbalistkinje od koje učim već šest godina i možda nije loše da pročitate i ovaj deo.

Rene Kejsi je, po priči koju ja znam, bila medicinska sestra i u toku svog posla proveravala je žene kao pripremu za glavni lekarski pregled. Na jednoj od pacijentkinja bile su joj sumnjive njene grudi, na šta je dotična dama uz smeh odgovorila da to nije ništa drugo nego ostatak raka dojke koji je preživela deset godina ranije.
-Aha, sumnjičavo je kostatovala sestra Kejsi. -Pa kako ste živi toliko dugo posle? I žena joj je iskreno odgovorila da je otišla kod Indijanca lokalnog travara i on joj je dao biljnu smešu koju je u doba dok je bila bolesna redovno pila.
I to je bilo to.

Par godina kasnije rođaka sestre Kejsi se razbolela od istog tipa raka i iako su doktori pokušavali sve tadašnje metode, nije bilo poboljšanja. I u tom trenutka Kejsi se setila one žene iz prošlosti, pozvala je i dobila indijansku recepturu.

Posle više uspešnih slučajeva počela je sama da proizvodi ovaj preparat i nazvala ga je po svom prezimenu ali izgovorenom unatraške Kejsi - Esijak, na engleskom.

Danas se pored čajne mešavine na tržištu nalazi i ekstrakt, tinkura, kapsule i ko zna šta još registrovano pod istim imenom.



Pa da vidimo šta se nalazi u toj čudesnoj kombinaciji.

Postoji više vrsta mešavina, ali se originalnom smatra ona koja u sebi sadrži sledeće biljke: mali kiseljak (Rumex acetosella), koren čička (Arctium lappa), pokorica crvenog bresta (Ulmus rubra) i  rabarbara (Rheum palmatum).

I šta tu čemu služi, pitala sam moju mentorku travarku, a njen odgovor me je iznenadio.


Rabarbara se tradicionalno koristi kao lek za ubrzan rad creva. I u slučaju raka ili oboljenja koja su vezana za stagnaciju energije u telu, odličan rad creva je prva stvar koja mora da se postigne da bi bilo koja vrsta lečenja imala uspeha.

Ako nemate rabarbaru, možete koristiti nešto drugo i prirodno što će stimulisati probavu i pražnjenje creva. I imajte na umu da je redovno i valjano (ali ne preterano) pražnjenje creva broj jedan u najvećem broju uspešnih terapija.

Mali kiseljak ima dosta minerala i vitamina vaistinu, ali to poseduju i druge biljke. U ovoj kombinaciji kiseljak ima zadatak da vam pruži biljna vlakna i da pripomogne rabarbari u pražnjenju creva, ali i da vam nadoknadi nutrijente koje bi trebalo ubrzano da gubite.

Crveni brest, to jest njegova pokorica sprašena u prah nije lek protiv raka, ali je odavno odlično poznat lek koji smiruje očerupana creva, koja ćete sasvim sigurno imati redovnom upotrebom rabarbare i kiseljaka.

I da sklopimo formulu - rabarbara i kiseljak služe da stimulišu pražnjenje creva, a brest služi da zaštiti površinu tih istih creva i nahrani mikrobiom. Dakle tu nema ni reči o lečenju raka, ali je receptura vrlo mudro smišljena, za razliku od nekih današnjih alopatskih receptura koje se standardno rade sa pola mozga.

Dobro, reći ćete sada, pa šta tu kao leči rak. Pa čičak tu kao leči rak i njegov mehanizam rada je rastvaranje. Eto, to je cela umetnost. Čičak je poznat po svojoj sposobnosti da rastvara tkiva. E sad, da li sadrži ovo ili ono, više se ne sećam, ali se vrlo dobro sećam upozorenja da znam svoju meru kada je baš čičak u pitanju pošto je sposoban da rastvori sve unutrašnje organe redom ako se preterano koristi. 

Sada znate originalnu recepturu i na slici iznad dati su na tanjiriću koji su odnosi biljaka otprilike. Nema tu mesta preciznom razmeravanju, jer ni same biljke nisu potentne uvek na isti način, tako da razmišljate i o tom detalju.
Ono što raste u vašem kraju je vaš lek i tu je smeštena medicinska potencija koja vam je upravo potrebna.

Naravno da kada radim protokole za ishranu za obolele od raka dajem i specijalnu recepturu za pripremanje čička, u kojoj radi ciljano tu gde treba, ali dajem i drugu proceduru koja vrlo lako reguliše problem.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2016 ALL RIGHTS RESERVED