Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, January 9, 2011

Budi voda

Sećate se kako počinje Biblija? Sam početak, Prva knjiga Mojsijeva - Postanje?

U početku stvori Bog nebo i zemlju.
A zemlja bejaše bez obličja i pusta, i beše tama nad bezdanom; i duh Božiji dizaše se nad vodom.

...Duh Božiji dizaše se nad vodom.

Bog i voda su osnova života u ovom Univerzumu. I sam Univerzum je izgrađen od prvo vodonika, pa tek zatim helijuma. Zapravo izgrađen je od hidrogena, a voda je produkt njegovog sagorevanja.
Zvezde su najvećim delom hidrogen i sav živi svet je kombinacija božanske vatre i vode.

Život nastaje tako što iskra "formatira" vodu i koliko god da sve svetske religije ponavljaju ovu tezu, ona se i napretkom nauke potvrđuje kao fizička činjenica. Neka istraživanja vode u tom pravcu da ćemo informacije uskoro skladištiti u čipovima napravljenim od dijamanata zbog izuzetno stabilne kristalne rešetke ovog minerala. A da je sledeća stanica korišćenje vode koja je daleko "inteligentnija" od bilo koje druge materije.

Naši DNK lanci u svojoj heliks strukturi sadrže vodu. Ona vezuje proteine.
Naši DNK lanci su obavijeni molekulima vode u deset slojeva. Naše ćelije funkcionišu u vodi, naša tela su sastavljena 70 - 90 % od vode.

Mi jesmo voda.





Voda je osnovni nosilac informacija i zbog toga najvažnija supstanca u toku lečenja. Ali kao što je i Brus Li nekada davno i mudro primetio treba da budemo voda u kretanju, energija koja nije stagnantna, energija koja je čista i ispunjena mineralima kao more, ne previše brza kao reka, niti stajaća kao bara.

Da bi kroz telo potekao zmaj, kako to istočni narodi kažu za vitalnu energiju, potreban je dobar protok vode. I još iz fizike i hemije znamo da je za sagorevanje potrebna određena količina vode. Na isti način funkcioniše i metabolizam u živom telu. Voda je ta magija koja proizvodi metaboličke vatre. A glavni izvor snage u nama je Jin (Đin) ili snaga predaka čiji rezervoari energije su smešteni u bubrezima.

Bolesti se javljaju kao posledica kalcifikacija u telu. Katarakta je sloj kalcijuma na mrežnjači, artritis je sloj kalcijuma na zglobovima i tako dalje. Astrološki sazvežđe Jarca i njegov vladar Saturn koji su direktno odgovorni za naslage kalcijuma stoje u tačnoj opoziciji sa sazvežđem Raka i Mesecom kao njegovim vladarem.
Lek za kalcifikacije je čista izvorska voda, ona koja ima levitirajući karakter. Ona koja je podignuta stotinama kilometara u vis do vrhova planina, usput filtrirana, napunjena mineralnim supstancama i čistim frekvencijama prirode.
Ona koja u sebi nosi čistu potencijalnu energiju i pravilne informacije koje su sposobne da se transformišu u izuzetne kristale.

To je ono što se naziva "živa voda".





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED