Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, January 14, 2011

Flaširana voda

Pre no što se zaletite da kupite flaširanu vodu ubeđeni da je ona sigurno zdravija od ove obične iz slavine pogledajte video.

Mnoge firme pod nazivom izvorske vode prodaju najobičniju bunarsku koja može, ali najčešće nije kvalitetnija od obične "kuhinjske" vode.





Pored činjenica iznetih u ovom sjajnom kratkom filmu, nemojte zaboraviti i onu najvažniju stvar.
Flaširana voda, pa da li bila zaista izvorska ili bunarska za koju se tvrdi da jeste izvorska, pakovana je u plastičnim flašama.

Postrojenja za izradu plastičnih flaša se najčešće nalaze uz samu vodu koja se eksploatiše. Ok, svi znamo da ta postrojenja mogu i ne moraju da zagade zonu oko sebe, ali ono što se nikako ne govori jeste problem vezan za plastiku i živa bića.
U momentu kada se flaša napravi ona ispušta ftalate, veštačke estrogene ili ksenoestrogene. Detaljnije o užasnim efektima ksenoestrogena možete pročitati u mom članku koji se bavio rakom i njegovim hormonalnim uzrocima  pod nazivom Rak dojke 2 - koliko se  trujete.
I zbog ove činjenice možete imati savršeno čist izvor prave žive vode, ali ako je spakujete u "frišku" plastičnu flašu sve ste momentalno ubogaljili.

Rešenje ovog problema je vrlo prosto, samo što teško da bi ga se ijedna firma za flaširanje pridržavala. Potrebno je da plastične flaše koje se proizvedu ostanu u nekom magacinskom prostoru godinu dana i da se tek tada pune pošto su hemijski postale stabilne. No, kao što rekoh, dok se ne donese neki zakon koji bi regulisao trovanje ftalatima, teško da će se iko pridržavati tog postupka.

U slučaju da ste navikli da uz sebe uvek imate i flašicu od 0,5l, potrudite se makar vi da ta flašica bude starija od godinu dana.


Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED