Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, June 4, 2012

TeslaTech konferencija



Krajem jula ove godine u Albuquerque-ju New Mexico održaće se  Teslatech ExtraOrdinary Technology konferencija.

Sa velikim zadovoljstvom od prijatelja, koji se u Americi takođe bavi komplementarnom medicinom i kombinacijom inženjerije i medicine, dobila sam poziv da posetim ovu konferenciju i posebno predavanja koja će se održati 27. jula i koja su vezana za tehnološka istraživanja u domenu lečenja.

Zbog svega toga zaista sam oduševljena činjenicom da će se ove godine upravo tog dana održati predavanje dr. sc. Norman Shealy-ja o "pomlađivanju telomera" tokom izloženosti Tesla-generišućeg polja. Dr. Norman Shealy, psihijatar i neurohirurg je osnivač Holos univerziteta gde se danas izvode praktično čudesni eksperimenti i jedan od najvećih umova današnjice u smislu eksperimentisanja na području komplementarne medicine.

Ovo je kratak pregled dr.Shealy-jevog predavanja na ovogodišnjoj konferenciji:


Pomlađivanje telomera

Naša tela su sastavljena od hromozomskih struktura i oni su u suštini dugi DNK lanci. Hromozomi su odgovorni za način na koji gledamo na svet oko nas i svih procesa koje nastaju u ljudskom telu. Na svakom kraju hromozoma postoji zaštitni omotač nazvan telomer koji sprečava oštećenja. Možete zamisliti telomere kao plastične male štitnike na kraju pertli za cipele koji sprečavaju habanje i krzanje. Na isti način telomer štiti kraj hromozoma od oštećenja.

Naše ćelije se dele sve vreme, i svaki put tokom deljenja naših ćelija telomori se skraćuju, a neke genetske informacije se gube. Telomeri se smanjuju u proseku 1 posto za svaku godinu života. Nedavna naučna otkrića pokazala su da telomori praktično kontrolišu zdravlje i posebno njihova dužina može direktno uticati na proces starenja, jer su naučnici otkrili da hromozomi mogu prestati sa umnožavanjem ako telomori postanu prekratki.

Dnevna izloženost osoba na Tesla/generišuće polje koje proizvodi ljudski DNK rezonantne frekvencije od 54 do 78 GHz na 75 decibela za 30 do 60 minuta dnevno dovodi do 5,6% regeneracije telomera u jednoj godini. U sprovedenoj studiji 27 od 34 ispitanika su imali prosečnu regeneraciju 5,9 posto. Dalje, 30 minuta izloženosti Tesla/generišućem polju kultura tkiva bubrega i jetre kod ekspirimentalnih miševa pokazala su da je njihovim ćelijama udvostručen životni vek. Telomeri tih ćelija tkiva su takođe rasla umesto da se smanjuju...


Verujem da će detaljna izlaganja dr. Shealy-ja na ovogodišnoj konferenciji biti izuzetno interesantna. Njegov rad je to do sada uvek potvrđivao.









Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 ALL RIGHTS RESERVED