Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, May 17, 2019

Nova nemačka medicina i Recall Healing


Verovatno da ste mogli tu i tamo da nađete članke vezane za takozvanu Novu nemačku medicinu, i pre par godina ja sam pisala o tome, dok sam učila ovaj pristup.

Sada neću toliko da gnjavim o osnovama, jer ta cela priča može da se nađe i na srpskom jeziku online.

Tek da znate neke osnove, u pitanju je stil dijagnostikovanja i lečenja koji je ustanovio nemački doktor Rijk Ger Hamer. On je radio kao onkolog u jednoj nemačkoj klinici i bio je vrlo cenjen kada mu se desila lična tragedija. Njegov sin je pregažen u automobilskoj nesreći i neko vreme posle toga doktor se razboleo od raka.

Sada je ušao na isto ono odeljenje na kom je radio kao lekar, ali ovog puta kao pacijent. I sa te tačke gledišta počeo je da uči nove stvari. Shvatio je da je mehanizam nastanka raka samo zapravo biološki odgovor tela na psihološku traumu, jer je ovog puta SLUŠAO životne priče svojih pacijenata.

A onda je shvatio i kako ide lečenje, pa je izlečio i sebe.

Nekoliko godina kasnije kada je prikupio dovoljno podataka, došao je do nivoa kada je mogao samo iz jednog CT skena mozga da "pročita" ili dijagnostikuje trenutno, buduće i prošlo zdravstveno stanje svojih pacijenata. I to je radio zadivljujuće precizno.

Međutim, suočio se sa zidom akademske zajednice, koja je prvo odobrila, a zatim zabranila ovakav sistem dijagnostikovanja i lečenja pacijenata. Objašnjenje mu nikada nisu dali, ali mi svi koji znamo tu priču detaljnije, pretpostavljamo da je to zato što bi ovaj stil lečenja uništio sve ove standradne i jako otrovne, a slabo delotvorne medicinske metode koje promoviše farmaceutsko-industrijski kompleks.

Doktor Hamer je na kraju morao da pobegne iz Nemačke, jer je bio optužen da leči ljude nelegalnim metodama, što nije umanjilo uspeh tih istih metoda ni za jotu.


Više eminentnih doktora je uzelo da proučava njegovu metodu i principe, i na osnovu toga su nastale vrlo korisne knjige i mnogi lekari i praktikuju ovaj stil.
Meni lično je pomoglo da prepoznam infarkt na vreme kod meni bliske osobe i da reagujem brzo, kako bi se izbegla najgora posledica.

Postoji više videa online i davno sam i postavljala neke od njih baš na ovom mestu, ali sada ih neću ponavljati, jer imam nešto drugo na umu.

Do knjiga o Novoj nemačkoj medicini je jako teško doći i potrebno je da pišete jednom američkom univerzitetu, pa da ovo i ono...
A mene je to mrzelo. I sve ću danas, sutra i nikako.

A onda sam sasvim slučajno pronašla da neke od tih knjiga mogu da se pronađu na Netu. Ne mogu da se preuzmu, ali koga zaista zanima čitaće direktno.

https://issuu.com/fatihboylu/docs/recall_healing_level_1

Ovo je prva knjiga Recall Healing doktora Žilbera Renoa i u njoj su osnove svega,a naročito mi se svidela priča o situaciji gde muž dolazi iznenada kući i zatiče svoju ženu sa drugim čovekom. I onda doktor razvija tu priču u zavisnosti od konflikata koje taj čovek ima u sebi i od njegove porodične transmisije trauma, od čega će se razboleti posle tako traumatičnog iskustva.

Isto tako, postoji i priča o mladom vuku koji se razboljeva od raka, a zbog toga i toga u čoporu, i kao se prirodno leči.
Posle te priče, nećete imati ni mrvicu straha od raka ikada više u životu. To jest, imaćete samo ako se plašite da se suočite sa samim sobom.



Ovo je druga knjiga i mislim da je tu mahom koštani sistem, mada ima i ostalih sitnijih i ozbiljnijih bolesti, čak i traume vezane za svaki pršljen ponaosob. Te, ako vas nešto tako muči, pročitajte i proverite.

https://issuu.com/fatihboylu/docs/recall_healing_level_2


A ovde je i četvrta knjiga, jerbo treća nije podignuta, u kojoj se ide u sitna crevca, i čak se uključuju i kućni ljubimci koji preuzimaju traume svojih vlasnika.

https://issuu.com/fatihboylu/docs/recall_healing_level_4


A na ovom linku možete da pročitate celu knjigu baš doktora Hamera, Nova nemačka medicina, holistički pristup lečenju raka

 https://issuu.com/donaldvermeulen/docs/english_-_hamer__ryke_geerd_-_germa


Pored tih, kapitalnih knjiga, moram da pohvalim i dr. Pieter de Wett, Heal Thyself, knjigu nastalu na osnovama Nove nemačke medicine, a koju evo imam pri sebi. Nabavila sam je preko e-Bay sajta vrlo lako i tom istom prilikom hoću samo da vam kažem da ko želi pronađe način da se edukuje.

Čitajte, razmišljajte i videćete da je toliko logično i lako da je sramota što se doktori ne obučavaju za primenu ovih brzih, lakih i jeftinih metoda... Ali to je jedna sasvim drugačija i jako tužna priča.