Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, September 9, 2014

Osnove za nastanak bolesti


Koja god da je bolest ili poremećaj zdravlja u pitanju ovo stanje se javlja kao posledica sledećih uticaja:

-toksičnost

bilo da je lična ili je stigla od predaka

-trauma

bilo da je lična ili je stigla od predaka

Ako je nešto od ova dva glavna uticaja lično to znači da ili ste vi sami "otrovani" (od industrijskog zagađenja olovom u atmosferi do decenijama duge konzumacije pesticida i herbicida kroz hranu, preko ugradnje metala u kosti ili izazivanja anaerobnih ili aerobnih bakterijskih infekcija preko ugrađenih metala ili hemikalija u telu).

Ili ste vi sami istraumirani nekim životnim događajem (od odnosa sa majkom u ranom detinjstvu, do raznoraznih doživljaja tipa: saobraćajne nesreće, hirurški zahvati, emotivni gubici, finansijski potresi, prirodne nepogode...).

U slučaju da ova dva uticaja stižu od predaka tada vaše je "trovanje" nasleđeno (kao što se, na primer, nekoliko poslednjih generacija ljudi na celoj planeti rađaju sa višestruko uvećanom koncentracijom olova u kostima) ili je vaša trauma nasleđena pa se pokazuje kada uđete u starosnu dob u kojoj je vaš predak doživeo neku ličnu tragediju.

Genetičari to zovu ekspresija gena i do danas nije baš najjasnije zašto se to dešava.

A šamani to zovu "pesma predaka" i tretiraju je kao traumu koja mora da se iznese na površinu i izleči kako ne bi, kao neka vrsta kletve, uništavala generacije potomaka.

Bolest ili poremećaj može da se pokaže kada je ispunjen bilo koji od ova četiri slučaja, međutim najčešće su svi u "igri" i treba obuhvatiti sve faktore  da bi čovek konačno i za svagda bio zdrav.

I što je još važnije da iza njega mogu da postoje generacije potomaka bez straha da će se na njih projektovati neka strašna slika iz prošlosti.

Kada radim energetske terapije baš iz ovog razloga vrlo pažljivo istražujem priču koja stoji nekoliko generacija iza osobe koja me je angažovala pošto je to vezano za onaj "traumatični" deo jednačine i vrlo pažljivo pišem protokol za ishranu, pošto od tog dela direktno zavisi toksikološki deo lečenja.

I tek tada smatram da je sve urađeno kako treba.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani



Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED