Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, July 4, 2018

Plavo svetlo, opasnosti i kako ih izbeći


Pre nekoliko nedelja napisala sam tekst šta je to plavo svetlo (nađite ga ispod u arhivi tekstova), koje su frekvencije u pitanju, i šta su to "blueblockers" naočari.
U videu ispod možete da čujete Džastina koji vodi Exreme Health Radio i volim da ga slušam godinama kako intervjuiše najbolje doktore na svetu. Ovde on priča o opasnostima plavog svetla, kako i koliko to utiče na proizvodnju insulina, kako obara dopamin, i kako je koren skoro svih bolesti u svetlosti, to jest frekvencijama koje razmenjujemo sa okolinom.

On suštinski govori o onome o čemu ja stalno zvocam, ali ljudima to teško ulazi u svest.
Ako znate engleski poslušajte ga dok nešto fizički radite, jer je sve što je rekao baza zdravlja.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.


COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2018 ALL RIGHTS RESERVED