Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, January 19, 2012

Najbolja zdravstvena konferencija na svetu



Zna se...
The Longevity Now Conference





Kad god me neko pita odakle mi najnovija znanja iz oblasti medicine i nutricionizma uvek sa radošću i ponosom pokažem na svoje učitelje, od kojih je jedan i Dejvid Vulf.
Longevity Now Conference se održava 2 puta godišnje u Kosta Mesi u Kaliforniji, i u tih nekoliko dana vrhunski lekari i istraživači drže predavanja, priprema se najkvalitetnija hrana, dele se superbiljke, a deca posetilaca se u holu hotela dave u vrhunskom, potpuno organskom sladoledu i čokoladi.

Ukoliko vas ikada put nanese tamo svratite obavezno, zabava je zagarantovana uz učenje.
A ukoliko ste zainteresovani, ali nemate mogućnosti da prisustvujete - na raspolaganju su vam knjige i diskovi sa svake konferencije.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED