Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, July 26, 2011

Tesla Metamorfoza svetlosnog tela - laka zarada ili neophodnost

Skoro sam imala slučaj da mi se u istom danu jave dve dame koje su imale od ranije urađene i Rekonekciju i Tesla metamorfozu svetlosnog tela, i da obe i dalje imaju probleme sa oticanjima zglobova.

Filozofije o instant prosvetljenju i o evoluciji svesti i svemu redom što se "prodaje" pod ovim postupcima, zapravo "inicijacijama", nisu mogle da reše toliko obične probleme kao što je oticanje.

A njihovi slučajevi jesu toliko ozbiljni da im redovna (alopatska) medicina prepisuje citostatike.

Problem je u tome što zaista malo praktičara bilo kog tipa lečenja energijom ima znanje o biohemiji. Njihovo je da malo mašu rukama, emituju energiju teslionskog tipa talasa, pa zvala se ona rekonektivno lečenje ili Tesla metamorfoza kao plagijat rekonektivnog lečenja... i tu se priča završava.
(Ah da, ne zaboravimo da se u toku inicijacije koja traje dva dana po pola sata može zaraditi 280 evra u proseku. Pa zar to nije dovoljan motiv da se toliko insistira na ovom postupku?)

Ovo "igranje" sa bolesnim osobama tretiram lično kao vrlo nemoralno, čak i ako se radi nesvesno.

Bilo koje lečenje energijom može dovesti do trenutnog poboljšanja ili čak i izlečenja, ali u ogromnom broju slučajeva jedino rešenje jeste kombinovanje metoda.

Dakle, svim svojim srcem stojim uz ideju integrativne medicine. Potrebno je da zvanični doktori medicine sarađuju sa energetičarima, ali daleko više od toga da sarađuju sa nutricionistima.
Što se nutricionista tiče tu je tek maglovito.

Od onih koji ubeđeni da samo jedan sistem ishrane funkcioniše, pa tako "bubnu" pacijentima da za slučajeve lečenja raka momentalno pređu na makrobiotiku. A makrobiotika je samo ubrzavanje napredovanja širenja raka u telu (pravi stručnjaci znaju da je prva akcija u borbi protiv raka ukidanje žitarica u ishrani, i tu makrobiotika apsloutno otpada), pa do onih koji prepisuju smanjeno uzimanje masnoća, pa tako svoje pacijente dovode do kapija dijabetesa.

Od svakog znanja i u svakoj grani medicine najgore je polu-znanje.

Sa druge strane, javlja se problem u radu sa samim bolesnim osobama. Postoje osobe koje su zaista zabrinute za svoje zdravlje, koje su u stanju da se disciplinovano pridržavaju određeni vremenski rok programa ishrane i suplementacije, i da konačno vide pozitivne rezultate.
Energetsko lečenje izuzetno ubrzava ovaj proces, ali ključ je u disciplini.

Kao što sam i rekla na početku teksta javile su mi se dve dame, razočarane i u Tesla metamorfozu svetlosnog tela (najavljenu kao "gromovito", najjače i najbolje rešenje svih problema) i u Rekonekciju.
Jedna je verovatno očekivala da nastavim da joj prodajem šarene laže o instant lečenjima, pa da ispadne da se ona kao potrudila i pronašla rešenje za svoj problem.
Nije želela da promeni način ishrane, nije želela ni da pokuša sa laganim vežbama, verujem da još uvek nije ni svesna u koliko ozbiljnom zdravstvenom stanju se nalazi.
I tu se priča završila.

Druga je, vrlo zabrinuta, pažljivo proučila sve što sam joj ispisala vezano za sve predložene postupke, promenila navike i uz sve to imala seanse lečenja.
Mesec dana kasnije problem je rešen, a samo njenim daljim postupcima to će biti i problem iz prošlosti, ne budućnosti.

Sve je stvar izbora.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED