Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, September 27, 2019

Magija žene 2 – trudnoća



Život jednog bića, jedne žene, ne počinje fizičkim rođenjem, niti čak začećem. Počinje u genima, osećanjima i programiranjima generacija žena koje joj prethode. Ona je tu negde, lebdi u očekivanjima i snovima i čeka pravi trenutak da vam se nasmeši prvo u snu, a onda u jednom budućem jutru.

Nekada davno i u nekim starim civilizacijama žena se za trudnoću spremala nekoliko meseci, a muškarac samo nekoliko nedelja. U pitanju su bile planirane trudnoće koje su, tako je bar trebalo da se desi, održavane na najbolji mogući način i u tačno određenom periodu ne bi li iznedrile velike vojskovođe ili sveštenike.
I kao što je opšte poznato iz kineskog sistema u telu postoje tri vrste pojavljivanja vitalne energije. Či ili ki ili prana je „protočna“ energija, ono što može da se reguliše i višestruko poboljša ishranom, fizičkim vežbanjem i pravilnim disanjem; šen je naše „isijavanje“, samo odraz trenutne energije unutar nas, ono što odavno može da se fotografiše ili od skora snimi, i ono što mi zapadnjaci nazivamo aurom; i najvažnija đing – snaga predaka, snaga iz koje se generiše či i koji na kraju krajeva, čini osnovu šena ili aure. Ova snaga predaka je po kineskom sistemu deponovana u bubrezima (tačno tako – Saturn u Vagi), međutim ono što nas zanima u ovom tekstu je to što je đing tačno određena „doza energije“ koju dobijamo spajanjem energija naših roditelja.  Ako bi zamislili naše telo i energiju unutar njega kao zapaljenu sveću, đing bi bio vosak sveće, či plamen, a šen ili aura samo prvi sloj plavičaste svetlosti oko nje. Ako je telo napravljeno tokom seksulanog čina sa premalo đinga ne postoji način da se to nadoknadi kasnije u životu. Ako je telo trošilo previše đinga u nekom periodu – ne može ga nadoknaditi. Zbog svega ovoga izuzetno je važno da se u toku spajanja jajeta i spermatozoida uloži što je veća moguća energija u taj budući život, a to se upravo postiže telima roditelja koja su u idealnom zdravstvenom stanju i ne zaboravimo, zadovoljstvom koje sam čin spajanja kreira u njihovim srcima. Čak i u slučaju da roditelji nemaju dovoljno sopstvenog đinga dete se može roditi sa izuzetnim darovima samo ako se ti isti roditelji strastveno vole. Što pogotovo važi za muškarca roditelja, a koji kreira ogroman unos energije u svog naslednika... I to je astrološki takođe jačina Marsa, koji nije samo energija rada i agresije, već i seksulanog užitka tojest nagona u svakom živom biću.
Ali vratimo se od Marsa i Saturna telu žene. Kao što je u prethodnom tekstu već bilo isticano kao ženske planete se tretiraju Mesec, Venera i Jupiter. Praktično ovo znači da telo jedne žene obavezno mora biti odlično hidrirano, što će reći da dnevni unos vode (ne soka i nikako gaziranih napitaka) bude oko 2l i što je još važnije da je ova voda što čistija. Ne treba uzimati vodu iz plastičnih flašica jer se ove flašice pune vodom čim ih naduvaju u fabričkom postrojenju. Plastika nije stabilna i odmah po punjenju njeni molekuli dospevaju u vodu, što se izuzetno pojačava ako su ove flašice na prirodno ili veštački osvetljenom mestu, kao što i jeste slučaj u prodavnicama. Možete imati najčistiju izvorsku vodu koja momentalno postaje otrov ako se spakuje u ovakvu ambalažu. Molekuli koji se rastvaraju u ovakvoj vodi u telima ljudi i životinja imitiraju estrogene, te su i nazvani ksenoestrogenima i čine apsolutni hormonalni haos. To je ona priča o pravoj Veneri, ali i o veštačkoj – Neptunu koji voli da imitira i da zamagljuje sve slike, a najviše one koje se tiču bio-hemijske ravnoteže.
Koristite ove flašice tek pošto su starije od godinu dana i to samo ako baš nemate nijednu drugu opciju i ako je flašica dobro oprana i stoji na mračnom mestu.

Pošto nas je astrološki put već prirodno odveo od Meseca ka Veneri možemo da nastavimo dalje. Pored čiste vode u optimalnim količinama telo žene je pod izuzetno jakim uticajem hormona, za razliku od muškaraca kod kojih je uticaj veliki, ali ne toliko izražen kao kod žena. A hormoni – simboli Venere se kao i sve ostalo u našim telim regulišu pravilnom ishranom, disanjem i vežbanjem. Iako upravlja mnogim žlezdama Venera je najpoznatija po vladarstvima nad štitnom i nadbubrežnim žlezdama. A od štitne žlezde počinje aktivacija jajnika, koji dalje aktiviraju grudne žlezde kako se vreme dojenja približava.
Tu u Biku gde je u svom kraljevstvu Venera nas uči da uzimamo sveže i organsko voće i povrće, i meso koje potiče od životinja koje su takođe prirodno hranjene. Ono što je izraslo iz zemlje koja u sebi nosi gvožđe, silicijum, sumpor, razne retke minerale pružiće i našem, ali i telu našeg deteta pravu gradivnu snagu. Na ovaj način Venera iz Bika balansira snage Meseca u Raku, koji je vezan za izvorsku vodu, i Jupitera u Ribama koji je vezan za morsku vodu, pravu nerafinisanu morsku so koja u sebi sadrži stotinak minerala u jonskom stanju, znači sposobnih za interreagovanje u telima i štitnoj žlezdi. I naravno i za alge kao rezervoar proteina, vitamina i antioksidanasa.
Nemojte se upecati na imitatorska umeća Neptuna da su neki suplementi koji se koriste u širokoj potrošnji bolji od prirodnih sastojaka. Na primer kalcijum u tabletama koji se prodaje po apotekama je u obliku karbonata, obične krede. I naša tela ne mogu ili ga izuzetno malo iskorišćavaju. Za razliku od raznih biljnih elksira (o ćemu je pisano ranije), pogotovo od koprive gde se kalcijum nalazi u idealnom stanju i telo može da ga apsorbuje odmah. Prosto pokušajte da uočite tu planetarnu raziku kada Saturn stoji sam i predstavlja smrt ili grob, i kada je Saturn angažovan u dobrim aspektima sa ženskim planetama, pa znači trajnost, izdržljivost i mudrost.
Nemojte se slučajno upecati na Neptunovske udice. Pogotovo po pitanju masnoća, a koje su opet pod Jupiterovim vladarstvom. Trend da se izbacuju masnoće iz ishrane, a pogotovo životinjske masnoće značajne upravo po omega 3 kiselinama doveo je do epidemije autizma i bipolarnih poremećaja kod novih generacija. A na margarin zaboravite, šta god pisalo na pakovanju, jer je u pitanju lako maziva plastika. Puter, životinjske masnoće i omega 3 ulje su mnogim ženama rešile problem plodnosti bez ikakve veštačke hormonalne stimulacije, i što je još važnije bez ikakvih kasnijih neželjenih efekata koje ove hemijske procedure stvaraju.
Voda, proteini, biljna vlakna i masnoće su baza zdravog tela i još važnije zdravog potomstva. A ovako hidrirane, dobro, a kvalitetno nahranjene, i životne sile koja neometano protiče u vama zahvaljujući kretanju i fizičkim vežbama bićete prava amazonka koja će lako začeti, izneti trudnoću i uživati u sopstvenom porođaju.

I da ne ispadne da smo ih izostavili... Sunce, Merkura i Urana ćete najbolje iskoristiti tako što nećete svraćati u domove u kojima postoji mikrotalasna rerna, a vreme uloženo u gledanje tv serija pametnije dajte učeći tajne tantričkog ili taoističkog seksa, koji će vam ne samo telo i psihu držati u odličnoj formi, već će vam pružiti obilje životne energije i užitka, đinga ili snage predaka koju ćete dalje sa zadovoljstvom predati svom malom, a velikom nasledniku.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2020 ALL RIGHTS RESERVED