Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Sunday, May 26, 2013

Protokoli za lečenje raka i autoimunih bolesti 11 - stomatološka moda koja izaziva epidemije novih bolesti



Kao što je napisano u prethodna dva teksta, kojim počinjem serijal članaka o osnovnim uzrocima nastanka raka i autoimunih bolesti, doktor Hal Hagins je u svetu odgovornih lekara i stomatologa proglašen "herojem imunologije" i to sa dobrim razlogom.

Doktor Hagins u video snimku govori o "novim" bolestima koje su se pojavile uporedo sa ugradnjom amalgamskih plombi i "kvazi-naprednim" stomatološkim tehnikama.
Početkom devedesetih godina prošlog veka počela je moda ostavljanja mrtvih zuba u vilicama što je dovelo do ogromnog novog talasa autoimunih bolesti i praktično epidemije raka.
Iza svake mode, kao i uvek, stoji novac.






U sledećem snimku doktor Hagins objašnjava greške "moderne" stomatologije, vezu određenih bakterija i organa u telu (što se naziva hemotaksis - privlačenje specifičnim tkivima) preko krvotoka, kao i širenje zubne infekcije svetlosnim brzinama kroz celo telo.

Isto tako, u snimku spominje kako je razvio celu tehnologiju procene hemije krvi kako bi izveo najbolji protokol zamene plombi i vađenja zuba, i još važnije, kako bi izbegao jako loše efekte posle stomatološke intervencije koji se standardno javljaju i ekstremno su opasni.






U sledećim tekstovima napisaću tačne Haginsove procedure i očite i grube greške koje se uče na medicinskim fakultetima, ali na žalost, i iz nekog nepoznatog razloga, ne i na stomatološkim. Ove greške dovode do epidemijskih pojava različitih vrsta raka i autoimunih bolesti.

I kako sam doktor Hagins kaže, najviše ljudi na planeti ubili su njihovi zubari i to potpuno nesvesno. Vreme je naučimo neke medicinske i bakteriološke osnove kako bi mogli da ih primenimo i zaštitimo sopstveno zdravlje.




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 ALL RIGHTS RESERVED