Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, December 15, 2016

Vežbajte kroz zabavu


Moja sezona vežbanja na otvorenom traje i trajaće u svakom danu kada je temperatura iznad 0. I za sve ove godine počela sam da vežbam vrlo ozbiljno i da shvatam koliko sam naučila i koliko moram da učim i dalje.
Ali sam istovremeno i svesna da ovakav moj stil može da odbije mnoge druge ljude i zato uvek pričam istu priču.

Vežbajte koliko možete, i važnije od toga vežbajte pametno, a ne glupo. Ne morate da hodate kilometrima do u besvest, kada je inteligentnije da se izujete i radite Či Gong, ali redovno svakog dana. I nikako i nikome ne savetujem maratonska trčanja, a pogotovo ne teretane.

Bitno je da ste napolju i da se bukvalno igrate, ako nemate neki plan ili instruktora da vas podučava. I što ste duže izuveni, tojest sa bosim nogama na zemlji, to bolje po vas.

E sada, za osobe koje su još uvek preosetljive da bi u zimskim vremenskim uslovima vežbale napolju evo predloga stvarno laganog vežbanja, pošto mi mnogi prigovaraju da pokazujem jako naporne video klipove.

Ovo ispod je stvarno lagano, a može da znači jako puno i divno oblikuje žensko telo.
I one koji još uvek nisu upoznati sa različitim plesovima (što je u mojoj blizini ozbiljan prestup) sada mogu da se upoznaju sa nekim osnovama, pa i da svrate u najbližu plesnu školu. 

Klara i Jana sasvim lepo i lako pokazuju ove vežbice i u ovom prvom videu radićete vežbe bazirane na merengeu, sambi i rumbi.


U slučaju da ovaj video bude uklonjen, jer ga često sklanjaju sa tjuba, potražite ga pod imenom "core rhythms full workout" i treba da traje 38,5 minuta ili malo više.

A u ovom sledećem dobićete hiphop, naravno osnovnog nivoa.
Za početnike bi trebalo da važi pravilo da ove vežbice radite dva do četiri puta nedeljno dok ne postignete bolju kondiciju, a tada razmišljajte i o napornijim treninzima. 



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.


COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2016 ALL RIGHTS RESERVED