Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, February 25, 2017

Rekonektivno lečenje u polju - biologija transformacije


Konferencija pod nazivom "Biologija transformacije" je održana pre nekoliko godina i na njoj su se pojavila nova viđenja biohemijskih, biofizičkih i informacionih modela u medicini, a koji se poslednjih godina dokazuju eksperimentima. A vezano za ovo je vrlo interesantna činjenica da je u toku 2016. Nobelova nagrada za fiziku otišla pravo za rad koji se bavio topologijom površina što je esencijalno važan pravac za medicinu.

Na ovoj konferenciji pojavilo se nekoliko vrsnih stručnjaka kao što su Lin Mektagart koja se bavila problemom "polja" i realnosti u kojoj ili bolje rečeno, u kojima živimo; Brus Lipton koji se naziva i uništiteljem centralne biološke teze, a to je da geni kontrolišu naša tela, i samim tim naše funkcije i zdravlje; i čuvenog Ruperta Šeldrejka, koji je osnivač sopstvene teorije u biologiji koju naziva suštinom "Morfičkog polja". Ovo polje nam sugeriše da je Univerzum zapravo inteligentan, stalno se razvija i poseduje sećanje na sve. Sa čim se slažu i drevni "Akaški spisi" kao jedinstvena "biblioteka" svega što je bilo i svega što će biti.

I na istoj toj konferenciji svoje predavanje je imao i dr. Erik Perl, moj mentor i čovek koji me je obučio i uveo u rekonektivno lečenje.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.


COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED