Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, September 12, 2011

Morska voda – energija života


Doktor Vejn Garland je uspeo da pre 25 godina izleči svoj kancer i to u terminalnom obliku, iako su mu predviđali maksimalno 6 meseci života. Od tog vremena njegova vizija je “zarazno zdravlje”, a njegova misija je izlečenje svih ljudi na ovom svetu, jednog po jednog.  

Danas doktora Garlanda možete kontaktirati preko njegovog sajta https://www.askdrgarland.com/ gde besplatno možete da dobijete savet u vezi ishrane, jer je ishrana zapravo baza zdravlja. Po rečima dr. Garlanda lek za svoju bolest pronašao je u maloj bolnici u Koreji gde ga je tretirala tada već stara doktorka. Ishrana bolesnika se zasnivala na prirodnom svežem povrću uz dodatke lekovitih biljaka. I možda važnije od toga bio je sam dnevni tretman. Koreanska doktorka je svakog dana u 5 ujutru budila sve pacijente i vodila ih 45 minuta kroz džunglu. Neki su skoro puzali, drugi se poštapali, treći su ipak hodali. Telo mora da se pokreće i mora da se koristi, to je takođe jedan od tri temelja zdravlja, pored disanja i ishrane. Pošto bi ih tako dobro izmorila, doktorka Kim Sukh bi ih izvela na plažu gde su se sunčali ukupno 20 minuta (u intervalima po 5 minuta ležeći na stomaku i leđima). Što nam naravno govori da je izuzetnu pažnju poklanjala vitaminu D3 koji je esencijalno važan ne samo vitamin, već hormon u našim telima. Sunčanje je izvođeno oko 6 sati ujutru, a nije bilo preporučivano posle 9, maksimalno do 10 sati, jer telo tada reaguje drugačije na zračenje. Što je sjajan savet i u današnje vreme.

Od tog vremena doktor Garland se zainteresovao za TCM postulate (tradicionalna kineska medicina) i počeo da se bavi predavanjima u cilju širenja ispravnih informacija u zapadnom svetu. Prvo što ističe jeste da je voda preovlađujuća supstanca na ovoj planeti. Ne obična, već morska voda. Tim pre je ova informacija značajna za ljudski rod, jer u svakoj osobi postoji 73% morske vode. Ono što je razlikuje od obične vode je smeša minerala u njoj, i to ne onih običnih već minerala u jonskom stanju.
Da bi telo funkcionisalo, da bi bilo živo, potrebno je da kroz njega protiče električna energija. Mi smo zapravo pokretne baterije i funkcionišemo u spektru elektro-magnetnih sila. Kada nema elektro-magnetnih talasa živo biće više nije „živo“, što otprilike znamo preko merenja moždanih talasa i srčane aktivnosti. A da bi naša telesna „baterija“ funkcionisala ispravno potrebna joj je redovna doza punjenja morskom vodom, to jest vodom u kojoj se nalaze dovoljne i raznovrsne količine minerala u jonskom obliku, dakle tu gde su atomi ili molekuli minerala sa dodatim ili oduzetim elektronom, te su „živi“, pokretni, spremni da interreaguju u organima.
Morska voda upravo iz tog razloga sprovodi struju, što nikako nije istina za stenski materijal, koji se tretira kao izolator. Minerali dobijeni iz stena su stabilni i u telu ne proizvode reakcije. Savet je da ne ulažete novac u tako dobijene minerale i vitamine, jer zapravo ulažete novac samo u skup urin.

Našim telima je potrebna redovna doza od 84 minerala, a svaki organ je pod vođstvom jednog ili više od njih. Tako znamo da urgentna medicina u slučaju srčanog udara osobi ubrizgava kombinaciju magnezijuma i natrijuma, jer magnezijum relaksira srčani mišić, a natrijum ga steže. Pankreas je pod upravom hroma, stroncijum i bor su odgovorni za koštanu strukturu, za rak prostate na primer odgovoran je nedostatak cinka, a tipovi kanceroznih oboljenja generalno se javljaju zbog masivnog nedostatka selena. Imunosistem pada zbog nedostatka germanijuma, a on je zajedno sa selenom sposoban da proizvede interferone, našu prirodnu hemoterapiju.
I naravno sve ovo važi samo za jonski oblik minerala u vodi. I samo ako se krećete i opterećujete dovoljno svoje telo, dišete duboko i sunčate se.

A kako da u kućnim uslovima spravite jeftine potpuno prirodne biljne infuzije prepune jonskih minerala, takozvane „transfuzije života“ objaviću u sledećem tekstu.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED