Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, September 14, 2017

Rak dojke 2 - koliko se trujete

 
Da li ste znali da u svetu postoji praktično epidemija preranog puberteta i haosa sa hormonima kod dece?
To se ogleda u jako smanjenom broju spermatozoida kod dečaka (muškaraca u budućnosti), kao i u vrlo ranom razvijanju grudi i pojave menstruacije kod devojčica. Decu hranimo i okružujemo đubretom. U šarenim kesicama koje su im baza ishrane nalaze se hemikalije, za koje je istina ispisano da nisu opasne u tim količinama, ali su itekako opasne ako se koriste godinama i decenijama. Pod etiketama „zdrav obrok“ u kutijama se nalazi skrob, najobičnije, ali obojeno belo brašno, i šećer koji se meša sa mlekom i izaziva insulinske udare i promene u funkcionisanju štitne žlezde koja upravlja svim ostalim žlezdama u telu. I onda naravno posle takvog doručka sugerišemo našoj praktično otrovanoj deci da se skoncentrišu, što je apsolutno nemoguće. Svuda se, a to je pogotovo poznato posetiocima pekara, stavlja margarin i veštačka slatka pavlaka ili šlag, što mu dođe isto – čista hemikalija, otrovna po svaku našu ćeliju.
Pedijatrima je postalo normalno da se vrlo malim devojčicama razvijaju grudi i niko se preterano ne uzbuđuje zbog svega toga. A sve je izazvano veštačkim hormonima estrogena - ksenoestrogenima. Pored hrane, oni se nalaze plastici, pesticidima, herbicidima, bojama za kosu, kozmetici... A najopasniji među njima su ftalati koji se koriste za omekšavanje plastike.
Okruženi smo ovim hemikalijama sa svih strana, nalaze se i u vodi i u biljkama i to već više od 70 godina. Ali ono što najviše treba da nas brine su hormonske injekcije koje se daju životinjama da bi postigle veću masu ili davale više mleka. Svako igranje hormonima preko hrane ili čak i u pokušajima veštačke oplodnje kod žena (gde se ženi obilato dodaju hormoni) vodi bez greške do pojave raka. Ono na šta treba da obratite pažnju je da ne konzumirate živinsko meso koje nije organski odgajano, a pogotovo da ne jedete kožicu, pošto se tu ksenoestrogeni hormoni koncentrišu. Najgora varijanta jeste da kupite u nekom megamarketu pečeno pile odgajano na hormonima, pa stavljeno na stiroporski poslužavnik, a onda obavijeno plastičnom folijom. Vruće meso dolazi u kontakt sa ambalažom koja tada ispušta ftalate na sve strane, a pogotovo u samo meso. I naravno, servirate ga detetu za ručak... Kakva otrovna greška. Kako dobro smišljena strategija velikih industrija, baš tamo gde je običan svet, onaj koji se „obično“ hrani. Prvo im posluže hranu lošeg kvaliteta i punu hemikalija, samo da napune stomake i osete se sito, a onda im naplate hemikalije u obliku lekova. Dupla zarada, odličan potez. A da im ne bi dozvolili da se obrazuju sve slobodno vreme ukradu im TV programom... mudro.
I ovde važi savet da se iz doma izbaci što je više moguće plastike, a da se stiroporu ni ne približavate. Ako već morate da piće služite u plastičnim čašama pokušajte da pronađete čaše od polietilena sa oznakama #2HDPE ili #4HDPE ili još bolje servirajte na dečijim rođendanima sokove u papirnim čašama.  Manite se i mirisnih sveća, pošto ih prave od parafina, a ne voska. Bolje da koristite raspršivače sa mirisnim esencijalnim uljima, umesto onih veštačkih mirisa.
Zaboravite da je teflonski tiganj zdrava kuhinjska stvar. Odavno se zna da čim se teflonska površina zagrebe tiganj ili šerpa postaju izuzetno opasni i treba da se bace. Ono što je skoro otkriveno jeste da u toku spremanja hrane, dakle zagrevanja, teflon ispušta otrovne molekule koji se odmah vezuju za hranu.
Što se molekula dalje tiče, na istovetan način iz upotrebe treba da otpadnu antiperspirant dezodoransi, a apsolutno oni koji sadrže aluminijum. Ovi dezodoransi su zaista težak udar na celokupan sistem tela, ali pogotovo na grudi zato što se grudne žlezde prostiru od pazuha i prve su na udaru otrova preko kože na tom mestu.
Da li uopšte treba raspravljati o zračenju? Ovaj pozdrav "naprednih tehnologija" nas je koštao nebrojeno mnogo upropašćenih života. Detaljnije o tome pisaće u nekom budućem članku, ali za sada, ako to već ne znate, potrebno je da su svi električni aparati u stanu dobro uzemljeni (što važi i za kompjutere, a ovde se to još uvek ne praktikuje), da ste u krevetu u kom spavate udaljeni najmanje 1m od utičnica, a da televizorima nije mesto u spavaćim sobama.
Pored toga što njihov sadržaj uznemirava psihološki, zračenje uništava i fizičko telo koje je vrlo osetljiv upravo elektro-magnetni instrument. Uostalom, TV aparat se ponaša kao ogledalo po Feng Šui principima. U spavaćoj sobi donosi energiju uvećanja, praktično privlači osobe sa strane. Ne želite valjda da vas ima više od dvoje u vašoj bračnoj spavaćoj sobi, to jest da treća osoba uđe u vaš brak?
Mikro talasne rerne su još jedna velika laž i to ona zaostala iz ratne industrije 2. svetskog rata.  Radari su počeli da se proizvode u toku rata, ali se rat završio. Da bi iskoristili svoju novu tehnologiju i naravno lepo zaradili zapadnjaci su počeli proizvodnju mikrotalasnih rerni (po istom radarskom principu) i počeli kampanju za njeno uvođenje u svako domaćinstvo. Ili... baš ne svako. Zapitajte se malo i zašto su ovi opasni i nazadni aparati zabranjeni u Rusiji. Osobe koje se razumeju u efekte ovih aparata nikada ih neće staviti u sopstvenu kuhinju, niti će dozvoliti trudnoj ženi da uopšte stoji pored njih. Ali vratimo se suštini...
Treći deo teksta uskoro...


Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani
Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED