Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Saturday, May 4, 2013

Protokoli za lečenje raka 9 - Protokol dr. Hala Haginsa 1. deo



Ovde možete pogledati predavanje doktora Hala Haginsa, koji se danas smatra herojem imunologije zbog svog istraživanja zubarskog posla (pogrešnih amalgamskih to jest živinih plombi, mrtvih korenova i implantima). O njegovim istraživanjima i rezultatima, i o tome kako se danas najteže autoimune bolesti, kao i terminalni oblici raka leče izuzetno brzo i lako biće više reči u sledećem tekstu.
Za sada pogledajte šta on je imao da kaže o ovim temama na Tesla konferenciji održanoj 1996.

















Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 ALL RIGHTS RESERVED