Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, July 25, 2017

Sonična metoda za izrastanje kose


Ha, sada se sigurno pitate u čemu je začkoljica.

Suština je u zvuku koji se proizvodi dok se ovo radi, i u videu ispod videćete mog dragog prijatelja kako pokazuje potpuno besplatan način, ali koji treba da radite po desetak minuta svakog dana, kako bi ponovo izrasla kosa, i to još kvalitetenija, a funkcioniše i za poboljšanje zuba.

Priča ide preko meridijana koji su stimulisani trenjem i zvukom, i ako ništa drugo, možete slobodno da pokušate, jer jeste besplatno, a ume da bude i zabavno, naročito uz muziku.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2017 ALL RIGHTS RESERVED