Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, July 16, 2016

Vežbe za lumbalni deo kičme


Danas je uobičajeno da se puno sedi i to ima svoju cenu.
Sve više i više ljudi mi se žali na bolove i probleme sa kičmom. I naravno da to tretiram u toku energetskih seansi, i puno psiholoških faktora je umešano takođe, ali da bi vam telo (i kičma kao jedan od najbitnijih organa za potporu) funkcionisalo kako treba setite se ponekad i da se istegnete.
A kako se pravilno istegnuti upravo će vam pokazati dva vrlo valjana doktora, tako da je svaka mogućnost povrede isključena ako se pridržavate njihovih saveta.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2016 ALL RIGHTS RESERVED