Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, August 18, 2018

Divlje biljke koje rastu oko nas


Kao i svakog avgusta vreme mi je da odem na odmor. U međuvremenu, ako nekog zanima može da pogleda ovaj kratak, ali valjan video Susun Vid, žene od koje skoro deceniju učim herbalizam.

U pitanju su biljke koje sigurno rastu u vašoj blizini, a vrlo su lekovite i naravno, potpuno besplatne.




Od septembra nisam sigurna koliko ću imati vremena da objavljujem nove tekstove, a ima ih izuzetno važnih, pogotovo onih gde se medicina kombinuje sa fizikom, priča o deuterijumu i topološkim izolatorima, svim onim jako interesantnim temama vrhunske medicine, a za koje će ova naša medicina tek početi da naslućuje tamo negde za minimum dvadesetak godina.

Međutim, to će sve zavisiti od mog slobodnog vremena, tako da ništa ne mogu da obećam za sigurno.
Svima želim dobro zdravlje i kvalitetno provedeno vreme.

Sve najbolje