Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, May 1, 2011

Protokoli za lečenje raka 5 – 714-X i Protocel


714-X i Protocel se koriste kao alternativni lekovi za lečenje raka i vrlo su popularni na Severno Američkom kontinentu. Protocel je po želji svog kreatora registrovan kao nutritivni suplement i nalazi se u slobodnoj prodaji, dok je za 714-X potreban lekarski recept...

Gaston Naessens je kanadski biolog koji je radeći na standardnim projektima svoje struke osetio potrebu za savršenijim instrumentima, te je i konstruisao novi daleko precizniji tip mikroskopa koji je nazvao Somatoscope. Ovaj mikroskop mu je pomogao da utvrdi postojanje vrlo malih organizama Somatida, danas sve poznatijih pod imenom nano-bakterije. Somatidi postoje, po Naesensu, u svim biološkim tečnostima i pod uticajem različtih faktora oni prelaze u svoju patogenu formu i izazivaju bolesti.
Teza da mikroorganizmi izazivaju bolesti nije nova, pošto je i Rojal Rejmond Rajf još pre stotinak godina tvrdio isto i svoja istraživanja o lečenju bolesti zasnivao na uništavanju patogenih formi ovih organizama promenama frekvencija, o čemu će biti razmatrano detaljnije u narednom članku ovog serijala. No, budući biolog Naesens je tokom decenija svojih istraživanja utvrdio zakonitosti ponašanja ovih organizama pod nazivom „Somatidian orthobiology“ gde je definisao „cikluse“ razvoja, i patentirao nekoliko preparata koji regulišu njihovo ponašanje (G.N.24, Anablast i  imuno sistem stabilizator pod imenom 714-X ).
714-X koriste oboleli od kancera i HIV-a, u Kanadi je legalan i može se dobiti na lekarski recept, kao i u Meksiku, dok u SAD-u može da se koristi, ali ga prvo morate dobiti zvanično na recept u susednim državama. U pitanju su ampule sa preparatom koji se ubrizgavaju injekcijama u limfni sistem, obično u zoni butine i to 6 do 8 nedelja. Jedno vreme se pauzira, da bi se postupak u tim ciklusima ponavljao do potpunog izlečenja. Dakle, u Kanadi je lečenje 714-X-om legalno već više od dvadeset godina, iako se tretira kao alternativni oblik lečenja. Prijavljeno je puno uspešno izlečenih slučajeva kancera, mada se ističe da je sa ovom vrstom terapije potrebno početi u što ranijim fazama bolesti, pošto su tada i rezultati lečenja bolji i brži.
O Gastonu Naesensu i njegovom istraživačkom radu možete se detaljnije informisati preko članka doktora Ralfa Mosa na linku: http://www.ralphmoss.com/html/naessens1.shtml, pored mnogih drugih radova o 714-X-u na Internetu.

Protocel je zaštićeni patent Jim Sheridan-a koji je na njemu radio čak 70 godina. Šeridan je još  kao dete imao česte snove u kojima je stalno viđao neke čudne hemijske formule. Ovi snovi odveli su ga na studije hemije i rad u hemijskoj industriji, da bi kasnije serijom sinhroniciteta završio i prava. Preko dana je radio kao advokat da bi uveče eksperimentisao u laboratoriji u svom podrumu. Decenijama je tražio lek protiv raka na laboratorijskim pacovima, a ideja vodilja ovih eksperimenata bila je da osmisli tačnu formulu koja cilja baš na nenormalan način disanja ćelija raka. Dok zdrave ćelije koriste kiseonik, ćelije raka koriste fermentaciju šećera. I ne samo to, formula je poboljšavana tako da deluje na bilo koja neuobičajena ponašanja unutar ćelija, tako da se uspešno primenjuje i za lečenje virusa, naročito herpesa i mnogih drugih poremećaja na ćelijskom nivou. Početkom devedesetih godina konačno je uspeo u svojoj ideji, postižući zapanjujuća izlečenja kod pacova. Tek tada je prešao na ljude.
Kako se u Šeridanovom slučaju sudbina pobrinula za sve, tako je ovaj hemičar i advokat patentirao svoj proizvod na pravi način, te se sada prodaje kao dijetetski suplement i ne postoji zakonski način da se zabrani, iako zvanična farmaceutska industrija nije oduševljena njegovom primenom, što je i razumljivo. Na ovom preparatu farmaceuti ne zarađuju.
Protocel je praškast preparat koji se uzima na 5 do 6 sati po jedna kašičica rastvorena u vodi i za razliku od ozonske ili hiperbarične terapije, na primer, koje uništavaju ćelije raka, ali samo u slučaju da mogu da dopru do njih, Protocel u vodenom rastvoru nema tih problema. On se kreće svuda unutar tela. Potrebno je oko 4 meseca primenjivati ovu terapiju dok kancer ćelije ne počnu da se rastvaraju i izlaze iz tela, najčešće preko kože u obliku beličaste tečnosti.
Međutim, postoji niz komponenti koje ne smeju da se uzimaju u toku primene ovog preparata (MSM, određeni vitamini, neke biljke) jer utiču na njegovo dejstvo. Bez obzira na to, Protocel postaje sve čuveniji u svetu i cena mu se kreće oko 156$ za bocu od nekih 450 grama (16 oz). A s obzirom da je u pitanju samo „suplement“ može se koristiti i za poboljšanje imuniteta.
O Džimu Šeridanu i Protocelu možete se opširno informisati na desetinama Internet websajtova.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED