Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, January 20, 2011

Mehaničko maltretiranje vode i rešenja problema

Kao što je vrlo lepo prikazano u dokumentarnom filmu o vodi, a koji možete pogledati u postu Magija vode prilikom transportovanja vode cevovodima, a pogotovo kroz njen prolaz u cevima sa lakat krivinama, voda se "traumira" (što je dokazano eksperimentima Konstantina Korotkova i naravno svetski čuvenim radovima Masaru Emotoa) i menja svoje osnovne informacije.
Do nas kao krajnjih potrošača stiže sa uništenom energetskom i informacionom strukturom.

Zbog ovoga jedno vreme bili su popularni aparati za reversnu osmozu vode koji su je dakako lepo filtrirali, ali su usput uništavali i ono malo energetskih informacija u njoj. I naravno, u toku filtriranja odbacivali popriličan deo same količine vode.
Osobe koje su koristile vodu iz aparata za reversnu osmozu mogu vrlo lako da potvrde da koliko god tečnosti da su ovako unosili u sopstveno telo nisu imali osećaj da su dovoljno hidrirani. I bili su u pravu.

Sa druge strane, pojavili su se i novi izumi za restruktuiranje vode, a najpopularniji među njima su magneti ili magnetni podmetači.
Ali pre no što uložite svoj novac u preskup neodijumski podmetač setite se da istovetnu stvar možete postići najobičnijim magnetom za frižider. Ako ga postavite ispod, iznad ili sa strane posude u kojoj je voda postići ćete, zamislite, isti efekat.

Najbolji efekat ćete, ne verovali ili da, postići tako što ćete se pomoliti iznad vode koju nameravate da popijete ili koristite za kuvanje. Ovde čak i nisu bitne reči molitve, već namera koja postoji iza nje.
Da ne ispadne da izmišljam ili manipulišem verskim osećanjima, potražite podatke o gore narečenom radu dr. Masaro Emotoa i uverite se u efekte sami.
Jer, voda ima magnetsku komponentu, kao i naše misli.






Ako ste zainteresovani da istražujete detaljinije upućujem vas na ime Viktor Šauberger. U pitanju je izuzetan naučnik, koji je još u periodu dva svetska rata izumeo novi pogon letelica, onoga što se i danas smatra vanzemaljskom tehnologijom. Većinu njegovih radova i dokumentacije uništili su saveznici, ali jedan deo je ipak sačuvan.

Šauberger se od mladosti bavio problematikom mehanike i energetike fluida i pored novih konstrukcijskih rešenja po pitanju transporta (bio je inženjer) vrlo pažljivo je pratio procese u vodi i tradicionalne postupke vezane za nju.

Neki od njegovih saveta su sledeći:

-Voda ne treba da se izlaže sunčevoj svetlosti jer tako gubi unutrašnju snagu ili magnetizam. Trebalo bi je ostaviti otklopljenu preko noći, pogotovo pri mesečini da se "seti" svoje prvobitne prirode i ponovo iskreira pravilne informacije. Ovaj postupak se zove "mesečenje" i takođe se koristi kao oblik čišćenja i punjenja snagom i za razne druge minerale.

-Prilikom korišćenja vode da bi se "popravilo" zemljište na kome treba da se sade biljke ili prilikom korišćenja u svrhe lečenja, vodi se zadaju ispravne informacije tako što se u posudi prvo drvenim štapićem voda vrti u smeru kazaljke na satu i peva joj se od nižih tonova ka višim, a zatim se meša u smeru suprotnom od kazaljke na satu i peva se od viših tonova ka nižim.

Ovako "namagijana" voda se prska po zemljištu kao đubrivo. I efekti su zaista vidljivi po pitanju zdravlja i prinosa biljaka.

Što se tiče lečenja, moj savet je da pokušate. Ako makar ništa drugo, zabavićete se vrteći drvenu kašičicu ili štapić u šolji i pevajući svom čaju. Ako ne čaju, vama će biti zabavno. A i to je terapeutski.



Voda je osnova svake magije, ali najbolje radi kada radi na radost.






Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED