Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, December 3, 2015

Biljke oko nas - oregonsko grožđe


Na stazi pored Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu raste mala zajednica biljke koja se zove oregonsko grožđe (Mahonia aquifolium). I kao što uvek i govorim - uopšte nije potrebno da dobavljate lekovite biljke iz egzotičnih krajeva, niti da mislite da je ono što vam je potrebno tamo negde daleko.


Uvek se ono što nam treba nalazi tačno ispred nas.


Oregonsko grožđe je medicinska biljka koja služi za stimulisanje i obnavljanje jetre, kao i poboljšanje cirkulacije.


Koren se kuva u vodi kao čaj i pije, ili se stavlja u alkohol na minimum 6 nedelja, proceđuje i koristi kao tinktura po par kapi par puta na dan.


Kozmetička industrija koristi i lišće, i kako se tvrdi poslednjih godina ono je izuzetno za oporavak oštećene kože.
Ako nameravate da koristite koren molim vas kao i svaki put da vodite računa i da uzimate malo kako bi biljka nastavila da živi i kako bi mogla da leči i vas i još ponekog u sledećim godinama.


Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2016 ALL RIGHTS RESERVED