Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, April 2, 2013

Uzrok autizma je odavno poznat i potvrđen, kao i izlečenje 1. deo


Danas je svetski dan "svesti" o autizmu ili Autism awareness day.
A autizam je proteklih par decenija postao od izuzetno retkog oboljenja  pravi i ogromni primerak svetske epidemije.

No, iako je odavno utvrđen uzrok autizma i postavljene su ispravne osnove koje leče i dovode do potpunog izlečenja i dalje postoji ozbiljan problem sa roditeljima autistične dece, koji se, iz potpuno nepoznatih razloga, nadaju da će se ikada pronaći čarobna pilula kojom bi mogli da kljukaju svoje dete i tako, bez ikakvih usputnih promena svog načina života, promene i tok bolesti.

To tako ne može da funkcioniše.

Postoji tačan protokol za lečenje (i izlečenje) autistične dece sa ili bez hemijskih suplemenata (vitamina i minerala). Ovaj koji je prirodniji i uključuje samo hranu, daje daleko bolje, trajnije i, bez neželjenih efekata, rezultate.

I danas, već i vrapci na grani znaju, da je prva neophodna stvar u toku lečenja potpuno i apsolutno ukidanje glutenskih i kazeinskih proizvoda. Ono što vrapci, pa i mnogi zainteresovani, još uvek ne znaju je šta je zapravo ispravan protokol, jer.. Možete detetu ukinuti određene proizvode, ali šta mu zauzvrat dati? To je pravo pitanje.

Pravi protokol u sebi sadrži stalan unos određenih hranljivih materija koje direktno utiču na neurologiju, jer kao što to i svetski poznati neurolozi i gastroenterolozi stalno ističu - mozak se optimizuje iz stomaka, kao i imunitet i bilo koji drugi telesni sistem. I ovog protokola se roditelji i dete moraju pridržavati strogo tačno dve godine koliko je potrebno da se neurologija deteta oporavi od stravičnog dejstva MMR vakcine (i revakcine).

U filmu "Hear the Silence" (Čuj tišinu), koji je prvi put emitovan na Britanskoj televiziji 2003. godine, a zatim povučen i ponovo se pojavio na Youtube kanalu, filmski je ispričana priča o britanskom gastroenterologu dr. Endrju Vejkfildu, čija su istraživanja objavljena u Lansetu 1998. godine i koja ukazuju na vezu između MMR vakcinacije, hroničnih oboljenja creva (kao što je Kronova bolest) i autizma.

Film traje 1 sat, i ako zaista nemate vremena da pogledate kako se majka autističnog deteta borila da pronađe uzrok i pravu metodologiju lečenja, i kako je pronašla pravog lekara i pravo rešenje, savetujem vam da pogledate 37. i 57. minut u kojima se objašnjava mehanizam dejstva virusa u telu deteta. 







Pre no što uđemo detaljnije u problematiku MMR vakcinacije, hajde da pogledamo činjenično stanje.

Za "medicinski kartel" autizam i Alchajmerova bolest su veliki biznis sa ogromnim prihodima. I ova dva stanja su promovisana kao zasebna oboljenja.
Ako pročitate kako su definisani autizam i Alchajmerova bolest u američkom Diagnostic and Statistical Manual (DSM) uočićete da ne postoje fizički testovi za dijagnostikovanje. Nema testa krvi, pljuvačke, mokraće, genetske analize, skenova mozga. Sve što može da se pronađe je spisak oblika ponašanja. Pa šta zapravo to znači?

To konkretno znači da "zvanično" nije pronađen uzrok ovih stanja. Da jeste, to bi i pisalo. S obzirom da uzrok nije utvrđen kako možemo locirati bolest? Odgovor je da ne možemo.
Ako imate više osoba starijih od 70 godina i koji imaju problem sa pamćenjem, ne možete ih sve podvesti pod etiketu Alchajmer. Uzrok ne može da se utvrdi za svaki pojedinačni slučaj. Možda svako od njih ima različit uzrok. Možemo da nabadamo, ali to onda nije nauka, kakvom se medicina danas predstavlja.
Može vrlo lepo da posluži za marketing lekova (gde se obrću ogromne pare), ali nije nauka.


Isto važi i za decu. Ako im svima "prilepite" etiketu autizma, da li ste u pravu? "Zvanično" uzrok je nepoznat. Ne znate zašto su ova deca povučena u sebe i zašto ispoljavaju određene simptome.

U slučaju da ste roditelj deteta koje je primilo više vakcina i da ste primetili da ih je teško preživelo uz groznice i da se posle toga povuklo, na vitalnom ste tragu.
Ali ako ste istraživač koji radi čak fizički podalje od dece, odmah bi ste po statistici znali šta mogu da budu uzroci. Kod jednog broja dece to je vakcinacija, kod drugog broja je ozbiljna hronična neishranjenost ili reakcija na teške metale i ostale toksine u hrani, kod trećeg broja uzrok je moždana lezija. Postoji više opcija i zašto bi se sve svele pod "autizmom".

Samo zato što ispoljavaju slične generalne karakteristike? To je smešno, i ne zove se "nauka".

Ako, na primer, pretpostavimo da imamo grupu od više stotina dece koja su se sva povukla u sebe i iskazala određene simptome posle primanja vakcine. Znamo da vakcine sadrže toksine. znamo da su toksini injektirani u decu. I znamo da ti toksini izazivaju neurološka oštećenja.
Pa šta čekamo? Ovo su slučajevi oštećenja vakcinacijom.
To nije autizam izazvan vakcinacijom.
To nije ni autizam ni Cd3syt ili Vcti45 ili bilo koja standardna "nalepnica".
To nije bolest ili izmenjeno stanje.

To se zove trovanje.

U slučaju da se neko otruje živom dugom konzumacijom morskih životinja, nećete ga nazvati bolesnim, oštećenog stanja ili poremećaja. U pitanju je trovanje, a nije u pitanju bolest izazvana ishranom baziranom na ribi.

Naravno da svi znamo da "označavanje" neke bolesti donosi neverovatne profite. "Znate, upravo radimo na leku za autizam..." - kako je to lepo i elegantno izjaviti.
I naravno, da svi znamo da je industrija vakcinacije zaštićena ovakvim izjavama. Jer ne možete nigde da čujete- "Znate, upravo tražimo lekove za izlečenje trovanjem vakcinama i izlaganju industrijskim otrovima."

Dakle, na dan svesnosti o autizmu ili Autism awareness day, upravo smo se osvestili da autizam zapravo ne postoji.
Postoje slični tipovi ponašanja kod dece izazvani trovanjem vakcinama, hroničnom neuhranjenošću, industrijskim zagađenjem i fizički - lezijama na mozgu.
Toliko.

O tome zašto je dr. Endrju Vejkfild prošao pakao objavljujući studiju o vezi autističkog spektra ponašanja i MMR vakcinacije. Zašto je zbog para izazvana epidemija meningitisa kod dece i Brazilu, kako će stradati i naša deca ovde novouvedenom vakcinom hepatitis-B, i kako se boriti pisaće u nastavku ovog teksta na ovom linku (klik na link)
Uzrok autizma je odavno poznat i potvrđen, kao i izlečenje 2. deo
 
Moje ranije tekstove o autizmu to jest ASD poremećajima možete čitati ovde:

Lečenje autizma i ADHD/ADD poremećaja kod dece i Lečenje autizma i sličnih ASD (i ADHD/ADD) poremećaja kod dece  (klik na linkove ).



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 ALL RIGHTS RESERVED