Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, May 15, 2011

Protokoli za lečenje raka 6 – Rajfov generator frekvencija


Teorije da rak izaziva jedan ili više mikroorganizama nisu novost. Još početkom prošlog veka Rojal Rejmond Rajf je postavio ovu teoriju i na osnovu nje razvio aparaturu kojom je pokušavao, i tvrdi se, tada uspešno lečio bolesti prostom promenom električnih frekvencija u ljudskom telu.

Rojal Rejmond Rajf je američki inženjer rođen krajem 19.veka i čovek koji je svoj život posvetio razvijanju medicinskih aparatura. Bio je još uvek student kada je počeo da radi u njujorškoj firmi Karla Cajsa vodećeg proizvođača optičke opreme i mikroskopa. Nešto kasnije preselio se u Hajdelberg u Nemačkoj i tamo nastavio da razvija svoje patente.
Po povratku u Ameriku dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka patentirao je 3 mikroskopa tada izuzetnih moći uvećanja, od kojih je poslednji bio i vrhunska reč tehnike i celih pola veka kasnije. Ovim mikroskopom uspeo je da pod ultraljubičastim svetlom prvo uoči, a zatim i snimi mikroorganizme koji do tada nisu mogli da se detektuju u tkivima. Na specijalnoj prezentaciji pod imenom „Kraj svih bolesti“ ovi snimci su pokazani najeminentnijim američkim lekarima tog doba. I Rajf je postao medijska zvezda.
Međutim, slava ga nije promenila, zapravo dala mu je podstrek da se bavi daljim istraživanjima. Zbog toga je sve svoje vreme posvetio proučavanju ovih mikroorganizama i načinima za njihovu eliminaciju. S obzirom da je bavljenje električnom energijom tih decenija bilo vrlo popularno nije mu bilo potrebno mnogo vremena da počne da eksperimentiše i ovim oblikom energije. Pronalaženjem tačne frekvencije ispitivanog živog organizma Rajf je shvatio i da će samim pojačanjem frekvencije oscilovanje unutar ispitivanog entiteta dovesti do takozvanog „strukturnog stresa“, to jest unutrašnjeg uništenja. Sa svojim istraživačkim timom počeo je da radi na određivanju specifičnih frekvencija različitih virusa i bakterija i na razvoju aparature koja bi zauzimala što manji prostor i bila sposobna da emituje različite vrste frekvencija.
Godine istraživanja dovele su do patentiranja „Rajfovog generatora frekvencija“ kojim je tretirao hiljade bolesnih osoba. Tada je počeo da reklamira svoju aparaturu kao trajno rešenje za lečenje virusa herpesa, meningitisa, paralize, influence, tetanusa, mnogih patogenih bakterija, a naročito raka za koji je tvrdio da ga izazivaju dve vrste mikroorganizama. Interesantna je činjenica da je uključivanje Rajfovog generatora bilo strogo zabranjeno u Njujorku u večernjim časovima pošto je ometao emitovanje radijskog programa, tada jedinog oblika moderne medijske zabave.
Koliko su Rajfovi „tretmani“ frekvencijama bili uspešni govori i podatak da je 1934. godine Univerzitet Južne Kalifornije nadgledao njegove tretmane nad 16 pacijenata u završnim stadijumima raka. 14 ih je izlečeno vrlo brzo, a ostalih dvoje nešto kasnije pošto su za njih dodatno podešavane frekvencije.
Međutim, nekoliko godina kasnije Rajfova popularnost naglo opada. Da li se to desilo zbog teorije zavere farmaceutskih kompanija kojima ovako brz i jeftin tretman nikako nije išao na ruku ili su u igri bili i neki drugi faktori teško da ćemo sa sigurnošću uspeti da ikada saznamo. Višedecenijsku dokumentaciju koju je Rajf uredno vodio zaplenila je policija i dan danas ne može se ući u trag ovim dosijeima.

Sam Rojal Rejmond Rajf završio je svoj život 1971. godine napušten i zaboravljen od svih. No, tišina nije dugo trajala. 1980. godine Barry Lynes objavljuje knjigu „Lek za rak koji je funkcionisao“ (Cancer Cure That Worked) kojom ponovo otvara pitanje primene frekvencija u lečenju. Ova knjiga na velika vrata vraća generator frekvencija i nekoliko decenija kasnije proizvođači se utrkuju u proizvodnji ovih sprava.
Cene samih generatora se kreću oko 1500-2500$ i uz njih se, pored jednostavnog uputstva za rukovanje, isporučuje i priručnik sa detaljnim podacima o frekvencijama raznih mikroorganizama i vremenu potrebnom da osoba bude povezana sa aparaturom.
Naravno, treba biti oprezan i pre same narudžbine dobro proveriti karakteristike proizvođača, i još važnije, zbog kontraverznih situacija koje se često javljaju, Rajfov generator frekvencija se savetuje samo kao dodatno terapeutsko sredstvo. Nije loše pokušati, ako imate mogućnosti, ali se setite i da primenjujete i neke „zvaničnije“ terapije u toku ovog lečenja.

Daljim razvojem medicinske tehnologije koja se bavi frekvencijama na scenu su stupili i zaperi, mali i jeftini nosivi aparati koji se koriste za pobuđivanje endokrinološkog sistema u telu i regeneraciju ćelija. I za sada su se pokazali kao odlično dodatno terapijsko sredstvo.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED