Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Tuesday, July 1, 2014

Rešite se bradavica brzo i jeftino



Ako imate bradavice i pokušali ste sve moguće kreme i tretmane, a rezultati su izostali, tada nije na odmet da pokušate i ovaj postupak - uskratite im kiseonik.

Studija koja je štampana u Američkom porodičnom lekaru (American Family Physician) tvrdi da stavljanje izolir trake preko bradavice funkcioniše bolje od krioterapije.
Jedan broj učesnika eksperimenta je dobijao tečni azot u trajanju od 10 sekundi dva do tri puta u nedeljno u toku 6 sedmica, dok je drugi broj učenika imao preko bradavice zalepljenu izolir traku u trajanju od 6 dana. U slučaju da je otpala posle tuširanja ili u bilo kom drugom slučaju nova izolir traka je lepljena što pre.
Posle narečenih 6 dana traka je skinuta, bradavica potpoljena u vodu blago trljana šmirglom ili plovućcem (šupljikavi kamen koji se upotrebljava kao rende za pete), i ostavljena je da se "odmori" preko noći. Zatim je lepljena nova izolir traka u trajanju od sledećih 6 dana.
I ovaj postupak je ponavljan dok bradavica nije kompletno nestala ili u trajanju od istih 6 sedmica eksperimenta.
Rezultati su pokazali da se 60% učesnika koji su koristili krioterapiju rešilo svojih bradavica, međutim isti ekperiment je pokazao da se bradavica takođe oslobodilo čak 85% učesnika koji su koristili izolir traku.



Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani



Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED