Ja sam Kira i bavim se uspešno godinama energetskim lečenjima. Možete me kontaktirati na e-mail: kirazdravlje@gmail.com.

Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima. Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova. Autor jedino dozvoljava postavljanje linka. Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka. COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2022 ALL RIGHTS RESERVED

Thursday, July 10, 2014

Kako se rešiti oštećenja zglobova i sportskih povreda



Dovoljno je desetak minuta svakog dana ujutru ili nekog perioda slobodnog vremena u toku dana.
Ali morate biti disciplinovani i uporni.

Qi Gong ili kako se izgovara Či Gong je tradicionalni kineski sistem vežbanja koji jeste kompleksan sa jako dugom tradicijom i uči se decenijama, ali za probleme oštećenih zglobova, pogotovo u toku borilačkih i ostalih sportskih treninga ova disciplina ima jednostavno rešenje.

Potrebno je raditi ove vežbice (video ispod) vrlo lagano i obavezno sa dubokim udisanjem i izdisanjem. Ako se već odlučite da redovno odrađujete ovih desetak minuta nemojte se ponašati kao da žurite na voz. Neka to vreme bude vaša svetinja.
I videćete nekoliko meseci kasnije povrede za koje ste mislili da su neizlečive (a u to naročito spadaju oštećenja kolena) biće prošlost.

Naravno da uz sve to ide pravilna ishrana kako bi se koštano-muskularni sistem pravilno regenerisao i tu je obavezno dodavanje kolagena i sumpora, ali to su već detalji koje obezbeđujem pisanjem detaljnog protokola za ishranu i suplemente. 




Informacije u vezi mojih usluga lečenja i zakazivanja termina možete pogledati na KONTAKT strani




Sadržaj ovog bloga je zaštićen Zakonom o autorskim i srodnim pravima.
Zabranjeno je kopiranje sadržaja sa ovog bloga na druge on line lokacije, kao i bilo koja dalja distribucija i prerada tekstova.
Autor jedino dozvoljava postavljanje linka.
Kršenjem gore pomenutih pravila stiče se uslov za pokretanje krivičnog postupka.
COPYRIGHT ©KIRA 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 ALL RIGHTS RESERVED