Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Friday, September 30, 2011

Prirodne transfuzije života


Mi se biohemijski zapravo sastojimo od 73% morske vode, kombinacije rastvorenih jonskih minerala, one vode iz koje je potekao i u kojoj se odvija život.

Po naturopatskom pristupu lečenju telo je samoobnavljajući mehanizam. Dovoljno je u slučaju bolesti samo ukinuti supstance, okolnosti ili elektro-magnetne uticaje koji štete, uvesti hraniljive supstance i pravilno ponašanje, i telo će samo od sebe ozdraviti. Ovi postulati naravno moraju da se prilagode svakom telu ponaosob uzimajući u obzir krvnu grupu, pol, godine starosti i sa tim u vezi individualnu „fazu“ metabolizma, jer metabolizam je nešto što je u stalnoj promeni.
Međutim, početak i osnova svakog lečenja je dobra hidriranost organizma. Osoba može uzimati dnevno ogromne količine prirodnih ili hemijskih suplemenata, ali će oni imati mali, nikakav ili čak suprotan efekat na zdravlje u slučaju da u telu nema dovoljno tečnosti.

Naša tela su okean života u malom, a suštinski elementi u tom okeanu su minerali u jonskom stanju. Da bi bilo koji organ u telu mogao da funkcioniše pravilno on mora da ima u dovoljnoj količini i u ispravnom jonskom obliku jedan ili više minerala. Samo od te činjenice zavisi apsorbcija vitamina, antioksidanata i ostalih nutrijenata.
Neki minerali su neophodni u velikim količinama, dok su drugi tu u tragovima, ali ponovo, vrlo potrebni da bi nam tela funkcionisala na najbolji način. Ima ih 84 i svaki od njih ima svoju ulogu pokretača osnovnih mehanizama rada organa, što će reći da 6 ili 12 osnovnih minerala kako se uobičajeno prodaju ne mogu potpuno da revitalizuju organizam. Potrebni su svi i potrebni su u ispravnom jonskom obliku.

Srednja koncentracija soli (koja je kombinacija svih jonskih minerala, a ne samo natrijuma) u morskoj vodi je 3,5%, najčešće 2%, a uobičajena koncentracija natrijum-hlorida u infuzionom rastvoru je 0,9%. Prilikom spravljanja prirodne infuzije potrebno je držati se ovih okvira. Osobe sa visokim pritiskom ili poremećajem bubrega trebalo bi da uzimaju najniže koncentracije, dok osobe koje su zdrave i redovno uzimaju velike količine tečnosti mogu da idu i do 1,5 grama morske soli u jednom litru vode, po rečima dr. Garlanda koji godinama razvija i koristi ovaj sistem lečenja.
Dodavanjem u čašu slane vode 2 ili 3 spiruline (tabletirane alge) dobićemo idealnu zamenu za krvnu plazmu sa bioidentičnim krvnim zrncima. I baš kao i u pravoj transfuziji ceo organizam će momentalno biti nahranjen i osnažen.

Međutim, najboljom biljnom infuzijom u celom svetu smatra se eliksir od koprive. Potrebno je 30g suve koprive u listu preliti sa tačno jednim litrom proključale vode. Zatim se posuda momentalno poklopi i ostavi minimum 4 sata da bi kopriva sve sastojke ispustila u vodu. Posle toga se procedi i popije u toku istog dana. Ovaj eliksir ima tamno zelenu boju, skoro crnu i najčešće nije potrebno soliti ga jer je već prirodno slan.
Osobe koje su mesecima svakodnevno koristile ovu vrstu biljne infuzije bile su izlečene od različitih tipova bolesti (osteoporoze, poremećaja krvi, poremećaja hormona, oštećenja organa, opadanja kose, loše kože, velikih dioptrija, nedostatka mleka u toku dojenja...), povratile su svoju osnovnu snagu, podmladile se i stekle novu kondiciju. Ovaj eliksir mogu da koriste i deca, samo naravno u manjim količinama, kao i životinje. Pored svega toga kopriva je u stanju da izleči biljke i zemljište, i da zaštiti od korova i insekata.
Korišćenjem u obliku biljne infuzije kopriva će vam nadoknaditi sve izgubljene jonske minerale i posle nekog vremena shvatićete da nema potrebe za uzimanjem veštačkih suplemenata ili ćete njihovo korišćenje višestruko smanjiti, što je i ekonomski apsolutno isplatljivo.
Kopriva je jedna od 10 svetskih top biljaka i smatra se čak i najboljom. Zato iskoristite ovaj dar i na najprirodniji način regenerišite svoje telo i svoj duh, nazdravljajući sebi svakodnevno uz tamni eliksir biljke života.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED