Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Monday, July 21, 2014

Hronobiologija i tretmani lečenja raka


Kada pišem protokol za ishranu (a to inače obavezno uvek i radim kada osobi radim seriju energetskih tretmana) izuzetno važan deo mog ispisa se tiče hronobiotike, to jest hronobiologije.
(I ponovo naglašavam da ova hronobiotika nema veze sa hronobiotikom koju preporučuje jedna u Srbiji skoro objavljena knjiga. Prosto rečeno, ovaj rezon je vezan za tradicionalnu kinesku medicinu. A za knjigu ne znam, pošto je nisam pročitala.)

U telu se određeni organi ili energetske "trase" otvaraju i zatvaraju u određenim vremenskim periodima i eto odgovora zašto neke metode vezane za ishranu imaju ili nemaju uspeha. Priznaćete da ima razlike kada određeni organ koristi maksimalno jedan atom neke supstance, bez obzira da li je u pitanju obična hrana, vitamini, minerali ili čak egzotičniji suplementi, i kada je tom istom organu potrebno milijarde atoma supstance, a rezultati su traljavi.

Video ispod objašnjava vezu sa tretmanima lečenja raka, međutim ovi principi važe uvek i za sva oboljenja.

I ja ih lično stalno primenjujem i savetujem svima.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani


Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED