Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, May 25, 2011

Protokoli za lečenje raka 7 – ORMES minerali

 
Dmitij Ivanovič Mendeljejev je 1869. godine posle meseci grčevitog razmišljanja jedne noći sanjao periodni sistem elemenata poređanih po atomskoj masi. U samom snu pokazalo mu se da neka mesta treba da ostavi prazna za elemente koji tek treba da se otkriju. I tako se i desilo.
Mendeljejev sistem elemenata je do sada bio jedini validni, i mislilo se, savršeni sistem organizacije. Ali nauka ide dalje...

ORMEs ili Orbitalno Reorganizovani Monoatomski Elementi (Orbitally Rearranged Monoatomic Elements) je naziv koji je patentirao Dejvid Hadson krajem osamdesetih godina prošlog veka za hemijske elemente u stanju transformacije (high spin state ili m-state). Najinteresantnije u celoj priči jeste da je Hadson bio običan siromašni farmer iz Arizone koji se trudio na sve načine da poboljša kvalitet zemljišta na svojoj farmi. U toku đubrenja je doživeo eksplozije iz samog zemljišta što ga je nateralo da uzme uzorke i odnese ih na laboratorijska ispitivanja. Ono što u tom trenutku nije znao bilo je da ga čekaju decenije istraživanja po najboljim hemijskim i metalurškim laboratorijama sveta i utrošeni milioni dolara.
ORMES elementi se u toku ispitivanja ponašaju vrlo čudno, menjaju svoja hemijska svojstva baš kao  u alhemičarskom procesu i mogu u zavisnosti od promene spoljašnjih uslova da se preko aparatura pokažu kao zlato, rodijum, bakar, platina, srebro, živa, osmijum, nikl... Decenijama su metalurzi imali dodira sa ovom vrstom stanja elemenata, ali do Hadsona niko nije obraćao pažnju, niti se detaljnije bavio tim fenomenom. Sada se sa punim pravom ovi elementi smatraju najvećim minerološkim otkrićem prošlog veka. Oni Mendeljejevoj tablici elemenata daju novu, treću dimenziju. I može se reći da je na primer zlato ili bakar element koji je stabilan „u ovoj dimenziji“, ali da je ormes zlato ili ormes bakar element koji još uvek nije formiran, koji može da bude ovo ili ono ili više elemenata u isto vreme, i da na isti takav način deluje i u ćelijama živih bića. Što nas samo podseća na davnu alhemičarsku priču o „soli metala“ ili o onom neophodnom delu za spravljanje Kamena mudrosti - leka koji leči sve.
Ovi elementi u „m-stanju“ pokazuju karakteristike super-provodljivosti, super-fluidnosti, Džozefsonovog tuneliranja i magnetne levitacije. I otvaraju potpuno novo poglavlje u fizici i hemiji.

Dalja ispitivanja pokazala su da okeanske vode obiluju ormes mineralima, a da je najbogatije nalazište na svetu Mrtvo more u Izraelu. Takođe, neke biljke su prijemčivije kao nosioci ormesa i to na primer: aloe vera, razne vrste bobica (najviše gođi), polen, med i mleč. No naravno da količina minerala u biljkama zavisi najviše od zemljišta na kome se gaje i načina đubrenja. Zbog toga su neke farme superbilja počele da jednom u par meseci prskaju okeansku vodu po svom zemljištu ili rastvore ormesa u izvorskoj vodi.
Za redovnu, dugogodišnju upotrebu svakako se savetuje da se konzumira sveža i organska hrana koja obiluje ovim vrstama minerala, a za lečenja koja su hitna potrebno je uzimati ih kao hemijske preparate.

Na svetskom tržištu ormes minerale možete pronaći u više oblika, najčešće u obliku monoatomskog joda (o kome je i ranije pisano kao o vrlo uspešnom leku protiv raka, naročito dojke  i prostate) ili u obliku elektridina (electridine) aktivnog joda. Telo pretvara jodid u jodin i obrnuto zbog oksido/redukcija koje se dešavaju u želucu i zato kod nekih osoba mogu da se pojave i alergijske reakcije. Međutim, monoatomski proizvodi su zbog svoje aktivacije odmah biološki iskoristljivi, nema alergijskih reakcija i jodu nije potrebna dodatna „pomoć“ kalijuma da bi delovao.      
A proizvod o kome se sve više raspravlja u svetu alternativne medicine je monoatomsko zlato. Za sada neproverene informacije da ovaj preparat leči bilo koju vrstu raka za 45 dana i to uzimanjem 2 mg dnevno potrebno je naravno prepustiti zvaničnim ispitivanjima, ali nije loše znati i sledeće...
Ovaj proizvod se naziva i belo praškasto zlato, i to zbog silicijuma; i zato obratite pažnju da prilikom izbora preparata ne dođete u zabludu. Preko Interneta možete naći zaista puno proizvoda pod ovim imenom, ali nisu svi isti. Najbolji proizvodi sadrže 2,36-2,44% zlata u ukupnoj masi i za sada je najkvalitetniji ORMUS Gold Dejvida Vulfa, svetski čuvenog nutricioniste i čoveka koji je više od deceniju blisko sarađivao sa Dejvidom Hadsonom.
Time što se ovaj preparat transformiše u različite elemente unutar ćelija telo se dovodi u balans i zaista su, pored poboljšanja zdravlja, primećeni i efekti promene mentalnih stanja. Upravo zbog te činjenice uvek treba voditi računa o kvalitetu i poreklu ovih preparata.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, May 15, 2011

Protokoli za lečenje raka 6 – Rajfov generator frekvencija


Teorije da rak izaziva jedan ili više mikroorganizama nisu novost. Još početkom prošlog veka Rojal Rejmond Rajf je postavio ovu teoriju i na osnovu nje razvio aparaturu kojom je pokušavao, i tvrdi se, tada uspešno lečio bolesti prostom promenom električnih frekvencija u ljudskom telu.

Rojal Rejmond Rajf je američki inženjer rođen krajem 19.veka i čovek koji je svoj život posvetio razvijanju medicinskih aparatura. Bio je još uvek student kada je počeo da radi u njujorškoj firmi Karla Cajsa vodećeg proizvođača optičke opreme i mikroskopa. Nešto kasnije preselio se u Hajdelberg u Nemačkoj i tamo nastavio da razvija svoje patente.
Po povratku u Ameriku dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka patentirao je 3 mikroskopa tada izuzetnih moći uvećanja, od kojih je poslednji bio i vrhunska reč tehnike i celih pola veka kasnije. Ovim mikroskopom uspeo je da pod ultraljubičastim svetlom prvo uoči, a zatim i snimi mikroorganizme koji do tada nisu mogli da se detektuju u tkivima. Na specijalnoj prezentaciji pod imenom „Kraj svih bolesti“ ovi snimci su pokazani najeminentnijim američkim lekarima tog doba. I Rajf je postao medijska zvezda.
Međutim, slava ga nije promenila, zapravo dala mu je podstrek da se bavi daljim istraživanjima. Zbog toga je sve svoje vreme posvetio proučavanju ovih mikroorganizama i načinima za njihovu eliminaciju. S obzirom da je bavljenje električnom energijom tih decenija bilo vrlo popularno nije mu bilo potrebno mnogo vremena da počne da eksperimentiše i ovim oblikom energije. Pronalaženjem tačne frekvencije ispitivanog živog organizma Rajf je shvatio i da će samim pojačanjem frekvencije oscilovanje unutar ispitivanog entiteta dovesti do takozvanog „strukturnog stresa“, to jest unutrašnjeg uništenja. Sa svojim istraživačkim timom počeo je da radi na određivanju specifičnih frekvencija različitih virusa i bakterija i na razvoju aparature koja bi zauzimala što manji prostor i bila sposobna da emituje različite vrste frekvencija.
Godine istraživanja dovele su do patentiranja „Rajfovog generatora frekvencija“ kojim je tretirao hiljade bolesnih osoba. Tada je počeo da reklamira svoju aparaturu kao trajno rešenje za lečenje virusa herpesa, meningitisa, paralize, influence, tetanusa, mnogih patogenih bakterija, a naročito raka za koji je tvrdio da ga izazivaju dve vrste mikroorganizama. Interesantna je činjenica da je uključivanje Rajfovog generatora bilo strogo zabranjeno u Njujorku u večernjim časovima pošto je ometao emitovanje radijskog programa, tada jedinog oblika moderne medijske zabave.
Koliko su Rajfovi „tretmani“ frekvencijama bili uspešni govori i podatak da je 1934. godine Univerzitet Južne Kalifornije nadgledao njegove tretmane nad 16 pacijenata u završnim stadijumima raka. 14 ih je izlečeno vrlo brzo, a ostalih dvoje nešto kasnije pošto su za njih dodatno podešavane frekvencije.
Međutim, nekoliko godina kasnije Rajfova popularnost naglo opada. Da li se to desilo zbog teorije zavere farmaceutskih kompanija kojima ovako brz i jeftin tretman nikako nije išao na ruku ili su u igri bili i neki drugi faktori teško da ćemo sa sigurnošću uspeti da ikada saznamo. Višedecenijsku dokumentaciju koju je Rajf uredno vodio zaplenila je policija i dan danas ne može se ući u trag ovim dosijeima.

Sam Rojal Rejmond Rajf završio je svoj život 1971. godine napušten i zaboravljen od svih. No, tišina nije dugo trajala. 1980. godine Barry Lynes objavljuje knjigu „Lek za rak koji je funkcionisao“ (Cancer Cure That Worked) kojom ponovo otvara pitanje primene frekvencija u lečenju. Ova knjiga na velika vrata vraća generator frekvencija i nekoliko decenija kasnije proizvođači se utrkuju u proizvodnji ovih sprava.
Cene samih generatora se kreću oko 1500-2500$ i uz njih se, pored jednostavnog uputstva za rukovanje, isporučuje i priručnik sa detaljnim podacima o frekvencijama raznih mikroorganizama i vremenu potrebnom da osoba bude povezana sa aparaturom.
Naravno, treba biti oprezan i pre same narudžbine dobro proveriti karakteristike proizvođača, i još važnije, zbog kontraverznih situacija koje se često javljaju, Rajfov generator frekvencija se savetuje samo kao dodatno terapeutsko sredstvo. Nije loše pokušati, ako imate mogućnosti, ali se setite i da primenjujete i neke „zvaničnije“ terapije u toku ovog lečenja.

Daljim razvojem medicinske tehnologije koja se bavi frekvencijama na scenu su stupili i zaperi, mali i jeftini nosivi aparati koji se koriste za pobuđivanje endokrinološkog sistema u telu i regeneraciju ćelija. I za sada su se pokazali kao odlično dodatno terapijsko sredstvo.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED


Sunday, May 1, 2011

Protokoli za lečenje raka 5 – 714-X i Protocel


714-X i Protocel se koriste kao alternativni lekovi za lečenje raka i vrlo su popularni na Severno Američkom kontinentu. Protocel je po želji svog kreatora registrovan kao nutritivni suplement i nalazi se u slobodnoj prodaji, dok je za 714-X potreban lekarski recept...

Gaston Naessens je kanadski biolog koji je radeći na standardnim projektima svoje struke osetio potrebu za savršenijim instrumentima, te je i konstruisao novi daleko precizniji tip mikroskopa koji je nazvao Somatoscope. Ovaj mikroskop mu je pomogao da utvrdi postojanje vrlo malih organizama Somatida, danas sve poznatijih pod imenom nano-bakterije. Somatidi postoje, po Naesensu, u svim biološkim tečnostima i pod uticajem različtih faktora oni prelaze u svoju patogenu formu i izazivaju bolesti.
Teza da mikroorganizmi izazivaju bolesti nije nova, pošto je i Rojal Rejmond Rajf još pre stotinak godina tvrdio isto i svoja istraživanja o lečenju bolesti zasnivao na uništavanju patogenih formi ovih organizama promenama frekvencija, o čemu će biti razmatrano detaljnije u narednom članku ovog serijala. No, budući biolog Naesens je tokom decenija svojih istraživanja utvrdio zakonitosti ponašanja ovih organizama pod nazivom „Somatidian orthobiology“ gde je definisao „cikluse“ razvoja, i patentirao nekoliko preparata koji regulišu njihovo ponašanje (G.N.24, Anablast i  imuno sistem stabilizator pod imenom 714-X ).
714-X koriste oboleli od kancera i HIV-a, u Kanadi je legalan i može se dobiti na lekarski recept, kao i u Meksiku, dok u SAD-u može da se koristi, ali ga prvo morate dobiti zvanično na recept u susednim državama. U pitanju su ampule sa preparatom koji se ubrizgavaju injekcijama u limfni sistem, obično u zoni butine i to 6 do 8 nedelja. Jedno vreme se pauzira, da bi se postupak u tim ciklusima ponavljao do potpunog izlečenja. Dakle, u Kanadi je lečenje 714-X-om legalno već više od dvadeset godina, iako se tretira kao alternativni oblik lečenja. Prijavljeno je puno uspešno izlečenih slučajeva kancera, mada se ističe da je sa ovom vrstom terapije potrebno početi u što ranijim fazama bolesti, pošto su tada i rezultati lečenja bolji i brži.
O Gastonu Naesensu i njegovom istraživačkom radu možete se detaljnije informisati preko članka doktora Ralfa Mosa na linku: http://www.ralphmoss.com/html/naessens1.shtml, pored mnogih drugih radova o 714-X-u na Internetu.

Protocel je zaštićeni patent Jim Sheridan-a koji je na njemu radio čak 70 godina. Šeridan je još  kao dete imao česte snove u kojima je stalno viđao neke čudne hemijske formule. Ovi snovi odveli su ga na studije hemije i rad u hemijskoj industriji, da bi kasnije serijom sinhroniciteta završio i prava. Preko dana je radio kao advokat da bi uveče eksperimentisao u laboratoriji u svom podrumu. Decenijama je tražio lek protiv raka na laboratorijskim pacovima, a ideja vodilja ovih eksperimenata bila je da osmisli tačnu formulu koja cilja baš na nenormalan način disanja ćelija raka. Dok zdrave ćelije koriste kiseonik, ćelije raka koriste fermentaciju šećera. I ne samo to, formula je poboljšavana tako da deluje na bilo koja neuobičajena ponašanja unutar ćelija, tako da se uspešno primenjuje i za lečenje virusa, naročito herpesa i mnogih drugih poremećaja na ćelijskom nivou. Početkom devedesetih godina konačno je uspeo u svojoj ideji, postižući zapanjujuća izlečenja kod pacova. Tek tada je prešao na ljude.
Kako se u Šeridanovom slučaju sudbina pobrinula za sve, tako je ovaj hemičar i advokat patentirao svoj proizvod na pravi način, te se sada prodaje kao dijetetski suplement i ne postoji zakonski način da se zabrani, iako zvanična farmaceutska industrija nije oduševljena njegovom primenom, što je i razumljivo. Na ovom preparatu farmaceuti ne zarađuju.
Protocel je praškast preparat koji se uzima na 5 do 6 sati po jedna kašičica rastvorena u vodi i za razliku od ozonske ili hiperbarične terapije, na primer, koje uništavaju ćelije raka, ali samo u slučaju da mogu da dopru do njih, Protocel u vodenom rastvoru nema tih problema. On se kreće svuda unutar tela. Potrebno je oko 4 meseca primenjivati ovu terapiju dok kancer ćelije ne počnu da se rastvaraju i izlaze iz tela, najčešće preko kože u obliku beličaste tečnosti.
Međutim, postoji niz komponenti koje ne smeju da se uzimaju u toku primene ovog preparata (MSM, određeni vitamini, neke biljke) jer utiču na njegovo dejstvo. Bez obzira na to, Protocel postaje sve čuveniji u svetu i cena mu se kreće oko 156$ za bocu od nekih 450 grama (16 oz). A s obzirom da je u pitanju samo „suplement“ može se koristiti i za poboljšanje imuniteta.
O Džimu Šeridanu i Protocelu možete se opširno informisati na desetinama Internet websajtova.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 ALL RIGHTS RESERVED