Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, May 25, 2011

Protokoli za lečenje raka 7 – ORMES minerali

 
Dmitij Ivanovič Mendeljejev je 1869. godine posle meseci grčevitog razmišljanja jedne noći sanjao periodni sistem elemenata poređanih po atomskoj masi. U samom snu pokazalo mu se da neka mesta treba da ostavi prazna za elemente koji tek treba da se otkriju. I tako se i desilo.
Mendeljejev sistem elemenata je do sada bio jedini validni, i mislilo se, savršeni sistem organizacije. Ali nauka ide dalje...

ORMEs ili Orbitalno Reorganizovani Monoatomski Elementi (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements) je naziv koji je patentirao Dejvid Hadson krajem osamdesetih godina prošlog veka za hemijske elemente u stanju transformacije (high spin state ili m-state). Najinteresantnije u celoj priči jeste da je Hadson bio običan siromašni farmer iz Arizone koji se trudio na sve načine da poboljša kvalitet zemljišta na svojoj farmi. U toku đubrenja je doživeo eksplozije iz samog zemljišta što ga je nateralo da uzme uzorke i odnese ih na laboratorijska ispitivanja. Ono što u tom trenutku nije znao bilo je da ga čekaju decenije istraživanja po najboljim hemijskim i metalurškim laboratorijama sveta i utrošeni milioni dolara.
ORMES elementi se u toku ispitivanja ponašaju vrlo čudno, menjaju svoja hemijska svojstva baš kao  u alhemičarskom procesu i mogu u zavisnosti od promene spoljašnjih uslova da se preko aparatura pokažu kao zlato, rodijum, bakar, platina, srebro, živa, osmijum, nikl... Decenijama su metalurzi imali dodira sa ovom vrstom stanja elemenata, ali do Hadsona niko nije obraćao pažnju, niti se detaljnije bavio tim fenomenom. Sada se sa punim pravom ovi elementi smatraju najvećim minerološkim otkrićem prošlog veka. Oni Mendeljejevoj tablici elemenata daju novu, treću dimenziju. I može se reći da je na primer zlato ili bakar element koji je stabilan „u ovoj dimenziji“, ali da je ormes zlato ili ormes bakar element koji još uvek nije formiran, koji može da bude ovo ili ono ili više elemenata u isto vreme, i da na isti takav način deluje i u ćelijama živih bića. Što nas samo podseća na davnu alhemičarsku priču o „soli metala“ ili o onom neophodnom delu za spravljanje Kamena mudrosti - leka koji leči sve.
Ovi elementi u „m-stanju“ pokazuju karakteristike super-provodljivosti, super-fluidnosti, Džozefsonovog tuneliranja i magnetne levitacije. I otvaraju potpuno novo poglavlje u fizici i hemiji.

Dalja ispitivanja pokazala su da okeanske vode obiluju ormes mineralima, a da je najbogatije nalazište na svetu Mrtvo more u Izraelu. Takođe, neke biljke su prijemčivije kao nosioci ormesa i to na primer: aloe vera, razne vrste bobica (najviše gođi), polen, med i mleč. No naravno da količina minerala u biljkama zavisi najviše od zemljišta na kome se gaje i načina đubrenja. Zbog toga su neke farme superbilja počele da jednom u par meseci prskaju okeansku vodu po svom zemljištu ili rastvore ormesa u izvorskoj vodi.
Za redovnu, dugogodišnju upotrebu svakako se savetuje da se konzumira sveža i organska hrana koja obiluje ovim vrstama minerala, a za lečenja koja su hitna potrebno je uzimati ih kao hemijske preparate.

Na svetskom tržištu ormes minerale možete pronaći u više oblika, najčešće u obliku monoatomskog joda (o kome je i ranije pisano kao o vrlo uspešnom leku protiv raka, naročito dojke  i prostate) ili u obliku elektridina (electridine) aktivnog joda. Telo pretvara jodid u jodin i obrnuto zbog oksido/redukcija koje se dešavaju u želucu i zato kod nekih osoba mogu da se pojave i alergijske reakcije. Međutim, monoatomski proizvodi su zbog svoje aktivacije odmah biološki iskoristljivi, nema alergijskih reakcija i jodu nije potrebna dodatna „pomoć“ kalijuma da bi delovao.      
A proizvod o kome se sve više raspravlja u svetu alternativne medicine je monoatomsko zlato. Za sada neproverene informacije da ovaj preparat leči bilo koju vrstu raka za 45 dana i to uzimanjem 2 mg dnevno potrebno je naravno prepustiti zvaničnim ispitivanjima, ali nije loše znati i sledeće...
Ovaj proizvod se naziva i belo praškasto zlato, i to zbog silicijuma; i zato obratite pažnju da prilikom izbora preparata ne dođete u zabludu. Preko Interneta možete naći zaista puno proizvoda pod ovim imenom, ali nisu svi isti. Najbolji proizvodi sadrže 2,36-2,44% zlata u ukupnoj masi i za sada je najkvalitetniji ORMUS Gold Dejvida Vulfa, svetski čuvenog nutricioniste i čoveka koji je više od deceniju blisko sarađivao sa Dejvidom Hadsonom.
Time što se ovaj preparat transformiše u različite elemente unutar ćelija telo se dovodi u balans i zaista su, pored poboljšanja zdravlja, primećeni i efekti promene mentalnih stanja. Upravo zbog te činjenice uvek treba voditi računa o kvalitetu i poreklu ovih preparata.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED