Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, April 21, 2011

Protokoli za lečenje raka 4 – vitamin C i monoatomski jod


Odavno je poznato da je vitamin C neophodan nutrijent i antioksidant. Obično ga se setimo baš zimi u doba virusnih infekcija, ali on je mnogo više od toga. Poslednjih godina vrše se ozbiljna istraživanja sa izuzetno ohrabrujućim rezultatima kako vitamin C deluje i u slučajevima kanceroznih oboljenja.

Možda niste znali, ali u svetu se trenutno vodi vrlo žustra borba između farmaceutskih kompanija i lekara koji se uporedo sa standardnom medicinskom praksom bave i nutricionizmom. Uzrok nesuglasica su vitaminske terapije. Istraživanja i radovi koji se bave uspesima vitaminskih terapija u slučajevima vrlo teških oboljenja prosto su odbijena da se katalogizuju u Nacionalnoj američkoj medicinskoj biblioteci koja je najveći izvor medicinskih informacija danas u svetu. Ovo i ne treba toliko da čudi imajući u vidu da su najveći donatori ove ustanove upravo veliki farmaceutski koncerni, kojima teško da je u interesu da se jedna toliko obična i jeftina supstanca kao što je na primer vitamin C proglasi lekom koji zapravo može da sasvim izleči ne jedno, već više različitih tipova teških oboljenja.
Koplja se lome oko toga da li je vitamin C štetan u velikim količinama, ali kako strana u ovom sukobu koja jeste za primenu ovog vitamina ističe da su citostatici štetni i u malim i u velikim količinama. Zna se na primer da uzimanje više od 6 grama vitamina C izaziva oksalate ili bubrežne kamence (kod nas je granična doza 4 grama), no u pitanju je oralno doziranje. Antikancer terapija se sprovodi striktno intravenoznim vitaminom C (I.V.C) i to u infuzionom rastvoru.
Godinama su rađeni eksperimenti gde su oboleli primali prvo 50, pa 100, pa se išlo čak i do toga da pacijent u toku 24 časa u infuziji primi čitavih 250 grama (dakle četvrtinu kilograma) vitamina C i osim vrtoglavice i povremenih dijareja nisu zabeleženi nikakvi drugi loši efekti.

 Na vebsajtu http://www.healthhunteronline.org/ u kategorijji video arhiva pod naslovom What Really Causes Cancer (and What You Can Do to Prevent It) ili Kako zaista nastaje rak (i šta možete da učinite da to sprečite) možete da pogledate jednosatno predavanje doktora Rona Haningejka na engleskom jeziku. Na istom sajtu pod kategorijom „research“ takođe možete pročitati dokument koji pokazuje kako su sprovođena lečenja obolelih vitaminom C i koji rezultati su postignuti u okviru Riordan klinike.
Ono što je bitno upamtiti i što bi bilo dobra polazna osnova za istraživački rad naših onkologa jeste preporuka više klinika (na primer protokol Riordan klinike ili protokol doktora Normana Šilija sa Holos univerziteta) da se u slučajevima kanceroznih oboljenja, a pogotovo metastaza primenjuje 75 – 100 grama intravenoznog vitamina C u fiziološkom rastvoru u toku 24 časa u trajanju od 2 nedelje, zatim nedelju dana pauze, pa ponavljanje postupka do potpunog ozdravljenja.

Sledeći lek koji se sve više primenjuje za lečenje kako raka, tako i gljivičnih i mnogih drugih oboljenja jeste jod. Ovaj element hronično nedostaje decenijama u našoj ishrani i sada se na zapadu preporučuje uzimanje dnevnih doza do 50 miligrama. Obratite pažnju, doza je u miligramima, ne u mikrogramima. Naravno, počinje se daleko manjim dozama, najčešće 12,5 miligrama da bi se nedelju za nedeljom količine povećale. Kada telo napuni svoje rezervoare jodom tada se doza od 50 miligrama uzima samo jednom nedeljno.
Jod se pokazao izuzetno uspešnim u lečenju raka prostate i dojke, i isto tako u lečenju fibroznih, cističnih dojki. U toku uzimanja primećeno je vrlo dramatično čišćenje tela od otrova i naročito gljivica, gde nisu retki slučajevi da se kandida izbacuje iz tela čak i preko kože, što u početku može da izgleda pomalo zastrašujuće. I svakako ne treba zaboraviti da se ovaj tretman koristi i za lečenje poremećaja štitne žlezde. I da nikako nije u pitanju radioaktivni, već monoatomski jod. U našim apotekama ga za sada nema. Tu i tamo, ali vrlo retko mogu se pronaći tablete kalijum jodida koje delimično uspešno zamenjuju ovu vrstu joda. Sledeća organska opcija je alga kelp, bogata jodom, ali u odnosu na čistu supstancu još uvek količinski nedovoljna i za sada prilično skupa.
U slučaju da se odlučite da jod naručite preko Interneta tražite ga pod imenom „nascent iodine“ ili „pure atomic iodine“ od 2% i videćete da bočica od 30ml košta u proseku oko 36$.

U sledećem tekstu moći ćete da pročitate o dva zvanično registrovana leka u slobodnoj prodaji u zapadnom svetu i njihovim neverovatnim rezultatima u borbi protiv raka, kao i vrlo zdravim i logičnim mehanizmima kojim deluju na ljudsko telo.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED