Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Wednesday, April 3, 2013

Uzrok autizma je odavno poznat i potvrđen, kao i izlečenje 2. deo


Kao što je u prvom delu ovog teksta Uzrok autizma je odavno poznat i potvrđen, kao i izlečenje 1. deo (klik na link) i napisano autizam nije "bolest". To su stanja koja mogu biti izazvana trovanjem vakcinacijama, hroničnom neuhranjenošću, trovanjem industrijskim toksinima ili neurološkim povredama (lezijama na mozgu).
I u zavisnoti od uzročnika bira se najbolji pristup lečenju, a to je pravilna ishrana uz detoksifikaciju i dodatne terapije u slučaju povreda moždanog tkiva.
Lečenje prosečno traje 2 godine. Treba početi što pre kako bi se dete uključilo u standardno školovanje i socijalizovalo među svojim vršnjacima.

Ali, vratimo se priči o dr. Vejkfildu, na osnovu koje je snimljen film dat u prvom delu ovog teksta.

Dr. Endrju Vejkfild je 1998. objavio studiju o analizi serije slučajeva u kojoj se opisuju kliničke istorije grupe pacijenata sa određenim znacima i simptomima koji ih povezuju i kreiraju utvrđenu putanju. U pitanju je bila grupa dece sa gastrointestinalnim problemima. Istraživanje koje je vodio dr. Vejkfild zajedno sa svojim kolegama u Royal Free Hospital u Londonu je dovelo do otkrića neuobičajenog oboljenja creva. No, istraživanje se nije završilo samo na tome. Kliničke priče su takođe uključivale i simptome regresivnog autizma i to posle primanja MMR vakcine (measles, mumps, rubella) i mnogi su počeli da ispituju sigurnost ove vakcine kada je studija objavljena javno.

I umesto da ova studija pruži podstrek za pronalaženje sigurnijih vakcina samo je uspela da izazove brojne kontraverzne rasprave i pokušaje da se uništi profesionalni ugled dr. Vejkfilda.
2003. godine snimljen je i emitovan na britanskoj televiziji film "Hear the Silence" o radu dr. Vejkfilda (film, kao što je iznad i rečeno, možete pogledati u prvom delu ovog teksta), ali je uzbrzo potpuno nestao, da bi se deset godina kasnije pojavio na Youtube kanalu i ponovo izazvao ogromno interesovanje širom sveta.

Za proteklih 15 godina od objavljivanja studije karijera dr. Vejkfilda je uništena i oduzeta mu je lekarska licenca. Studija štampana u Lansetu je nestala iz arhiva kao lažna, ali iste te godine kada je obrisana istraživač mikrobiolog Dejvid Luis (David Lewis) iz National Whistleblowers Center ponovo je pregledao histopatološke dokumente koje su radili kolege dr. Vejkfilda - patolozi Amar Dilon (Amar Dhillon) i Endrju Entoni (Andrew Anthony) i zaključio da prevare nema.

Da bi sve išlo u korist rada dr.Vejkfilda na Internacionalnom sastanku za istraživanje autizma (International Meeting for Autism Research), dr. Stiven Voker (Stephen J. Walker, Ph.D.) pokazao je da se njegovo preliminarno istraživanje poklapa sa Vejkfildovim nalazima. A zatim je istraživački tim na Medicinskom fakultetu Severne Karoline (Wake Forest University School of Medicine in North Carolina) objavio studiju o vezi 82. dece sa autizmom i bolešću creva i MMR vakcinacijom.

Trenutno na Internetu možete preuzeti 28 ozbiljnih studija ozbiljnih timova ozbiljnih medicinskih centara širom sveta koji potvrđuju vezu autizma i MMR vakcinacije. Malo li je?

U intervjuu koji je dr. Džozef Merkola 2010. godine baš sa dr. Vejkfildom možete čuti njegove lične i profesionalne uvide u brojne medicinske teme i poslušati priču kako mu je zbog borbe za istinu uništena profesionalna karijera. Pored toga, spominje se afera sa MMR vakcinama, koje u Britaniji nisu uništene pošto je pronađeno da sadrže virus meningitisa, već je čitav kontigent prebačen u Brazil, u sklopu kampanje vakcinacije dece u zemljama trećeg sveta. Nekoliko meseci kasnije Brazil je doživeo mega epidemiju dečijeg meningitisa.
Na čiju ovo dušu ide - možemo samo da nagađamo, ali ako imamo u vidu da je Srbija takođe zemlja trećeg sveta (pogotovo u medicinskom smislu) trebalo bi da ozbiljno povedemo računa ko nam i kako proizvodi vakcine. I još važnije, ko su tačno te osobe koje uvode nove vakcinacije našoj deci, a bez ikakvog obaveštavanja javnosti, niti konsultovanja sa roditeljima.

Danas, u potpuno izgubljenoj trci za zapadom, srpska medicina kopira ono što je najlakše i naravno najpogubnije za decu. Novouvedena vakcina protiv hepatitis B virusa daje se bebama nekoliko sati po rođenju. Mislite li da je ovo ne blagotvorno po dečiji organizam, no da li je iko nadležan iole razmislio pre no što je doneo ovakav propis, ili su ponovo u igri neke daleko opasnije igre vezane za korumpirani državni aparat?
Teška su vremena za sve, pogotovo za decu.
I lekarske greške i još više odricanje da se one uopšte identifikuju (svejedno da li su u pitanju povređene lekarske sujete ili ogromni profiti koji se vrte u industriji vakcina) nas vrlo skupo koštaju.

Poslušajte intervju dva prava, profesionalna i moralna lekara i uverite se i sami.









Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 ALL RIGHTS RESERVED