Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, November 4, 2013

Uzrok bolesti



Radeći sa klijentima najlakše je samo emitovati energiju i puno filozofirati.
Moj stil je malo drugačiji.

Oslanjam se na tekovine takozvane "Nove nemačke medicine" čiji je osnivač doktor Rajk Gerd Hamer, čovek koji je razboljevajući se od raka i lečeći se od njega spoznao ceo sistem pravog izlečenja.

Ljudi (i životinje, a verovatno i biljke) se razboljevaju zbog dva uzroka - zbog toksičnosti i zbog pretrpljenih trauma. Bolest je samo način da se telo reši ova dva uzroka.
I koliko je dr. Hamer bio u pravu potvrđuje i statistika od 98% pacijenata izlečenih od raka u njegovoj klinici (pored ostalih oboljenja kojima se bavio). No, njemu lično nije bilo dozvoljeno da odbrani teze svog rada nazvanog "Nova nemačka medicina" i nešto kasnije klinika je zatvorena.
Trenutno se u svetu po sporadičnim klinikama primenjuje njegova metodologija i dalje izuzetno uspešno.

U razgovoru sa osobom koju radim trudim se da pronađem šta je to bio prvi okidač za bolest i da rešimo taj početni konflikt. Lečenje kasnije nastupa samo i to vrlo lako.
I nema tu nekih magičnih sastojaka koji strašno koštaju, niti komplikovanih filozofija.

No, oprez. Ukoliko je konflikt trajao duže od 9 meseci samo razrešenje može da dovede do fatalnog ishoda, kao u slučaju srčanog napada. I zato se u tim situacijama primenjuju neke drugačije tehnike. 








Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 ALL RIGHTS RESERVED