Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, April 14, 2018

Kako se rešiti podočnjaka


Najverovatnije je da ćete na sve strane moći da pročitate raznorazne recepte koji sadrže kolutove krastavca, metalne kašičice friško izvađene iz frižidera, razmućenu kurkumu, rendani krompir i ko zna šta još.

I uopšte se ne postavlja pitanje da li ovi recepti rade ili ne. Kod nekog rade, kod nekog ne, neko se religiozno pridržava procedure, a nekog drugog mrzi da se bakće i sa tim, mada sebi uporno obećava da će se... jednog dalekog dana pozabaviti i ovim medicinskim "sportom".

Ono što je zajedničko svim tim receptima je da se bave posledicima, ne uzrocima podočnjaka, tako da im je dejstvo kratkotrajno. Kada prestanete da se zanimate oblogama, eto podočnjaka ponovo da vam ukažu na neke jako važne stvari.

Podočnjaci, crni ili obični, kao i kese ispod očiju ukazuju na probleme se bubrezima. Eto toliko je prosto.

I evo rešenja u obliku tzv. "svetog trojstva". Potrebne su vam tri stvari da bi bubrezi profunkcionisali kako treba i kako bi, posledično, nestali i podočnjaci ili kese.

A to su: voda, so i Sunce.

Ako fali nešto od ovoga, žao mi je, ali neće da prođe.

Koliko soli?
Par puta po prstohvat soli sa po jednom šoljom čaja ili čašom vode.
Pa puta tri šolje ili čaše, jedna za redom, ali polako, u toku pola sata.
Kad god vam je zgodno, jer je trčanje u toalet posle toga zagarantovano.

Ko god se pita da li toliko soli opasno, neka pogleda sastav rastvora za infuziju, a koji se obavezno daje leti ljudima koji kolabiraju po ulicama.

U slučaju da imate nizak ili visok pritisak, počnite sa minimalno-minimalnim količinama soli, pa pratite kako se vaš protisak kreće.
I začudo, primetićete da se normalizuje, bilo da je nizak ili visok.

I treća obavezna stvar je sunčanje i to bez šminke.
Kako se  to izvodi naći ćete na linku ispod slike.



















A zašto je sunčanje proglašeno "neprirodnim", da li može da se lepo zaradi na pogrešnoj medicinskoj paradigmi i šta je osnova biologije, možete pronaći u ovom mom tekstu:
http://kira-zdravlje.blogspot.rs/2017/06/suncanje-drugacija-prica.html



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.


COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2018 ALL RIGHTS RESERVED