Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, May 1, 2014

Lečenje očiju


Majr Šnajder je čovek koji je od svog detinjstva bio potpuno slep. I da ovo ne bi ispalo kao psihološki skok koji je napravio i progledao, on je kao dete imao pogubno traljavu hiruršku operaciju očiju koja ga je, umesto da mu pomogne, učinila i potpuno slepim i sa trajno oštećenim očnim tkivom.

I iako je imao fizička oštećenja očiju tražio je i pronašao rešenje u vežbama doktora Bejtsa koji je još početkom 20. veka uvideo, pokazao i dokazao da vid može da se popravi i potpuno izleči takozvanim očnim vežbama i pravilnom ishranom.

U video klipu ispod možete pogledati sve vežbe koje je Šnajder radio redovno kako bi popravio svoje stanje. I upornošću i željom stigao je do toga da danas ima važeću vozačku dozvolu.

Fizičke vežbe očiju nikako ne podrazumevaju naprezanje već opuštanje i promenu fokusa. Međutim, ako u svom stanu ili kancelariji imate bežični Internet računajte na to da stvari neće ići baš glatko i kako ste planirali, pošto WiFi veza polako ali studiozno uništava sve ćelije redom, a najviše one najosetljivije - što oči i jesu.

Oči jesu "živ" organ i da - nalaze se u telu. Kako se hranite i kako regulišete neke funkcije varenja - takav ćete i vid imati. I to apsolutno ne zavisi od toga koliko godina imate. Možete raditi i Bejtsove vežbe do iznemoglosti, ali ako ne primenite neke sitne, a vrlo krucijalne detalje u ishrani neće biti poboljšanja.

Koji su to detalji vezani za ishranu pišem u detaljnom protokolu za ishranu.
A vas molim da pažljivo pogledate ovaj video dok to još uvek možete i primenite ove vežbe, jer zaista pružaju odlične rezultate.





Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED